Mumba

“Mario Engels tekent spoedig contract bij Heracles Almelo”

13 juli
118 reacties
Foto: NESImages

Geschreven door Jord op 13 jul. 2023

Mario Engels gaat de derde spits in de voorhoede bij Heracles Almelo worden, zo meldt Voetbal International. De aanvaller die eerder op de Nederlandse velden uitkwam voor Roda JC en Sparta Rotterdam zou volgens het bekende voetbaltijdschrift op korte termijn gepresenteerd worden in het zwart-wit.

Mario Engels speelt momenteel voor Tokyo Verdy, dat uitkomt op het tweede niveau van Japan. Sinds dat de Duitse spits daar onder contract staat, speelde hij 14 officiële wedstrijden. In die optredens wist hij geen een keer het net te vinden. Daarvoor stond hij onder contract bij Sparta Rotterdam, waar hij zes keer scoorde in zeventig wedstrijden. Eerder kwam Engels uit voor SV Sandhausen, Roda JC, Slask Wroclaw en FSV Frankfurt.

Mocht Mario Engels daadwerkelijk komen, dan lijkt Heracles Almelo alle spitsen voor het aankomend eredivisieseizoen rond te hebben. Onlangs werd Jizz Hornkamp gepresenteerd, terwijl Antonio Satriano in de winterstop al overkwam van AS Roma.

Mededeling

HAFC draait nagenoeg volledig op vrijwilligerswerk. Heb jij een kleine donatie over om de site in de lucht te houden of wil jij adverteren met je bedrijf? Help ons dan. De hulp is zeer welkom!

Steun HAFC met een donatie

Discussieer mee 118

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Buk

    Bukszegt

    één jaar geleden

    Het wordt tijd dat Hoogma een beetje lef en ballen toont.
    Samen met Smit haalde hij bel hasani/duarte (goede tijd)/ kuwas/Tannane etc
    Dus kom op, voetballers zijn nodig!

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    één jaar geleden

    De voorbereiding competitie´s
    Jaar in jaar uit

    De verwachting is hoog bij een goed voorbereiding, vaak viel het tegen!
    De verwachting is niet best vaak viel het mee !

    Voorbereiding is vooral om spelers wedstrijd fit te maken , de laatste 2 weken van de voorbereiding ziet men pas hoe het voor staat !

    Komt er langzaam een basis te staan

    Training arbeid , daar gaat het om, resultaat hmmm leuk voor het plakboek

    In de KKD speelden we ooit gelijk tegen Real Madrid , verloren we amper van Barcelona ……..en weer geen promotie!
    Verdomme zo´n heerlijke voorbereiding vol verwachtingen !!

    Voor bereiding als mij ergens geen zorgen om maak is het de voorbereiding , resultaten in de voorbereiding zijn wel geteld NUL PUNTEN WAARD

    En de transfermarkt is ook nog wagen wijd open …………. geduld en de wensen worden vervuld

  • Edd

    Eddy Stuiverzegt

    één jaar geleden

    Het is wel duidelijk dat je als ploeg verdedigend veel te zwak bent. Echt veel te zwak. Hier minimaal 2 “namen” die zich al hebben bewezen op dit level. Nu was alleen Willems voldoende. Middenveld toont aan dat het eenheidsworsten zijn, er is NUL creativiteit. Satriano heeft een mega beheersingsprobleem. Dat gaat niet goed zo. Die man moet op cursus zelfbeheering. Wat een oetlul. Die gaat rode kaarten verslinden anders. Dat kan gewoon niet. Flanken ook zwak. Serieus….minimaal 4-5 BASISKLANTEN erbij anders zie ik het donker in.

  • Rob

    Robbiezegt

    één jaar geleden

    Haha, moet niet gekker worden Hans dat wij het eens zijn. Bij jou is het glas meestal halfvol , bij mij wat leger. Maar we hebben een zelfde belang toch?
    Ik ben er met deze selectie in ieder geval nog niet gerust op. Hoop dat de staf ook inziet dat er nog iets moet gebeuren, en niet alleen spitsen!

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    Mokono heb ik overigens niet gezien, volgens mij ook niet tegen de Almelose selectie. Iemand een idee?

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    @ Robbie

    Na ja er zijn verzachtende omstandigheden. Hard getraind heeft de selectie en we hebben niet in de sterkste opstelling gespeeld in mijn ogen. Munster was beduidend fitter en feller. Munster is 3e Bundesliga en daarvan moet je als eredivisie club van winnen. Ook al hebben we wel eens vaker van dit soort teams verloren. Op basis van deze wedstrijd denk ik inderdaad dat er zeker nog wat kwaliteit bij moet in de verdediging. Je ziet vrijwel alle goals allemaal ontstaan aan de kant van de rcv en rb. Lcv moet erbij voor als reserve van Hoogma. De verdediging is wel mijn grootste zorg. Dan moet je nog goals maken, daarvoor heb je creativiteit nodig. Een goede 10 en rechtsbuiten is naar mijn idee een must. Verbeter je deze posities niet dan gaan we het moeilijk krijgen, zeker als je ook nog eens geblesseerde spelers of schorsingen krijgt.

  • haf

    hafc1903zegt

    één jaar geleden

    Niet slim en ook onnodig van Satriano, maar dat was natuurlijk totaal geen rode kaart. Hij helpt zichzelf er alleen totaal niet mee, ondanks dat ik zijn frustratie van geen bruikbare ballen begrijp. Ik was laatst bij de training en ook daar kreeg hij in een partijvorm van 4x 15min eigenlijk geen enkele goede bal, onze aanvallen gaan teveel over de zijkanten waarbij de buitenspelers het eindstation zijn, en die gaan het dit jaar lastiger krijgen dan vorig jaar in de KKD. Verder nog niet veel te zeggen over wat dit resultaat betekend, achterin zag het er zeker nog niet goed uit, maar Willems lijkt wel een zeer goede aankoop en wat mij betreft onbetwiste basisspeler.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Ben het zowaar met je eens Robbie betreft de rechtsback positie.
    Dit is idd een bizar verhaal met Polly,Mokono,Bakboord en Wieckhoff,denk dat je dit bij geen enkele club meemaakt,en niet één die er bovenuit steekt.
    Een schil contrast met de linksback positie die dan weer ijzersterk is.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    &stef: realistisch blijven? Dat vraag jij toch ook van Heracles?
    Schoofs heeft niet de eredivisie ervaring wat sammie heeft?
    Men vraagt hier het maximale aan nieuwe spelers maar raakt volledig het realisme kwijt.
    Wat PEC doet interesseert me geen moer.
    Zonder budget investeren? Het is net of je naar Holland casino heen gaat en je maandsalaris misschien vergokt?
    Dan ben je echt heel goed bezig? 😳.
    Het is echt een rare wereld soms 😅.
    De 10 spelers die jij zo kan opnoemen zijn vast ook kuwas,peterson,dost,czyborra,de la Torre,enz.?
    Ik heb het erover wat er laatste seizoen in de kkd speelde ten opzichte van nu?
    Is toch niet zo moeilijk lijkt mij?
    Ik mis nog 2 namen die het team hebben verzwakt ten opzichte van vorig jaar?
    Hoogma is geblesseerd dus dat telt niet!
    En komt weer terug.
    🖤🤍🖤🤍

  • Haf

    Hafc95zegt

    één jaar geleden

    Waarom speelt die mokono niet meer dan?

  • Rob

    Robbiezegt

    één jaar geleden

    Je bent er geweest Pollie, en geeft een heldere analyse. Er zijn mensen die alle kritiek gezeur vinden en dat we er klaar voor zijn. Nou, ik heb er meer gehoord en lees ook hier dat het nergens op lijkt. Met name achterin is het gatenkaas, daarom krijgen we er ook 4 tegen. We kunnen het wel blijven roepen maar als de staf vindt dat dit het is, gebeurt er weinig. Het is heel fragiel, je ziet het Hoogma valt uit en gelijk een gat. 4 RB’s die er niks van kunnen, dan mag je toch van een afgang spreken, jezus, lopen ze ons daar aan alle kanten voorbij. En we hebben nu geen Rente meer die we daar ff kunnen stallen. Had verdorie toch een fatsoenlijke back gehaald

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    @ René

    Nee niet voor de verdediging. Zou wel een rechtsback halen , vind ze niet goed genoeg. Rcv geef ik Cestic de voordeel van de twijfel. Is opbouwend goed. Ik zou voor sonneberg een andere rcv halen, als je een klasbak kan halem zou ik dat doen al zou Cestic dat wel kunnen worden. Ik zou zeker een linker centrale verdediger halen als achtervang voor Hoogma. Inderdaad een creatieve nummer 10 ( echt kwaliteit) en een klasbak van een rechtsbuiten. Ik vind die posities nog te mager qua kwaliteit voor de eredivisie. Daarbij als je brouwer kunt verkopen en Roosken voor een aardig bedrag zou ik dat doen en haal je een echte puntenpakker als doelman en een talentvolle linksback die op den duur de positie van Willems kan overnemen.

  • Ren

    Renezegt

    één jaar geleden

    Pollie, dus er moeten twee echte klasbakken voor de centrale verdediging worden gehaald. Geef de rechtsback gewoon wat tijd. Middenveld een goede aanvallende middenvelder.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    @stef….zwolle is z’n 3 beste spelers kwijtgeraakt waarbij Taha en vd Belt voor een schijntje zijn verkocht en hebben alleen voor Beelen een goed bedrag gekregen.
    Maar kunnen hierdoor in de salarishuishouding echt niet hoger zitten,daar moeten eerst de tekorten worden weggewerkt.
    @pollie….duidelijk en realistisch verhaal.

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    Net terug van billerbeck. De pot deed echt zeer aan de ogen.

    Verzachtende omstandigheden zijn dat Heracles de hele week zwaar heeft getraind en in mijn ogen niet een helft met de basis elf heeft gespeeld. Munster was duidelijk fitter en feller. Heracles kwam er niet aan te pas. Creëerde weinig.

    Ik zie hier mensen over het middenveld en aanval klagen. Laten we nu eerst de verdediging op orde brengen en de ballen tegen houden. Rechtsback positie blijft een groot probleem. Je kunt moeilijk iemand op een wedstrijd beoordelen maar wieckhoff liet een flink aantal steken lopen. Lijkt niet beter dan de anderen op rechtsbacks. Misschien wel de minste eraf vond het van een dramatisch niveau.Echte versterking gewenst!

    Sonneberg is zeer matig in de opbouw en zeer traag. Ik zou ook een rcv halen! Cestic deed het beter dan sonneberg.

    We moeten zeker een linker centrale verdediger halen. Chiel oude keizer is hier beter dan Bultman die nog jong is maar te weinig body heeft, kan zeker beter worden.

    Linksback positie is Willems echt een zeer goede aanwinst. Rustig ervaren en goed in de passing. Viel op met zijn klasse. Roosken matig zou ik lekker naar hadjuk laten gaan. Kopen we een talentvolle back terug.

    Middenveld vind ik nog niet zo heel slecht. Ik was wat sceptisch maar Brian de kearsmeacker lijkt een echte aanwinst. Beste speler van de 2e helft. Bruns goed coachend, scheperman doet zijn werk en echte box to box speler. Veijenovic verdeelde het spel wel goed in de eerste helft maar moest de opbouw helemaal in zijn eentje doen. Haalde de bal op bij de verdediging omdat bultman, sonneberg en wieckhoff niet kunnen opbouwen. Deze verdediging was overigens dan ook niet eens van kkd niveau leek het soms wel. Quahim maakt een goal maar vond ik wat zwemmen. Siërra en ibrahimoglu kwamen er nog heel even voorin in maar dat lijkt een kwestie van tijd dat ze vertrekken. We missen echt wel een type mauro met creativiteit op het middenveld.

    Aanvallend bar weinig gezien en weinig gecreëerd. Rechtsbuiten erbij sowieso. Wehrmeyer speelde ongelukkig, nakinshi ook. Van nakinshi verwacht ik wel wat maar wehrmeyer haakt niet echt aan. Goede rechtsbuiten gewenst.

    Spits positie weinig van gezien. Hornkamp kreeg geen bruikbare ballen en Satriano ook niet. Bij Satriano liep op een gegeven moment de frustratie hoog op omdat het spel van het team voor geen meter liep. Misschien kan hij in de leer voor zelfbeheersing bij dezelfde psycholoog als wat Tannane destijds had.

    Linksbuiten Hansson weinig gezien en limbombe idem wel een paar leuke dribbels. Denk dat het met limbombe wel goed komt op eredivisie niveau.

    Bucker maakte een zekerder indruk dan brouwer. Brouwer zal wel een grotere mond hebben en meer coachen maar bucker geeft meer rust bij hoge ballen. Brouwer had weer een paar momenten waarvan ik denk of je komt uit of niet.

    Mijn opstelling op basis van deze oefenwedstrijd is als volgt:

    Bucker

    Bakboord Cestic Hoogma Willems

    De keersmeacker en bruns

    Veijenovic in een vrije rol op 10 beter dan de andere opties

    Nakinshi Hornkamp limbombe

    Waarbij ik een nieuwe rechtsback, rcv , reserve lcv zou halen, nummer 10 die creativiteit toevoegde en een klasbak van een rechtsbuiten a la Willems die dat is op de linksback positie.

  • ste

    stefzegt

    één jaar geleden

    Schoofs heeft zich niet bewezen in de eredivisie?
    Crisis onder welke steen heb jij gelegen?
    Natuurlijk kan ik hier 10 namen noemen. Maar ik ben inmiddels oud genoeg om te weten dat ook de gevestigde namen geen garantie zijn.

    Maar even een wedervraag, hoe kan het dat Pec 2e wordt en de ene naar de andere speler voor miljoenen verkoopt?
    Als er miljoenen binnen komen, kan je ook iets hoger zitten met je salarissen.
    Maar ik hoor het graag.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    Iemand zei hier dat als je Mario Engels contracteerde, dat je net zo goed wijnands kunt contracteren?
    Die opmerking vond ik wel leuk en verwacht ook dat wijnands binnenkort een aanbod krijgt, nu Engels dit ook krijgt 🤪.

    Verder wil ik opmerken dat de eerste reddingsbadeendjes zijn besteld voor degeen die het nodig heeft in deze zomerse warmte!
    Als Heracles familie help ik jullie graag om het hoofd boven water te houden 😁.
    🖤🤍🖤🤍

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    @stef: dat vind ik dan weer zo een rare vraag? Stel je voor, Heracles zou een messie en Benzema aantrekken? Wat verwacht je ervan in dit team?
    Het gaat om de teambuilding.
    Kijk wat Sparta of de rooien hebben gepresteerd afgelopen jaar?
    Maar anders gezegd? Noem eens 3 verzwakkingen in het team @stef?
    Armenteros heeft zich bewezen en daarmee vul ik de eerste al in voor jou.
    Schoofs is geen speler die zich al bewezen heeft in de eredivisie.
    Dus nog 2 namen @stef?
    🖤🤍🖤🤍

  • Buk

    Bukszegt

    één jaar geleden

    Ik heb nu twee wedstrijden live gezien. En het viel mij echt wel tegen.
    Willems keersemaecker en nankishi vallen echt positief op. Maar de rest. Ik denk dat Hoogma toch zich nog wel is achter de oren krabt, met de verkoop van rente less en schoofs.

    Graag haast maken met twee middenvelders met voetballend vermogen
    Dit maakt het elftal ect beter
    Wat vallen Marko ouahim en bruns tegen. Kan echt niet meer.

  • pie

    piet-iiizegt

    één jaar geleden

    Schattig Stef. Wim geeft aan dat Almere wél investeert, die hebben slechts een speler aangetrokken tot dusver. Als jij mijn bijdrages hebt gelezen wist je dat ik meermaals heb geschreven dat men zeker nog 3 versterkingen moet toevoegen. Volgende keer iets beter je best doen.

  • Sco

    Scoutzegt

    één jaar geleden

    Eerste helft was Willems de beste vh veld en de 2de helft de Keersmaecker. Een typetje Monteiro. Hoogma werd hard gemist achterin. Nu nog een goede nr 10. Spitsen waren matig. Hanson had er weer geen zin aan.

  • ste

    stefzegt

    één jaar geleden

    Noem eens 3 versterkingen van Heracles? 😉

  • Haf

    HafcPepijnzegt

    één jaar geleden

    Haha sjongejonge wat een reacties hier joh 😆

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    Het is toch elk jaar weer hetzelfde?
    We verliezen een oefenpot tegen preussen Münster en meteen kan niemand er iets van 😂.
    Niet ff denken van: joh, de spelers worden getest en de nadruk ligt op?
    De benaming oefenpotten zijn niet bedoeld voor het resultaat!!
    Ze zijn bedoeld om te bekijken wie op elke positie het meeste rendement behaald en er wordt hierin niet een bepaalde taktiek bedacht om te winnen.
    Dat is in deze totaal niet belangrijk.
    Ik ben de vervelendste niet en wil best een partij badeendjes bestellen hoor?
    Dat is voor degeen die denkt dat we op een zinkend schip zitten en zich helemaal wezenloos ergeren omdat we een oefenwedstrijd niet hebben gewonnen?
    Vooruit, ik doe er ook nog wat rietjes bij. Voor het geval dat de badeendjes niet volstaan?

    Voor degeen die denkt: wat is die randdeb*el weer aan het neerkalken?
    Lees eens je eigen berichten terug?
    Ik heb echt begrip voor ieders persoonlijke mening en respecteer dat.
    Ik heb alleen soms moeite als mensen niet begrijpen waar oefenpotjes voor bedoeld zijn?
    Soms reageer ik helemaal niet eens maar begin maar weer aan een komkommer te knagen 😂.
    Dit is allemaal niet negatief bedoeld mensen, maar blijf alsjeblieft wel met beide benen op de grond en blijf reeel?
    In oefenpotjes draait het niet om winst…

    P.S. Deze site is echt super geworden na de upgrade.
    Mijn complimenten aan jullie hafc 💪💪
    🖤🤍🖤🤍

  • Ren

    Renezegt

    één jaar geleden

    Net samenvatting bekeken, ziet er onwennig uit. Rood zwaar overdreven.

  • Ddb

    Ddbzegt

    één jaar geleden

    Excuses Hans. Bedoelde Henry. Biertje teveel zullen we maar zeggen.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    één jaar geleden

    @Hans ,elk seizoen het zelfde figuren, de toppers haha… Met nulkomma nul kennis van zaken. Managers ,scouts genoeg op de Hafc lol..;-)

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Idd ze lullen ook gewoon zomaar wat…Almere heeft juist nog niets gedaan op de transfermarkt 🤣🤣🤣

  • bli

    blik szegt

    één jaar geleden

    skande dat ze het het elftal niet compleet vervangen oniet max en anderen..

  • pie

    piet-iiizegt

    één jaar geleden

    Wim, noem eens 3 versterkingen van Almere.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Rustig ddb….denk dat je een beetje in de war bent of volledig in paniek na dit oefenpotje.
    Kan me zo niet herinneren dat ik het ergens over rente ofzo gehad hebt,waarschijnlijk bedoel je iemand anders…..neem een lekker koud biertje anders.

  • REN

    RENEzegt

    één jaar geleden

    Ze hebben vanmorgen nog getraind. Ben er niet geweest,maar ik kreeg via de app door dat Heracles voetbalde en Munster de doelpunten maakte. Gewoon geduld , de basis is conditioneel gelegd.

  • Wim

    Wimzegt

    één jaar geleden

    Je hebt helemaal gelijk Henri. Willems en Hoogma de enige Eredivisie waardige spelers. We hebben geen Vloet, Rente, Blaswich, De la Torre , Sierhuis meer. En daarmee vlogen we er al uit. Je bent gek als je denkt dat we ons hiermee handhaven. Degradatie kandidaat nummer 1 samen met PEC en Excelsior. Almere gaat het wel redden. Die investeren namelijk wel. Investeer godverdomme eens in ervaring.

  • Ddb

    Ddbzegt

    één jaar geleden

    Lul niet Hans. Rente was de beste CV die we hadden. Daar was iedereen het over eens. Door onze TS alleen compleet verkracht! Topaankoop van Groningen. Alleen wij vinden Sonnenberg beter….

  • Ddb

    Ddbzegt

    één jaar geleden

    Wie heeft die Italiaanse dorpsgek gescout? Meer kaarten dan doelpunten. Topper. Verder is het nu wel duidelijk dat we er kansloos uitvliegen zonder fatsoenlijke rechtsback en RCV. Wat een armoede. KKD onwaardig zelfs.

  • Ger

    Gerritzegt

    één jaar geleden

    Verlies in de tweede oefenwedstrijd tijdens een zware trainingsweek met twee verschillende, totaal niet ingespeelde elftallen. De technische staf én TD Hoogma hebben deze week een eerste indruk gekregen waar ze hun voordeel mee kunnen doen. Zij evalueren ongetwijfeld wat ze gezien hebben. Dat Satriano opnieuw een rode kaart pakt, geeft nog het meest te denken. Hij degradeert zich zo wel tot derde spits! Morgen om 10.00 u. nog één training en dan naar huis. Volgende week verder kneden en toewerken naar meer vastigheden. Ik verwacht sowieso nog twee of drie nieuwe gezichten én het vertrek van vier of vijf spelers voor wie geen speeltijd in het verschiet ligt. Een wedstrijd verliezen heeft voor de technische leiding ook zo z’n voordelen.

  • bli

    blik szegt

    één jaar geleden

    satriano in een oefenpoit met rood van het veld:deze jonge speler zal veel kaarten pakken vrees ik.

  • Hen

    Henrizegt

    één jaar geleden

    BK

    Waar baseer jij je op dat er over 2/3 weken wel een goed elftal staat. Jij houdt jezelf voor de gek. De afgelopen periode heeft NJH laten zien dat hij niet over een goed netwerk beschikt of hij klooit maar wat aan. Je kunt toch niet de eredivisie in met louter KKD nivo spelers. We hebben op dit moment niet een speler die heeft bewezen de eredivisie aan te kunnen.
    Of ben ik nou gek. Willems is hopelijk de uitzondering, want hij is de enige die wel het nivo van de eredivisie aan zou moeten kunnen, mits fit. We zitten nu opgescheept met een eredivisie onwaardige selectie. Ik had tegen beter weten in gehoopt op spelers die er staan en die bewezen hebben het nivo van de eredivisie aan te kunnen.Met dit elftal wordt je het lachertje van de eredivisie. Er moet kwaliteit bij en dan bedoel ik dus echt kwaliteit. Ik ben dat geluk over spelers voor de toekomst en spelers met potentie inmiddels beu.

  • Alm

    Almelo4everzegt

    één jaar geleden

    Die uitslagen in de eerste oefenwedstrijden boeien me geen hol, het team moet eerst fit worden, ook hebben ze nog getraind vanmorgen.

    De laatste 2 oefenwedstrijden bekijk ik altijd pas wat serieuzer om te kijken hoe we ervoor staan.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Volledig mee eens Hany…iedereen weet dat Hoogma nog bezig is met de selectie en dat we nooit kampioen van de oefenpotjes zijn geweest,maar wat je hier soms leest.
    Sorry,maar soms denk je dat het hier barst van de zwakzinnigen.

  • Jef

    Jeffreyzegt

    één jaar geleden

    Satriano er met rood vanaf

  • Han

    Hanyzegt

    één jaar geleden

    Wat een negativiteit toch weer. Selectie slecht, Lammers slecht. Wat een onzin. 2 jaar geleden wonnen we dit potje en degradeerden we, we hebben ook es verloren en 7e ofzo geworden.

    Sinds wanneer waren schoofs/rente dragende spelers? Daarvoor kon mn de 1e er volgens velen geen kloten van

    Lammers is niet voor het eerst kampioen geworden/gepromoveerd als trainer. Kruzen zit ernaast, dus hoezo niet goed genoeg?

    Selectie niet goed genoeg? Sommigen denken dat het fifamanager is dat je zomaar iedereen kan halen. Speler moet passen qua type spel, salaris, karakter, afkoopsom, ambities, etc.

    Conclusie: het glas is vaak half leeg en negatief op dit forum. Heb es wat vertrouwen joh

  • bli

    blik szegt

    één jaar geleden

    sommigen denken dat we barcelona zijn..

  • Bk1

    Bk1312zegt

    één jaar geleden

    Max aub, doe toch is rustig man mafkees. Tis de 2e oefenwedstrijd van het seizoen.. denk je nou echt dat ze niet met spelers bezig zijn binnen 2/3 weken zal er gewoon een eredivisie waardige selectie staan lijkt me.

  • Joh

    Johanzegt

    één jaar geleden

    Lijkt helemaal nergens op. Wat een zwak elftal. Willems de uitzondering. Kkd topper Hansson moet ook lekker in de KKD blijven. Hoogma wakker worden!! Die rechtsback ook maar teruggeven. Brouwer kan ook niet. En Sonnenberg is al genoeg over gezegd.

  • Max

    Maxzegt

    één jaar geleden

    Middenveld moeten er een paar bij 100 ste keer!!! De power, fitheid, gretigheid en het voetballend vermogen ontbreekt op het middenveld. Lammers snapt het gewoon niet hoe hij een heel team moet laten voetballen!! @oprotten lammers

  • Rob

    Robbiezegt

    één jaar geleden

    Tis ook elk jaar zelfde. Vlngs mij verliezen we meestal de eindpot van een 3e of 4 bundesligaclub. Vaak is dan het clichéverhaal dat er de hele week zwaar getraind is, pff. Of de tegenstander niet traint.
    Ik vind ook dat de focus teveel op de aanval ligt, Lammers is zelf spits geweest maar met alleen spitsen win je de oorlog niet. We zijn 2 dragende spelers kwijt (rente, schoofs) en los van alleen vervanging verwacht ik in die linies toch ook wel wat versterking. Dus kap nou eens met alleen die spitsen want als die geen ballen krijgen lopen ze er voor Jan lul.

  • Sco

    Scoutzegt

    één jaar geleden

    2-1 Willems veruit de beste man vh veld. De rest is 3x niets

  • Max

    Maxzegt

    één jaar geleden

    Als het middenveld het spel niet kan maken en alles terugspeelt of balverlies lijdt, kan de verdediging niks, de aanval krijgt niks, dus staat de verdediging vaak onder druk, wil niet zeggen dat het aan de verdediging ligt!! Plus dat Lammers het niet snapt, zoals al heeelvaak gezegd. Moeten spelers bij en Lammers oprotten!! Anders word het een ramp seizoen, let maar op!!! Let vooral op Lammers en zijn tactisch vermogen, vooral als het niet loopt!!

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Blik s nog niets. Selectie is nog lang niet compleet en daar zijn deze wedstrijden voor.

TopReacties

Hanséén jaar geleden

Hoe langer ik er over nadenk toch niet gek. Iedereen zeikt over "eredivisie ervaring"...heeft ie genoeg. Vergeet niet dat dit dan onze beoogde 'derde spits' is. Er is toch niemand onder ons die denkt dat Dost,Armenteros,Druijf bij ons zonder te mokken op de bank gaat zitten. Voor 'achter de hand ' te hebben lijkt me dit een prima ervaren oplossing. Reken maar dat de belangrijkste posities die moeten worden ingevuld (een 10,buitenspeler en verdediger) echte aanwinsten worden,maar dat duurt wat langer(denk logisch). Welkom Mario......dat sws.

Reneéén jaar geleden

Hans, eens !

Robbieéén jaar geleden

Ok, dus in de laatste 84 wedstrijden scoorde hij 6 keer. Mooie statistieken. Ik zie dus liever een aanvallende middenvelder en een centrale verdediger komen, richt je daar op, we hebben al 2 spitsen

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia