Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Heracles kan zich niet veilig spelen tegen PEC Zwolle

Geschreven door Mat op 28 apr. 2024

Heracles heeft de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met 3-1 verloren. In Zwolle waren de Heraclieden gelijkwaardig, maar Zwolle bleek effectiever.

Heracles begon de eerste helft niet overtuigend en kwam na een kwartier spelen achter. Na de 1-0 rechtte Heracles zijn rug en kwam het beter in het spel. De grootste kans kwam voor Brian de Keersmaecker. Zijn stiftje werd echter gekeerd door de doelman van PEC Zwolle. De beloning kwam pas heel laat in de eerste helft. Terwijl de blessuretijd eigenlijk al verstreken was wist Marko Vejinovic de bal na de kluts binnen te schieten.

In de tweede helft ging de wedstrijd gelijkwaardig op. Het was niet altijd goed, maar beide ploegen wilden aanspraak op de overwinning maken. PEC kwam twintig minuten voor tijd op voorsprong na een doelpunt van oud-Heraclied Sylvester van der Water. Deze treffer kwam Heracles niet meer te boven, ondanks het inbrengen van aanvallende impulsen van onder andere Mohammed Sankoh. Uiteindelijk werd het in de blessuretijd zelfs nog 3-1, waardoor Heracles aan de bak moet de komende wedstrijden.

Door de nederlaag is Heracles nog niet veilig. Met nog drie wedstrijd te spelen staan de Heraclieden op de veertiende plaats en is het gat met Excelsior nog zes punten en RKC (dat zestiende staat) acht punten. Heracles speelt nog tegen beide ploegen, dus een overwinning in de komende drie wedstrijden zou heel nog heel erg welkom zijn.

Discussieer mee

55

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Ome

    Ome Janzegt

    één maand geleden

    Ik heb een ontzettend déjà-vu gevoel.

  • Wim

    Wimzegt

    één maand geleden

    Met terugwerkende kracht is het natuurlijk ook ontzettend dom geweest om Oachim te laten gaan. Niemand gaat mij wijsmaken dat Scheperman, Bruin en Marko beter zijn.

    +1

  • Nan

    Nancyzegt

    één maand geleden

    Hallo

  • Bas

    Basiczegt

    één maand geleden

    Kijk even wie weggaan en wat je dús moet oplossen. Dat betekent niet kijken naar lagere kwaliteit elftallen, als vorig jaar, maar beter dan nu. Op minimaal 6/7 posities en dan mag je een paar jongens laten groeien.

    +2

  • art

    arthurzegt

    één maand geleden

    Volgend jaar moet er sowieso uit een ander vaatje getapt gaan worden (er van uitgaande dat we er in blijven): Willem II, Roda JC en Groningen zijn van een andere orde dan Volendam, RKC/Excelsior en een failliet Vitesse…
    Aan de andere kant zie je dat we ook weer niet ver achter staan op clubs als Fortuna, NEC, Heerenveen, Sparta, etc… Maar je hebt de Nederlandse top, de subtop en een heel grote rij clubs die jaar in jaar uit verstandig zullen moeten handelen en alle zeilen zullen moeten bij zetten om aan te klampen.
    Persoonlijk vind ik wel dat dat ook nog gepaard moet gaan met aanvallend voetbal. Met name de rechterkant vind ik erg zwak op dit moment.

    +10

  • Pol

    Polliezegt

    één maand geleden

    Het positieve is dat we een punt nodig hebben om definitief veilig te zijn!

    Voor de rest is het heel duidelijk waarin we te kort komen. Dat was in de voorbereiding in billerbeck al te zien. Helaas is hierop onvoldoende actie op ondernomen. De verdediging is gewoon zeer matig. Hierbij val ik in herhaling.Geen nieuwe rb en goede reserve cv. Wieckhoff, bakboord sonneberg, Roosken, Willems en Hoogma zijn gewoon te matig en te wisselvallig. Wil je echt stappen maken dan zou je flink in de verdediging moeten investeren .

    Daarnaast zal er weer gezocht moeten worden naar een goede balans op het middenveld. Hrustic gaat de club verlaten (die kun je niet houden), daarnaast verwacht ik dat BDK een transfer gaat maken.

    Voorin is het ook nog te broos en wisselvallig. Met 4-3-3, mogen er nog wel buitenspelers bij. Wellicht vertrekt Hornkamp nog. Kortom, er is werk aan de winkel.

    +2

  • Wik

    Wikkelzegt

    één maand geleden

    inge(wikkel)de materie.
    Doet NJH het goed of slecht.

    Feit is wel kampioenschap en handhaving. Dat kan niet meer mis gaan.

    Het spel is verschrikkelijk onder v d Looi.
    Hij verdomd het om 4-3-3 te voetballen en daar maak ik mij boos over. Hrustic komt niet voldoende in z’n kracht en gisteren zag je ze van achteren steeds zoeken naar aanspeel punt. Maar rechts stond niets. Alles moest over Limbombe die nooit diep werd gestuurd om die oude v Polen eruit te lopen. Limbombe moest natuurlijk al veel eerder gewisseld worden. Verdedigde niet mee en aanvallend was het drama. Nie dan staat onze spits alleen. Wat verwacht je dan.
    Bosschaart trainer van Dordrecht. Die mag wel komen.

    Nou Hoogma je zult toch een stap vooruit moeten maken met de aankopen.
    Oppergarde en hrustic via tip v d looi.

    Prio: 3 verdedigers 2 middenvelders en 1 rechtsbuiten

    -1

    • Han

      Hanszegt

      één maand geleden

      Santoni is trainer Dordrecht,maar dat terzijde.
      Laat vd Looi nou volgend seizoen met een vernieuwde selectie en met een lange voorbereidingstijd rustig z’n werk doen…ik heb veel vertrouwen in deze trainer.
      Ik verwacht dat ze iig die jongen van Heerenveen overnemen,wilde deze winter zelf graag deze kant op en Hoogma zou deze zomer een nieuwe poging doen.
      Die Namli zou ook een heerlijke speler voor ons zijn en vertrekt transfervrij bij Zwolle maar zal uiteraard hogerop mikken.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één maand geleden

    Vandaag was het brandhout op het veld.
    Terechte overwinning van PEC en ze hebben zich veilig gespeeld voor nog een jaar eredivisie.
    Nu wij nog..,
    Ik ben en was al met de meesten eens dat er wel 8 leden niet eredivisiewaardig zijn binnen het team. Maar…..
    Verklaren jullie dan maar eens waarom we met fucking 5-0 winnen tegen AZ, wij Sparta op zij schuiven met een overwinning? En vervolgens van Heerenveen notabene thuis verliezen?
    Wie snapt dit? Geen mens toch?
    Kom nou niet met opstellingen aanzetten want dat schuift toch door in de wedstrijd.
    Ik ben het wel mee eens dat wij dit seizoen ook rode kaarten mee kregen en daardoor ook punten pakten.
    Nee handhaving is ons grootste doel, dat is al moeilijk genoeg.
    Wie nu als heraclied nog zegt dat we veilig zijn? Heeft niets geleerd van 2 jaar geleden.
    Hulde aan de uitsupporters. Deze zijn voor mij sowieso al man of the match 💪.
    🖤🤍🖤🤍

    +3

    • Bas

      Basiczegt

      één maand geleden

      Je bent bezig met spelers die op hun top lopen en geen extra meer kunnen geven. Verder is een aantal mentaal niet zo sterk dat ze bij tegenslag sterker worden. Kun je zeggen wat je wilt, maar Bruns zet de boel wel op scherp. En dan bedoel ik inzet, toewijding willen winnen, niet opgeven.

      +1

  • Han

    Hanszegt

    één maand geleden

    T’ valt even verkeerd nu…maar op de lange termijn (volgend seizoen) hebben we een groot voordeel tov bv Zwolle.
    Zij moeten een selectie bijeen krijgen met een lege portemonnee….wij daarintegen met genoeg geld op de bank……aldus de Oosttribune.

    +2

    • Ome

      Ome Gerritzegt

      één maand geleden

      Dit werd bij het begin van het huidige seizoen óók gezegd maar de suggestie dat bij PEC de portemonnee leeg was/is, neem ik met een korreltje zout. Van Heracles wordt gezegd dat ze veel geld op de bankrekening hebben staan. Geen wonder dat men geacht wordt wel de hoofdprijs voor een speler te kunnen betalen.

      +6

  • Aad

    Aadorpzegt

    één maand geleden

    We zijn nog steeds de 8ste club op de tv gelden ranglijst, hoogst van alle overijselse clubs, dus wees eens trots

    +4

  • J.s

    J.s.zegt

    één maand geleden

    Ongelooflijk dat je een goed draaiend middenveld weer uit elkaar trekt. Hrustic naar rechtsbuiten is totaal niet nodig. Gewoon naast BDK zetten en Engels op rechtsbuiten. Scheperman op 10 is ook niet goed genoeg voor de eredivisie. Het leek aardig in balans tot ze weer gingen puzzelen. Zonde, want i vond het juist aardig draaien met BDK en Hrustic.

    Voor volgend jaar is er wel werk aan de winkel zeg. Zoals het er nu naar uit ziet heb je alleen een keeper, cvm en spits die aan het niveau voldoen.

    +13

    • Bas

      Basiczegt

      één maand geleden

      Eens met het ‘puzzelen’ en Scheperman op 10.
      Hrustic op middenveld, met Scheperman en BDK. Limbomde eraf, Engels erin.

      +1

  • Jac

    Jaccozegt

    één maand geleden

    “ hij is wel bij erg veel tegendoelpunten betrokken” quote Kees Kwakman.

    Ik hoop dat papa ook inziet dat zoonlief niet Eredivisie waardig is.

    +5

    • Ren

      Renezegt

      één maand geleden

      Hacco, en jammer genoeg niet alleen zijn zoon. Je kunt je afvragen op senior wel capabel is voor onze club, trok Jan, alleen aan de touwtjes?

      -4

  • Ren

    Rene vak rzegt

    één maand geleden

    Zou me als ik de td was niet meer zodruk maken over dit seizoen. We hebben dit jaar in de eredivisie genoeg tekort komingen gezien binnen onze selectie en technische staf.Kunnen net als andere clubs(utrecht-h,veen) ons beter gaan richten op volgend seizoen.Onze gehaalde winterspelers alleen oppegaard- hrustisch voldeden rest is niet van toegevoegde waarde .Verder zou ik de technische staf terug brengen naar hooguit 1 trainer 2 assistenten.en vooral kijken in de kkd competitie smans(vvv) amefor (eindhoven)kaars(helm sp) keuze genoeg en betaalbaar.

    +3

  • JHR

    JHRzegt

    één maand geleden

    Ongelofelijk dat je zo voor de dag komt! weer een 12 15 wedstrijd waarin het lijkt dat de selectie geen energie heeft! dit heeft toch gewoon met de voorbereiding!

    Hoogma mag zich toch nooit zo kinderlijk laten aftroeven. het moet allemaal voetballend worden opgelost! jaag die bal gewoon over de zijlijn!

    Leerdam leverd de bal bij de 2 1 toch ook kinderlijk eenvoudig in!

    Is er niemand die tegen limbomme zegt dat hij zich eens moet inzetten om een bal te veroveren! wat zie je hem vaak op 80procent er in gaan! met 100 heb je de bal!

    Nog 3 wedstrijd! verlies je aankomend weeken niet en je blijft erin! hopelijk gaan we niet voor de nul! maar voor de winst! maar niet koste van alles!

    Op naar zondag! hopelijk voetballen we ons dan veilig! en kunnen we gaan bouwen aan volgend seizoen!

    WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNAMITE

    +6

  • Ruu

    Ruud Sanderszegt

    één maand geleden

    Heracles Almelo was vandaag helemaal nergens.

  • Joo

    Joopzegt

    één maand geleden

    Wat hebben wij een slappe voetballers in ons team lopen, onze aanvoerder voorop. 7 trainers op de bank en dan ook nog verkeerde wisselen, geen enkele strakke pass gezien, geen systeem in ons spel. De gehele verdediging moet vervangen worden, twee middenvelders erbij, rechtsbuiten, spits en linksbuiten. Hoogma mag nu eens tonen wat hij kan, ik heb mijn twijfels of hij daar toe in staat is.

    +2

  • Jes

    Jessezegt

    één maand geleden

    Wat was het een waardeloze vertoning wat we gezien hebben. Het voetbal was in zijn geheel niet onaardig, maar kijk ik naar onze aanvallers, dan stellen we aanvallend niets voor. We gaan ons redden, daar ben ik van overtuigd, daar is RKC te zwak voor en hebben ze vanmiddag het laten liggen door niet van Utrecht te winnen. Vervolgens moeten onze naaste concurrenten RKC en Excelsior in de laatste wedstrijd nog naar de nummer 1 en 2.

    -3

  • Rob

    Robbiezegt

    één maand geleden

    Tis allemaal niet best, vandaag niet, Heerenveen ook niet. Maar normaal gesproken, als psv en feyenoord normaal doen zou het goed moeten zijn nu. Laatste wedstrijd is psv- rkc. We staan 7 punten voor op rkc met nog 3 wedstrijden. Psv zou dit toch in eigen huis gaan winnen….
    Tuurlijk, puntje vlgnde week is genoeg, en zou ook moeten in eigen huis. Maar toch heb ik er wel een goed gevoel over dat het goed is nu, met dank aan Utrecht!

    +2

  • K B

    K Bzegt

    één maand geleden

    G. van Zwam. Ophalen nog jong en zal goede voor heracles zijn

    G. de Regt zal op de flank goeie speler kunne worden voor ons

    +2

    • Ome

      Ome Gerritzegt

      één maand geleden

      Waar spelen die nu?
      Zou Ronnie Bregmans iets voor ons zijn?

      +1

  • Tim

    Timzegt

    één maand geleden

    Puntje aankomend weekend tegen RKC is genoeg voor lijfsbehoud. Gas erop!!

    +9

  • Joh

    Johanzegt

    één maand geleden

    Gemis van Hansson is groot. Hornkamp krijgt geen fatsoenlijke bal meer. Limbombe is het toch niet. Een korte opleving gehad, maar nu alweer 2 hele slechte wedstrijden en dan brengt hij ook niets. Hansson gaat altijd dreiging vanuit en kan vanuit het niets de ballen op Jizzy zijn hoofd leggen. Ik hoop niet dat ze denken dat we het volgend jaar met Laurensen en Limbombe gaan redden op de vleugels. Dat is niet goed genoeg.

    +12

  • Ren

    Rene vak rzegt

    één maand geleden

    Weet iemand of onze spelers terug gaan met de bus of dat ze verplicht terug moeten lopen na deze wanprestatie? Ze kunnen niet moe zijn na deze lunch partij en ze hebben de hele middag nog .En wat betreft spelers die het niveau niet aan kunnen op eredivisie peil zijn dat er 8 stuks .Iedereen weet en zegt het al dus de namen noem ik niet meer die zijn al weken zoniet maanden bekend. Dus hoogma onze td eris nog genoeg te doen deze zomer.

    +4

  • art

    arthurzegt

    één maand geleden

    Ik snap niet zo goed waarom we niet met Hrustic op ‘10’ speelden en dan Engels rechtsbuiten. Ik snap ook niet waarom Wieckhoff niet rechtsback stond.

    +6

    • Pol

      Pollyzegt

      één maand geleden

      Wieckhoff??? Mwahahaha.

      -6

  • Rob

    Robbiezegt

    één maand geleden

    Het was niet alleen vandaag eredivisie onwaardig, wat dacht je van vorige keer. Dat Heerenveen is ook gewoon helemaal niks, die verliezen met 0-8 van psv, daar hadden we het al moeten maken. Nu krijg je deze onnodige spanning weer. En met 3 of 4 spelers erbij redt je het niet. Die hele achterhoede mag/gaat weg, das al 4 he, of 5 met Sonnenberg erbij. Ik hoop toch wel dat ze al een lijstje hebben en niet weer net als vorig jaar teveel net niet spelers. Rkc ook al voor he. Het zal toch geen deja vuutje worden….

    +1

  • Haf

    Hafc1903zegt

    één maand geleden

    Dat dit Heracles erin blijft is toch een godswonder. We hebben 3/4 fatsoenlijke voetballers. De rest is niets beter dan wat er bij Roda en De Graafschap loopt. Armoedige selectie. En hoe pijnlijk het ook is , vader moet zijn zoon ook opofferen deze zomer.

    +5

  • art

    arthurzegt

    één maand geleden

    Ik vraag me af wie er een grotere kwelgeest voor Heracles is geweest: Thy of Berghuis😅 Het lijkt wel of zij altijd tegen ons scoren🤦‍♂️

    +3

  • Stu

    Stulanowskizegt

    één maand geleden

    Voelde als een ontzettend plichtmatig potje. Ben wel helemaal klaar met die totaal amateuristisch fouten van onze cv’s steeds.

    +6

  • Mar

    Marcozegt

    één maand geleden

    Het hele seisoen is al kut,vandaag was echt eredivisie onwaardig,geen passie,instelling, gogme,lamlendig.het valt niet mee om Heracles supporter te zijn.

    +11

    • Nan

      Nancyzegt

      één maand geleden

      Helemaal mee eens

      +3

  • haf

    hafc1903zegt

    één maand geleden

    Opnieuw een onnodige verliespartij in een 12.15 wedstrijd waar je minimaal een punt had kunnen/moeten pakken. Het was een vreselijk slechte wedstrijd van beide kanten, en de scheidsrechter was misschien nog wel het allerslechtst. We geven alle 3 de doelpunten gewoon weg, bij de 1-0 Hoogma in de fout, bij de 2-1 geen druk op Namli en die MacNulty staat compleet vrij en bij de 3-1 hadden de meesten geen zin en/of energie meer om uberhaupt mee te verdedigen en kunnen ze gewoon doorlopen met een overtal. RKC nu ook voor, mag hopen dat die iniedergeval niet gaan winnen. Ik denk nog steeds dat we er inblijven, zelfs met 32pt, maar het zou fijn zijn als we het volgende week definitief afmaken. Enerzijds misschien ook wel fijn dat het nu weer 2x minder is, hadden we nog 10 of 12 punten gepakt in de laatste wedstrijden (wat ook had gekund gezien de tegenstanders) dan had Hoogma sr misschien minder noodzaak gezien om door te selecteren. Nu het toch weer tricky wordt is maar eens te meer duidelijk dat er echt minimaal 3/4 meteen basiswaardige spelers bij moeten komen en er heel wat matige spelers weg mogen.

    +7

  • Mee

    Meesterbouwzegt

    één maand geleden

    Laaste 3 wedstrijden vol op aanval en justin hoogma op de bank en Engels en bruijn in wedstrijd selectie sonneberg voor hoogma .

    En volgende jaar. Afscheid nemen van

    Hoogma. Marko bakboord shanko bruns leerdam

    +4

    • Han

      Hanszegt

      één maand geleden

      Hoeft niet 3 wedstrijden Bouwmeester….. komende wedstrijd vol op de aanval en veilig spelen….dan de laatste 2 wedstrijden om des keizers baard en rap doorselecteren.
      Het geluk is dat juist van de meeste zwakke schakels het contract afloopt en gelukkig de huur van Sankoh erop zit.

      +4

  • Tic

    Ticketbox spotterzegt

    één maand geleden

    Als we maar geen pleeofs scenario krijgen….

    +2

  • art

    arthurzegt

    één maand geleden

    Och, tot en na het slappe ingrijpen van Hoogma was er niet zo veel aan de hand. Na de rust had je moeten starten zoals je voor rust eindigde.
    Nico-Jan Hoogma heeft goed gehandeld met het halen van Hrustic, Leerdam en Bruijn wat mij betreft. Nu wordt het tijd om verder door te selecteren. Sinds Vloet weg is missen we een fatsoenlijke/scorende nummer ‘10’, sinds Fadiga weg is hebben we moeite op rechtsback, met opnieuw de blessure van Laursen blijft het op de rechtsbuiten positie matig (wat mij betreft hadden we Nankishi langer gehouden…). Je kunt er donder op zeggen dat je Oppegard kwijtraakt en kennelijk is Willems niet meer goed genoeg voor de basis. Bruns en Vejinovic zijn ‘sleets’. Kortom: genoeg te doen. Een keer polsen bij van Ginkel, of zou hij ook ‘vergane glorie’ zijn?

    +1

    • Wim

      Wimzegt

      één maand geleden

      Goed gehandeld met Bruin?? Die heeft nog helemaal niets laten zien en is blijkbaar slechter dan Scherperman. Alleen Hstruric en die linksback zijn goeie aanwinsten en die zijn hier gekomen door onze trainers. Niet door NJ.

      -1

    • Hen

      Henrizegt

      één maand geleden

      Wat een onzin. NJH heeft goed gehandeld …..? Hjustic is op voorspraak van VD Looij gekomen. Jij wil naast de “bejaarden” Marko en Bruns ook nog Van Ginkel halen. Alleen die gedachte is al bizar.

      -1

  • Sja

    Sjaaktrekhaakzegt

    één maand geleden

    Afscheid nemen van Marko c,sankoh,bakboord,Hoogma en Sonnenberg.
    Waarom staat scheperman erin??
    Die moet een jaartje verhuurd worden,en waarom mag bruijn niet invallen??

    +6

    • Hen

      Henrizegt

      één maand geleden

      Je kunt wel blijven roepen dat Hoogma weg moet, maar papa is TD. Dat gaat dus nooit gebeuren. Hoogma Sr. moet weg, maar ook dat gaat niet gebeuren. Oh ja, RKC leidt,
      Het zal toch niet….

      +4

  • Ale

    Alexzegt

    één maand geleden

    Eredivisie onwaardig vandaag !

    +6

  • Ddb

    Ddbzegt

    één maand geleden

    Dramatische wedstrijd. Bruns kan trouwens echt niet meer. Neem aan dat zijn salaris wordt ingehouden? Elke wedstrijd geel en weer geschorst. Naai je team nog meer. Verder gewoon een zeer verdienen nederlaag. Het niveauverschil was groter dan gedacht. Hoogma, Marko kunnen het niveau absoluut niet meer aan. Maar het meest armoedige is toch wel Scherperman op 10. Hoe slecht is die Bruin? En Limbombe blijft gewoon lekker thuis als je er geen zin in hebt. Legt er geen enkele energie in. Een Bram van Polen op zijn ouwe dag is in alles beter en fanatieker en maakt nog meer meters ook. Enige positieve was wederom de support. Vanuit het Zwolle vak alleen maar Heracles fans gehoord. Verder alles dramatisch. We gaan ons handhaven door een top week en veel domme rode kaarten van tegenstanders. Dat vat dit seizoen wel samen. Nico Jan wacht een grote taak.

    +5

  • Chr

    Chriszegt

    één maand geleden

    Leerdam in mijn ogen vandaag wel een vd oorzaken vd nederlaag.
    (Hoogma gaat in de fout bij 1-0, maar Leerdam speelt bal veel te slap weg bij 2de tegengoal en speelt sowieso centraal achterin veel te veel breed en naar achter waardoor alles enorm vertraagd en we onheil over onszelf afroepen).
    Jammer, door en hopelijk tegen RKC met strijd winnen!

    -1

  • Rea

    Realistzegt

    één maand geleden

    Gaan we een herhaling van twee jaar geleden tegemoet?

    +4

  • Hen

    Henrizegt

    één maand geleden

    Heracles laat weer zien de ideale heelmeester te zijn. VD water was gebrand om scoren en wie is Heracles dan om hem dat plezier niet te gunnen. We verliezen weer in een UIT wedstrijd. We moeten nog oppassen dat we niet alsnog in de problemen komen. Mochten we het redden dan moet er in de ZOMER heel wat gebeuren. Onze TD moet dat gaan doen. Maar zoals Benny Nijman zong: Hij weet niet hoe., hij weet niet hoe, hij weet niet hoe.

    +1

    • Ome

      Ome Gerritzegt

      één maand geleden

      Ik vertrouw op het netwerk van Erik van de Looi. Hoogma sr. deze zomer alleen laten aanmodderen, is vragen om problemen. Laten we Hoogma jr. een vrije transfer gunnen. Als hij niet de zoon ‘van’ was, had hij allang een basisplaats op de reservebank.

      +5

  • Ren

    Rene vak rzegt

    één maand geleden

    Kan maar één reactie geven schandalige wanprestatie. 55jr trouwe supporter maar zo slecht heb ik het nog niet gezien.Het spel ,de instelling eredivisie onwaardig .Weer zo jammer voor die uit Day hard supporters. Schaam je als heracles ook voor weer al die onnodige gele kaarten

    +1

  • Ren

    Renezegt

    één maand geleden

    Met de instelling van vandaag, komt het niet goed. Hoogma wordt druk komende zomer. Hoogma had gewisseld moeten worden in de rust, zwakke schakel.

    +3

  • Ome

    Ome Gerritzegt

    één maand geleden

    Terechte nederlaag. PEC op alle fronten de betere ploeg. Nog 3 wedstrijden. Volgende week thuis tegen RKC. Hopelijk lukt het dan om ons veilig te spelen. Er is heel veel werk aan de winkel voor Hoogma de komende periode.

    +8

  • Bas

    Basiczegt

    één maand geleden

    Achterin ben je een van de meest gepasseerde defensies, voorin zijn er 5 clibs die minder scoren en dan heeft Hornkamp er gelukkig in korte tijd iets van 10 gemaakt. Dus achterin radicaal ingrijpen en voorin erbij kopen en dan hopen dat DKM blijft. Hier is echt werk te doen, my god.

    +2

TopReacties

+13
J.s.één maand geleden

Ongelooflijk dat je een goed draaiend middenveld weer uit elkaar trekt. Hrustic naar rechtsbuiten is totaal niet nodig. Gewoon naast BDK zetten en Engels op rechtsbuiten. Scheperman op 10 is ook niet goed genoeg voor de eredivisie. Het leek aardig in balans tot ze weer gingen puzzelen. Zonde, want i vond het juist aardig draaien met BDK en Hrustic. Voor volgend jaar is er wel werk aan de winkel zeg. Zoals het er nu naar uit ziet heb je alleen een keeper, cvm en spits die aan het niveau voldoen.

+12
Johanéén maand geleden

Gemis van Hansson is groot. Hornkamp krijgt geen fatsoenlijke bal meer. Limbombe is het toch niet. Een korte opleving gehad, maar nu alweer 2 hele slechte wedstrijden en dan brengt hij ook niets. Hansson gaat altijd dreiging vanuit en kan vanuit het niets de ballen op Jizzy zijn hoofd leggen. Ik hoop niet dat ze denken dat we het volgend jaar met Laurensen en Limbombe gaan redden op de vleugels. Dat is niet goed genoeg.

+11
Marcoéén maand geleden

Het hele seisoen is al kut,vandaag was echt eredivisie onwaardig,geen passie,instelling, gogme,lamlendig.het valt niet mee om Heracles supporter te zijn.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia