Mumba
xs

Heracles huurt Sierhuis voor een seizoen van Stade Reims

31 augustus
91 reacties
Foto: NES Images

Geschreven door Jord op 31 aug. 2021

Done deal! Kaj Sierhuis speelt dit seizoen in het zwart-wit. Heracles is er in geslaagd de 23-jarige centrumspits op huurbasis vast te leggen voor dit seizoen. Bij de huurdeal is geen optie tot koop opgenomen.

Kaj Sierhuis denkt dat de tijdelijke overgang naar Heracles Almelo een ‘mooie match’ is. “Ik geloof erin dat je minuten moet maken om beter te worden en te groeien als speler. Dat hoop en denk ik hier bij Heracles Almelo te kunnen doen. De manier van voetballen past bij me en het gevoel bij de club is goed. Ik kijk ernaar uit om hier te spelen”, aldus de aanvaller.

Technisch directeur Tim Gilissen is, ondanks dat het langer duurde dan verwacht, zeer positief over de komst van Sierhuis: “De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan zijn komst. We hebben even geduld moeten hebben, maar het is mooi dat Kaj nu hier is. Zowel qua persoon als qua voetballer past hij goed bij onze club. Kaj is gedreven om zijn bijdrage te leveren, wij gaan met hem aan de slag om hem daarin te ondersteunen.”

Met het aantrekken van Sierhuis moet het spitsenprobleem in Almelo opgelost worden. Sinan Bakis en Adrián Szöke wisten het afgelopen seizoen helaas geen potten te breken. Daarnaast gooide de Turks-Duitse spits afgelopen weekend zijn eigen glazen in door een oliedomme tweede gele kaart te pakken, waardoor Heracles na 40 minuten met tien man verder moest tegen N.E.C. Nijmegen.

Mededeling

HAFC draait nagenoeg volledig op vrijwilligerswerk. Heb jij een kleine donatie over om de site in de lucht te houden of wil jij adverteren met je bedrijf? Help ons dan. De hulp is zeer welkom!

Steun HAFC met een donatie

Word sponsor

Discussieer mee 91

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    “ Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst” Laten we het vooral bij zijn mooie verleden bij ons houden. Als we in straks op 3 mei 2023 ons 120 jarig bestaan vieren zou ik hem graag (samen met Effie en Willie Overtoom) weer in ons stadion terug willen zien in ons mooie zwart-wit voor een jubileum wedstrijd ???

  • Pol

    Polliezegt

    3 jaar geleden

    @ Jesse

    Misschien is het niveau juist wel heel hoog in deze competities, waardoor hij minder scoorde. Heb je hem zien spelen? Ook kan het aan de medespelers liggen of juist dat het dat de serie B een fysieke competitie is. Je geeft zelf het antwoord al op de vraag dat jij ook niet weet wat het niveau is. Gelukkig hebben de managers hem wel zien spelen en meegemaakt in het verleden. Ze weten wat hij kan. Daarbij vind ik dat we net een goede buitenspelen missen. We missen daar kwaliteit voor het behalen van Europees voetbal. Bilal is de enige. Armenteros kan prima vanaf de linksbuiten positie spelen. Ook is hij een mooie back up voor sierhuis. Mocht hij niet brengen wat er wordt verwacht.

    Burgzorg, lunding, laursen, amissi, Bakis en szoke mogen de schoonveters van Armenteros nog niet een strikken. Dit is een buitenkansje voor Heracles dus sla toe zou ik zeggen. Dat kan ook prima met een prestatiecontract voor Armenteros.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Kijk nu even wat Sammy de afgelopen 2 seizoenen heeft gepresteerd Pollie! 5 goals in de serie B en veel op de bak gezeten en 8 goals in de VAE competitie waarvan we niet weten wel niveau dat is. Vervolgens ook nog eens 31 jaar! We hebben bij Heracles verstandige managers, ik denk dat ze dit mooi gaan doen. Bovendien hebben we onze selectie meer dan compleet en komt Sammy niet voor een ‘ fooi’ bij ons zijn loopbaan afbouwen toch?

  • Pol

    Polliezegt

    3 jaar geleden

    @ Jesse

    Wat een slecht onderbouwde reactie geef je. Waarop baseer je dat? Waarom is het geld weggooien als hij er 19 maakt en het team beter presenteert? Is een van de beste spitsen die we hebben gehad. Ik weet niet of je armenteros wel hebt zien spelen?! Lijkt er niet op. Beetje ervaring kan geen kwaad en kan ook prima op linksbuiten spelen. Sierhuis in de spits en Bilal rechtsbuiten. Armenteros is toch echt wel qua kwaliteit andere koek dan laursen, burgzorg amissi of lunding.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Mensen hou op met dat romantiseren van Sammy. Je krijgt nooit de Sammy terug die we voor ogen hebben/hadden van enkele jaren geleden. Hij is inmiddels goed gevuld en jaren ouder. Dat was wel even wat anders toen hij (na advies van Gertjan Verbeek en hij bij het ‘grof vuil’ was gezet door Heerenveen) bij ons kwam. Toen had hij zelfs geen geld om de vliegticket van Zweden naar Nederland te betalen. Het is niet wel anders en nu hoeft hij niet zo nodig. Als hij het tenminste goed geregeld heeft de afgelopen jaren?

    Niet meer aan beginnen, is geld weggooien. Zoals hier al geschreven, haal een vent van 24 die je beter gaat maken en met winst zou kunnen verkopen. Dat past volledig in de Heracles visie?

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    @ Floater. Het zou inderdaad totaal tegen het hele beleid van Heracles ingaan als we hem wel zouden halen. Daar heb je volkomen gelijk in. We hebben nu drie spitsen, waarvan er sowieso 1 vertrekt (Sierhuis), 1 moet aanhaken of afhaken (Szoke) en 1 het vreselijk moeilijk heeft hier (Bakis) en ik me afvraag of dat nog goed komt (denk van niet). Een fitte, ervaren spits als Armenteros zou dan zeker wel waarde kunnen hebben, ook al druist het totaal tegen het beleid in. Los daarvan; de wens is ook in dit geval de vader van de gedachte ??.

  • Flo

    Floaterzegt

    3 jaar geleden

    Ik zou het halen van Armenteros juist niet zien als voorsorteren op de toekomst. Laat ik voorop stellen dat ik het een geweldige speler en fijne gast, maar hij is al 31 en is op zijn retour. Het is maar de vraag wat je krijgt met hem. Zijn fitheid zal nog niet van niveau zijn en ik zie veel liever een speler in de winterstop komen met potentieel van een jaar of 24 die daarna nog twee seizoenen mee kan én geld in het laatje kan brengen. Ik zie het eerlijk gezegd ook niet gebeuren dat Heracles Armenteros terughaalt.

  • Alm

    Almelo4everzegt

    3 jaar geleden

    Avondwedstrijd tegen Heerenveen van 3 december word nu ook verplaatst.
    Zal wel weer naar een zondag gaan verdomme.

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    In het kader van ‘voorsorteren op de toekomst’ zou het wel geweldig zijn als Armenteros deze kant op komt. Ik ga er wel vanuit dat het, zeker in zijn geval, eventjes gaat duren voordat hij echt weer fit is. Als we hem die ruimte en tijd geven, weten we allemaal ook dat het voor ons een hele goede spits kan zijn. Sierhuis gaat normaal gesproken na dit jaar weer weg en als Szoke niet aanhaakt, vertrekt hij ook. Hebben we nu al een goede spits in de gelederen voor volgend seizoen! Hoe goed is dat.

  • 2on

    2one_1903zegt

    3 jaar geleden

    Armenteros sowieso ophalen. De beste man heeft geen club op dit moment!

  • bli

    blik szegt

    3 jaar geleden

    dat mensen zich serieus druk maken om een oefenpotje tegen werder bremen..

  • Pie

    Piellezegt

    3 jaar geleden

    We zijn lang nog niet klaar, dit is begin en duurt nog wel. Kost veel tijd pas begin wintertop dan pakken we opeens een reeks zoals altijd en voor de rest nederlagen

  • Ale

    Alexzegt

    3 jaar geleden

    Voor wat ik er van heb kunnen zien vanmiddag, het was niet best. Veel foute passes en nauwelijks creëren van kansen.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Kan gebeuren. Wij zijn ook top 3e bundesliga/ degradatie voetbal 2e Bundesliga. Niks geks aan dus tegen een subtopper uit de 2e.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Wil ook geen overwinning in oefenpotje…..wil de eerste 3 punten!

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Hij was uitgeput na de eerste training van Wormuth????

  • Tom

    Tomzegt

    3 jaar geleden

    @roy
    Nee!!!!!

  • Roy

    Royzegt

    3 jaar geleden

    Sierhuis niet bij selectie vanmiddag????

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    Hoogtepunt vandaag was de mooie turkse muziek in de rust en na de wedstrijd ??

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    3 jaar geleden

    Eindstand dus

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    3 jaar geleden

    2-0 bremen

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    3 jaar geleden

    Oudgedienden ,;Mo Osman slechte een periode indruk gemaakt , grotendeels weinig ?
    Plus wat de nu op middenveldstaat beter is dan Mo Osman, om te reserve bank warm te houden dan?
    En dan talenten die we hebben waar doen we daar dan mee?
    Die moeten toch kansen krijgen op speelminuten .
    Armenteros ik vond het altijd een geweldige speler. maar voor dat Sammie fit is dan is het kerst.
    Mensen vergeten dat spelers die zo maar even standaard zonder club thuis beetje hun conditie op peil willen houden vaak weken of maanden achterstand hebben.
    En dat ze niet het niveau hebben als toen ze bij ons speelden.
    Je zag het het Marko V, oh dat geschreeuw hier hoe konden we die nu niet nemen.
    Inderdaad bij ADO heeft hij vooral laten zien dat Heracles de goede beslissing nam op Marko niet te nemen dus.

    +30 te volle pond salaris ,en geen toegevoegde waarde meer.

    Nee ,allemaal mooie spelers bij ons ooit , maar bij velen zit de sleet erop.

    Nee ;ik zeg niet dat moet je niet doen, maar zorgvuldigheid ,en informatie over hoe staan ze er nu per direct ervoor ,daar gaat het om!
    Dan hadden ze maar direct bij de voorbereiding aanvang seizoen hun kans maar moeten pakken.
    Teren op het verleden ,is vaak overbetalen van salarissen.
    En vaak vallen ze tegen, halen ze het bekende(mooie periode) Heracles niveau niet meer.
    Plus hoeveel spelers hebben we al wel nu niet?
    Plus nog een gezamenlijke opleiding vijver.

  • Der

    Derrickzegt

    3 jaar geleden

    Leo, ligt niet aan jouw internet. Volgens Werder Bremen zijn er problemen met de live-stream.

  • Leo

    Leozegt

    3 jaar geleden

    ligt het nou aan mijn internet verbinding of is de live stream echt zo beroerd ? schokkerig en wordt telkens afgebroken (na F5 doet ie ’t weer even ..

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Het is pauze we staan met 0-1 achter. Turkse rap als muziek in de pauze ????

  • Jef

    JeffreyPzegt

    3 jaar geleden

    https://www.youtube.com/watch?v=_HSYoxIrk4Q

    Live Werder Bremen – Heracles

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Armenteros zou ik ALTIJD halen! Ook al gaat hij 3 jaar op de bank zitten: hij is een Heraclied ??? Multi-inzetbaar. Hij kan de hele aanvalslinie en het hele middenveld bestrijken. Ik weet alleen niet of hij genoegen zou nemen met een veel lager salaris…

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    René dat van Mo Osman is oud nieuws hier?????? We hebben nu middenvelders genoeg, dus Mo is voor ons overbodig.

    Tja Armenteros terug halen…heeft afgelopen seizoen in de Verenigde Arabische Emiraten gevoetbald. Heeft er 26 wedstrijden gespeeld en gemiddeld 75 speelminuten gehad goed voor 9 goals en 2 assists ?? Inmiddels al wel 31 jaar en moeten we hem dan met die leeftijd terug halen? Ik en velen hier met mijn, kennen het niveau van voetbal niet daar in de Emiraten. Ik zou zeggen loat goan, niet aan beginnen ?

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    We hebben gewoon een sterke selectie……nu tijd om zo snel mogelijk punten te pakken.

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    Armenteros zal eerst opgetraind moeten worden. Dus daar heb je pas na de winterstop wat aan. Maar ik zou de gok wel willen wagen. Dan hoeven wij volgend seizoen niet op zoek. Mo Osman is ook transfervrij.

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    @ Piet lll. Volledig, en dan ook volledig met je reactie eens.

    Basacikoglu heeft volgens mij een jaar of drie nauwelijks gespeeld. Dit seizoen speelt hij voor het eerst weer regelmatig, sterker nog, volgens mij heeft hij dit seizoen al meer minuten gemaakt dan vorig jaar. Ik denk dat we hem even de tijd moeten geven om in zijn ritme te komen en dan komt het denk ik wel goed.

  • Pol

    Polliezegt

    3 jaar geleden

    Armenteros kan ook op links of op 10 eventueel spelen. Heeft hij vaker gedaan.

  • Tim

    Timzegt

    3 jaar geleden

    @Buks,

    Maar even zonder dollen he, je hebt Bakis, Sierhuis en Szoke. Of ze nu presteren of niet.. denk je nu werkelijk dat Heracles een 4de spits erbij gaat halen? Dan kun je zelf toch ook wel invullen?

  • Buk

    Bukszegt

    3 jaar geleden

    Nu heb je de kans om Armenteros terug te halen
    Gewoon drie jaar geven, is nu transfervrij.
    Dan hbbn we de komende jaren geen spitsen aankoop stress meer en een klasse speler.
    Maarja ik ben bang dat Heracles hier geen interesse in heeft.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    We kunnen als Heracles supporters tevreden zijn met wat we nu hebben. Persoonlijk had ik graag een ervaren rechter CV gezien en een spits die ( op papier althans) wat meer gescoord heeft tov Kai. Aks de verwachtingen niet hoog zijn valt het altijd mee is mijn ervaring??. Wel een spits met goede arbeidsethos als ik het moet geloven en dat is wat Wormuth graag ziet. Verder zijn onze talenten een jaartje verder in hun ontwikkeling en zullen we dat op het veld , in ons spelsysteem terug moeten zien. Ik heb zondag zeker een bepaald idee in ons spel terug gezien. Meestal zie je ook een verrassende speler naar voren komen in het seizoen. Een speler waar je niet veel van verwacht maar in de praktijk uitstekend doet. Rai Vloet was het vorig seizoen, wie pakt het nu op?

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    De poort is dicht, tot aan de winterstop. Ik verwacht ook Sonnenberg, rechts centraal, schoofs op het middenveld en azzaoui rechts voor.
    Blaswich, fadiga, sonnenberg, knoester, qualitalia, schoofs, vloet, de la Torre, azzaoui, sierhuis en Bilal. Ik verwacht ook dat ibramoglu, burgzorg , laursen en Amissi redelijk wat speeltijd zullen krijgen.

  • Jef

    JeffreyPzegt

    3 jaar geleden

    @ Kwame, helemaal mee eens.

    We hebben vrijwel de hele selectie bij elkaar gehouden en goed door geselecteerd.

    Ondanks dat ik hem na vorig seizoen al had afgeschreven moet ik zeggen dat van alle buitenspelers Amissi op mij de beste indruk maakt!
    Basacikoglu valt me op dit moment het meest tegen. Hem heb ik in de voorbereiding en de 1e 3 competitiewedstrijden op nog geen 1 goede actie kunnen betrappen.
    Die mag wel een tandje bij schakelen anders zie ik Wormuth hem nog wel eens naar de kant halen.

  • Pie

    Piet IIIzegt

    3 jaar geleden

    We hebben een prima selectie en basiself. Ik verwacht Sonnenberg wel in de basis na de interlandperiode. Dan denk ik dat KIO gaat banken en Schoofs daar komt te staan. Voorin krijgt Laursen wellicht nog even de kans maar die moet wel gaan presteren. Ik vind Burgzorg weer een goede indruk achterlaten, daar zit wel meer pit en dreiging in. Ik denk dat met het aantrekken van Laursen en Basacikoglu hij wel een peper in de kont heeft gekregen, een basisplek is niet meer vanzelfsprekend.

    Azzaoui vind ik echt een prachtspeler, hij moet echter wel iets efficiënter worden en ook zijn voetballend vermogen meer omzetten in assists en goals. Kapt en draait soms te lang door.

  • Kwa

    Kwame_Quansahzegt

    3 jaar geleden

    Grootste winst van deze transferperiode: Blaswich en Vloet zijn er nog

  • Tom

    Tomzegt

    3 jaar geleden

    Ja zeker, mooi dat we die mogelijkheden hebben, je ziet met Azzaoui dat je echt meer voetbal in de ploeg krijgt.

    Je kunt gewoon tijdens de wedstrijden wat smaakjes toevoegen, wat je meerwaarde geeft. Denk dat we er goede talent volle jongens achter hebben zitten.. Kijk Burgzorg doet het nu wel weer leuk, echter als die vastigheid voelt.. gaat het ook weer met 40% naar beneden, die moet je blijven uitdagen.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Even wat anders, ik lees dat Mo Osman zonder club zit. Niet dat wij hem moeten binnenhalen ( we hebben middenvelders genoeg) maar wel opvallend. Dat avontuur in de zandbak was van korte duur. Hij heeft daar wel veel gespeeld. Ik zie hem nog wel bij club zoals Sparta of Pec straks opduiken?

  • Kwa

    Kwame_Quansahzegt

    3 jaar geleden

    @Tom

    Inderdaad blij met de basis 11 die er staat. Daar zou voldoende kwaliteit in moeten zitten. Ben ik heel blij met de breedte van de selectie. Op meerdere plekken staat er ook een vervanger die dicht tegen de basis aan zit.

    Verwacht trouwens op den duur Rente of Sonneberg als RCV. Schoofs zal dan met Kio moeten vechten voor een plekje. Op rechtsvoor ligt misschien wel de grootste uitdaging. Lunding komt daar straks nog bij, maar weet mij nog niet te overtuigen. Misschien toch Azzaoui proberen en Bilal naar rechts?

  • Tom

    Tomzegt

    3 jaar geleden

    Ben erg blij met de ploeg die er nu staat. We hebben echt voldoende kwaliteit in huis. Hopen dat Frank gaat werken met een vaste 11. Ik zit te denken aan:

    Blaswich
    Fadiga-Schoofs-Knoester-Quagliata
    Kio – Vloet – Del la Torre
    Başacıkoğlu – Sierhuis – Burgzorg

    Ik zit dan te twijfelen over Laursen, omdat die het goed doet in zijn eerste weken. Denk dat Burgzorg meer potentie heeft en is beter aan de linker kant. Vandaar Bilal rechts.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Volgens mij is Groningen er ook twee kwijt geraakt kerel, dus per saldo +2?? Ach wat boeit ons wat Fledderus doet!

  • Koj

    Kojazegt

    3 jaar geleden

    #je boy: Groningen heeft Gudmundson en Matusiwa goed verkocht, hebben dus vervangers nodig en ook het geld daardoor. Wij hebben met Bilal, Laursen, Damen, Roosken, Polly en Sonnenberg al eerder spelers binnen gehaald.
    Voor iedereen die vindt dat Heracles niet snel genoeg handelt: kijk naar het interview met Kaj Sierhuis op ESPN Vandaag…… Er zijn 3 partijen (2 clubs en de speler) nodig om tot een akkoord te komen.

  • Je

    Je boyzegt

    3 jaar geleden

    Hoewel Heracles slaapt op de laaste transferdeadline heeft Groningen er inmiddels 4 ingekocht op deze dag Heracles had 1 maar kaj maar de heren dachten we zijn klaar ?? Of dachten ze niet miss nog iets versterking halen meer creativiteit ?

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    3 jaar geleden

    Cijntje RJC

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Zijn ze bij Cambuur op hun achterhoofd gevallen dan Arthur? Hij kon deze week naar Almere City, dat doen ze toch niet als hij zo goed is? Hij zat tegen Twente niet eens bij de wedstrijd selectie!
    Neem van mij aan dat ze die Doodeman zeker wel gevolgd hebben met deze cijfers die jij geschetst hebt. Mede omdat ze hem transfervrij hadden kunnen ophalen en dan is Heracles er over het algemeen vlot bij. Het feit dat Cambuur van hem af wil bevestigd de keus van onze scouts tot nu toe, zeg ik er wel bij!

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Hans ik schrijf hier niet om wie dan ook maar te pleasen. Ik heb het ook wel eens verkeerd ingeschat en zo kan dat Arthur ook gebeuren????. Het is ook maar een ‘ meningtje’ en moet je kunnen relativeren.

TopReacties

Barrie3 jaar geleden

Ik vind dat optie tot koop onzin. Je kunt altijd kopen, mits je maar genoeg betaald.

Barrie3 jaar geleden

Kai, welkom bij de mooiste club!!! Veel succes en laat ons juichen.

Geert3 jaar geleden

Mooi! En nu is de selectie rond vermoed ik.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia