Mumba

Mario Engels offcieel Heraclied

19 juli
154 reacties
Foto: NESImages

Geschreven door Bjorn Wind op 19 jul. 2023

Het werd een week geleden al gedropt in het geruchtencircuit, maar nu is het dan officieel: Mario Engels komt transfervrij over vanuit Tokyo Verdy. De 29-jarige aanvaller tekent in Almelo een contract tot medio 2025.

De Duitser komt over vanuit het tweede niveau van Japan, waar hij niet tot scoren kwam in veertien wedstrijden. Daarvoor speelde Engels voor ondermeer Sparta Rotterdam en RODA JC. In zijn tijd in Kerkrade kwam hij tot 24 doelpunten in 34 wedstrijden, waarmee hij tweede werd op de topscoorderslijst van de KKD dat seizoen.

Engels zelf weet ook dat de interesse niet over een nacht ijs is. “De club volgt me al langer, dus het contact loopt al een tijd. Vier jaar geleden kwam ik hier voor het eerst, toen ik nog voor Roda JC speelde, maar tot een deal kwam het op dat moment niet”, vertelt Engels bij zijn presentatie. “In de afgelopen jaren hebben we contact gehouden en in de laatste maanden werd dat contact intensiever. Ik ben blij dat ik vandaag mijn contract bij Heracles Almelo mag tekenen en ik kijk ernaar uit om terug te keren op de Nederlandse velden en te laten zien wat ik kan.”

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is tevreden met de transfer. “Mario is een veelzijdige speler die ons extra opties geeft in de voorhoede. Daarnaast beschikt hij over de nodige ervaring die van toevoeging kan zijn binnen onze selectie.”

Mededeling

HAFC draait nagenoeg volledig op vrijwilligerswerk. Heb jij een kleine donatie over om de site in de lucht te houden of wil jij adverteren met je bedrijf? Help ons dan. De hulp is zeer welkom!

Steun HAFC met een donatie

Discussieer mee 154

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Hen

    Henrizegt

    één jaar geleden

    Ik snap de (verbaasde) reacties hier niet. Als je ziet dat we ons alleen hebben “versterkt” met KKD spelers en een verdwaalde duitser dan kun je niet verwachten dat we Cambuur even weg tikken. Onze selectie is eredivisie onwaardig en dat mag Hoogma zich aanrekenen. Met deze selectie sla je een modderfiguur en worden we het lachertje van het betaalde voetbal. Hoogma heeft kennelijk niet het netwerk en de kennis om eredivisie waardige spelers aan te trekken. Ook van onze betere spelers is het maar afwachten hoe ze zich verhouden tot de eredivisie. Onze keeper( die zichzelf schromelijk overschat) en spelers zoals
    de bijna heilige Hoogma en Hansson is het ook afwachten. We hadden ons moeten versterken met spelers die zich in de eredivisie hebben bewezen en er direct staan. Investeren dus. De komende weken worden cruciaal. Er MOET wat gebeuren om ons te kunnen handhaven komend seizoen. Momenteel in het circus op Erve Asito met spreekstalmeester Hoogma.

  • Mar

    Marcel U.zegt

    één jaar geleden

    Het zijn maar oefenpotjes…… maar dat geld ook voor de tegenstander.
    Waar ik het meest naar benieuwd ben (en daar had/heb ik erg mijn twijfels bij) is hoe Lammers en co het op tactisch gebied gaan doen.
    In de KKD was het bal na voren en met zijn allen rennen. Dat gaat in de ERE wel wat anders worden. Ik wacht het (rustig af) 🤞🏼🤞🏼

  • ste

    stefzegt

    één jaar geleden

    @Jesse
    Zeer handig als de transfermarkt dicht is. Misschien moet je nu door pakken. Eigenlijk voor de 1e training.
    We willen toch jaren eredivisie, dan mag je echt wel wat kritischer zijn.
    Vorig jaar kampioen maar nauwelijks van de top 8 gewonnen. Dat is duidelijke data.

  • Buk

    Bukszegt

    één jaar geleden

    Eerste uur idd 7/8 spelers die in de basis zullen beginnen. Eerste 15 min waren voor Heracles, de volgende 45 min nauwelijks iets gecreëerd, Cambuur drong daarin tegen flink aan met kansen. Keersemaecker Willems erg goed. Lebombe en Hanson redelijk. Rest heel matig.

    Tweede uur weggetikt en overlopen. Nankishi en Scheperman enige lichtpuntjes.

    Ultee heeft meer pit en energie in het elftal gestampt en met redelijke leuke aanvallen
    Natuurlijk kunnen we het bagatelliseren. Tot nu toe is het tenenkrommend slecht.

    Geld genoeg en prachtige spelers in het vooruitzicht!!!!!!!

    Mis echt twee hele goede middenvelders en achterin is het op Hoogma en Willems, niet best.

  • Alm

    Almelo4everzegt

    één jaar geleden

    Wees blij dat je dit soort wedstrijden dik verliest, dan ziet hopelijk iedereen binnen heracles dat er nog wat bij moet.

  • J.s

    J.s.zegt

    één jaar geleden

    Dinsdagavond maar eens even in het stadion kijken hoe het is. Laat mij graag verrassen.

  • Rob

    Robbiezegt

    één jaar geleden

    Ja, sorry hoor, maar altijd dat gezeur, het zijn maar oefenpotjes, tis nu al 3 x niks. En de tegenstander wisselt ook, of speelt cambuur constant met dezelfde 11?
    4-2 en 4-1 tegen clubs die lager staan dan ons, dat is in ieder geval een fout. En vandaag hebben we 120 minuten gespeeld vlgns mij tegen Cambuur en 1 x gescoord. Hadden toch zo’n geweldige voorhoede?

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    En zo worden mijn woorden verdraaid door de man vol met cynisme hier. Ik ga de balans op 1 september opmaken Stef, dan kan je onze TD, met zijn groot netwerker en jaren ervaring ( waar zijn voorganger op werd afgerekend) afrekenen🤔

  • Her

    Heracles1994zegt

    één jaar geleden

    Er moet echt wat bijkomen kan zo niet langer. Haal gewoon een goede spits die satriano maakt er niets van. En hornkamp tot nu toe geen echte killer. Zie het somber in

  • ste

    stefzegt

    één jaar geleden

    Gaat hartstikke goed. Het zijn maar oefenwedstrijden en zoals @jesse zegt: in de winterstop kan je pas de balans opmaken.
    Gelukkig investeren we in mensen op de bank.
    En op het veld met talent of contracten voor ervaren spelers die het niveau niet meer aan kunnen.

  • wal

    walter21zegt

    één jaar geleden

    tweede uur speel je louter met reserve/bank spelers. Daar valt niks over te zeggen, En het is nog maar de derde wedstrijd, absoluut nog geen reden voor paniek.

  • Buk

    Bukszegt

    één jaar geleden

    4-1

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Al verliezen we alle oefenpotjes dan is dat natuurlijk niet goed voor het zelfvertrouwen, voordeel is dat daarmee de selectie wel een signaal afgeeft waarmee onze TD wat moet en kan doen🤔🤨😉

  • De

    De moeder van je zuszegt

    één jaar geleden

    3-1 achter pffff , wat een selectie, , echt niet eredivisie waardig , ze maken de zelfde fout weer , ze hebben er niks van geleerd hoogma en co , wat een voorbereiding, geen spits die ze in het mandje legt , geen fatsoenlijke 10 , geen fatsoenlijke 8 , en achterin moet er centraal echt wat bij ,wat is die sonnenberg slecht hahaha ,ook de rechtsback positie is lachwekkend , mocht er 2 a 3 man nog bij komen wat ik verwacht ,dan ga je het never nooit redden in de eredivisie

  • Buk

    Bukszegt

    één jaar geleden

    Ongeveer 40 supporters in Leeuwarden
    3-1 geworden en heel slecht.
    Wedstrijd duurt 120 minuten,

  • Sco

    Scoutzegt

    één jaar geleden

    3-1 achter en als we met deze selectie in de eredivisie moeten dan wordt het triest. Of er moet nog veel veranderen.

  • Rob

    Robbiezegt

    één jaar geleden

    Zijn er nog meer supporters in Leeuwarden? Hulde als je er speciaal voor naar toe rijdt trouwens! Verder dingen die opvallen? Positief/negatief

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    Tnx @scout voor je info alhier 👍🖤👍🤍

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    @piet: blijkbaar heeft hij hiermee zijn eigen glazen ingegooid?(mikeiiii).
    Ik snap zijn ambitie wel, maar kan me niet voorstellen dat Heracles hem een kans gaat geven?
    Hij heeft ons ook laten vallen als een baksteen toen wij hulp nodig hadden om uit het kkd monster divisie te komen volgens mij?
    Nog ff een reminder? Tijdens de onderbreking in de kampioenswedstrijd (bier gooien), werd het nummer van André Hazes gedraaid (waarom?)
    Krijg nog steeds kippenvel hoe alle geëmotioneerde supporters helemaal los gingen op dat nummer!!
    Laten we deze erin houden??
    Op dat moment was dat echt een goede binnenkomer 👍👍
    🖤🤍🖤🤍

  • ste

    stefzegt

    één jaar geleden

    Kijk dit geeft vertrouwen 😀

  • Sco

    Scoutzegt

    één jaar geleden

    1-1 na 45 minuten. Blunder van onze keeper. Het is nog niet eredivisie waardig. Cambuur was iets beter en meer kansen.

  • pie

    piet-iiizegt

    één jaar geleden

    Te Wierik geeft in gesprek met het Dagblad van het Noorden aan nog steeds ambitieus te zijn. “Een topsporter streeft altijd het hoogst haalbare na. Ik heb ruim driehonderd eredivisiewedstrijden gespeeld en wil daar graag nog een paar aan vastplakken.”

    Toch lijkt een transfer nog niet direct aanstaande. “Er is wel wat interesse, maar niets concreets. Daarnaast zegt FC Emmen dat ze me niet kwijt willen. Ze zien in mij een belangrijke schakel voor dit seizoen.” Heracles Almelo klopte het afgelopen seizoen al wel aan voor Te Wierik, maar een transfer ging toen niet door. “Het is in de winter een beetje raar gelopen met ze. Zij waren akkoord met FC Groningen, maar ik wilde niet in de Keuken Kampioen Divisie spelen.”

    Achteraf maar goed ook, bij Emmen blonk die ook niet uit.

  • Ger

    Gerritzegt

    één jaar geleden

    Sierra doet niet mee vanmiddag tegen Cambuur. Is in onderhandeling met andere club, vgl. Heracles-watcher Ralph Blijlevens in Tubantia. Mokono schijnt geblesseerd te zijn.

  • Sco

    Scoutzegt

    één jaar geleden

    Nog even de oude discussie over Armenteros terughalen. Lees nu een bericht dat Mbappe al een contract voor volgend jaar bij Real (transfervrij) heeft getekend. PSG is woedend. Dit heeft Armenteros ooit ook bij Heracles gedaan. In de winter al een contract voor de zomer bij Anderlecht tekenen waardoor hij voor een appel en een ei in de winter vertrok. Was een behoorlijke streek van hem en een tegenvaller voor Heracles.

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    We gaan het zien wie hoger eindigt op de ranglijst. Heracles heeft momenteel al te veel spelers, een aantal spelers mochten niet meedoen met de partijvorm. Ibrahimoglu en polley. Daarbij schitterde mokono en siërra in afwezigheid. Ik denk dat er eerst spelers moeten vertrekken voordat er spelers bijkomen. Dat laatste is zeker nodig maar dan wel kwaliteit. We gaan zien of we het gaan redden met de huidige selectie.

  • Nie

    Niekzegt

    één jaar geleden

    @Mick

    Dan lees jij het toch anders dan ik het bedoel.

    De Keersmaecker moet het ook nog zeker laten zien.
    Maar dat men in Zwolle openlijk toegeeft dat men jaloers is dat wij zulke spelers wel kunnen aantrekken geeft ook wel aan dat zij hem ook maar wat graag hadden willen hebben. Zij kunnen echter de transfersom niet betalen en moeten het dus met minder doen door te huren of transfervrije spelers te halen.
    Daarnaast was ook Hans Kraaij jr. (de KKD -kenner) Zeer gecharmeerd van hem en noemde hem een vd beste balafpakkers uit de KKD. Ook de Eindhoven supporters zijn zeer te spreken over hem en hebben geen slecht woord gezegd over deze jongen.

    Al met al kun je dus wel stellen dat we niet zomaar een koekebakker hebben aangetrokken. En dat het iig een een jongen is met enorm veel potentie.
    En dus kan je concluderen dat we met het aantrekken van hem( en ook de andere spelers )echt niet onder doen voor Zwolle. En dat er geen enkele reden is om jaloers naar Zwolle te kijken.(zoals jij aangaf)

  • Mic

    Mickzegt

    één jaar geleden

    @niek

    Het is wel makkelijk dat je zegt dat de spelers bij Zwolle “het nog moeten laten zien” en bij ons doe je het glas halfvol.. de Kaersmacker moet het nog zo goed laten zien op eredivisieniveau.

  • Stu

    Stulanowskizegt

    één jaar geleden

    Omdat je een beeld schetst van Zwolle dat ze ontzettend veel jeugdspelers verkopen. Zwolle heeft 15 transfers gemaakt van boven de 1 miljoen waarvan welgeteld 4 eigen jeugd. Nu kan je vd Belt daar nog enigzins bij meerekenen met 850.000 euro.

  • Haf

    HafcPepijnzegt

    één jaar geleden

    Top 10 uitgaande transfers:
    Opbrengst heracles ruim 29mil
    Opbrengst zwolle ruim 20mil

    Vind ik op 10transfers toch een redelijk verschil. Niet dat het vwb komend seizoen ook maar iets uitmaakt maargoed…

  • Der

    Derrickzegt

    één jaar geleden

    Stulanowski, wat is er precies pessimistisch?

    Het verschil tussen wat beide clubs onder aan de streep overhouden aan transfers is echt niet zo groot als dat sommige mensen hier schijnen te denken. Vergeet even voor het gemak niet dat Heracles veel meer te maken heeft met doorverkoop vergoedingen die het moet afdragen. Dat heb je nu eenmaal niet als je spelers zelf opleidt. Dat Heracles flink aan het banksaldo heeft kunnen werken heeft niet alleen te maken met resultaten uit transfers, maar ook omdat er relatief weinig hoeft te worden geïnvesteerd in de jeugdopleiding en door het gebruik van kunstgras.

  • Stu

    Stulanowskizegt

    één jaar geleden

    Heracles niet derrick. 😂😂 manmanman hoe pessimistisch kan iemand zijn. Heracles heeft toch echt heel wat grotere transfers gemaakt dan Zwolle met het gevolg dat ze nu alles moeten huren. En laat dat miljoenen maar weg. Die hebben hun 2 beste spelers voor nog geen 2 miljoen verkocht.

  • Der

    Derrickzegt

    één jaar geleden

    René,

    Van die plannen weet ik, evenals van de aanstaande investeringen in verband met de transitie naar gras.
    Daar ging het mij echter niet om, wel om de bewering van Jesse dat je niet kan groeien als club als je geen transfersommen betaald. Dat is namelijk onzin.

  • Ren

    Renezegt

    één jaar geleden

    Derrick, heb jij de plannen van Heracles gelezen? Heracles gaat ook transfer opbrengst investeren in de selectie ven minder oppotten

  • Der

    Derrickzegt

    één jaar geleden

    Jesse,

    Een miljoen of tien op de bank en dan degraderen, daar worden andere clubs niet per se jaloers op.
    Je kan als club ook groeien met transfervrije en zelfopgeleide spelers, daar halen ze in Zwolle miljoen mee binnen en daar kan je best wat gaten mee dichten

  • Ren

    Renezegt

    één jaar geleden

    Leon, daar gaan ze echt niet op wachten. Risico is te groot.

  • Leo

    Leonzegt

    één jaar geleden

    Mijn gevoel zegt dat er pas wat bij komt als er wat vertrekt. Ik verwacht niet dat clubs in de rij staan voor onze reserves. Verder blijft het hopen op een buiten kans!

  • Ren

    Renezegt

    één jaar geleden

    Pollie , geen bron maar dat filter ik uit berichten. 2 middenvelders en een linker centrale verdediger.

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    René wat is je bron dat er nog drie versterkingen bij komen?

  • Alb

    Albertzegt

    één jaar geleden

    Word de oefenwedstrijd morgen nog uitgezonden op YouTube?

  • Ren

    Renezegt

    één jaar geleden

    Elf spelers halen is nog geen team kopen. Lammers en kruzen zullen er een team van maken, met nog minimaal drie versterkingen. Heracles schiet niet vaak mis met aankopen, dus geduld. Dinsdagavond tegen Emmen, ben benieuwd.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Inderdaad Alex het is Dick Rosink die de scouts coördineert, foutje🤔😉

    En ach dat gelul over Zwolle, ze kijken met enig jaloezie naar ons, omdat wij centen hebben en zij tekorten en daardoor spelers moeten huren en niet kunnen kopen. Hiermee boer je alleen maar achteruit ipv dat je als club groeit.

  • Ger

    Gerritzegt

    één jaar geleden

    Mooi interview vandaag van Ralph Blijlevens in Tubantia met Jetro Willems. Dit omlijst met een schitterende foto gemaakt door Nes Images. Aan Willems gaan we heel veel plezier beleven. Jetro oogt afgetraind én is zeer gretig tijdens de trainingen. Super dat we hem erbij hebben.

  • Nie

    Niekzegt

    één jaar geleden

    @Blackandwhite

    AMEN !!

    dat handjevol negatievelingen weet hier elke keer compleet de sfeer te verpesten. Ze lopen alleen maar te zeiken en het moment dat het goed gaat zie of hoor je er niks meer van !

    Wat mis ik soms de tijden dat we blij waren met de betere KKD spelers of spelers die het niet wisten te redden bij clubs als Utrecht,Heerenveen of groningen.
    Of dat iedereen onvoorwaardelijk achter de club stond en dat we ondanks dat we een klein clubje waren iedereen met knikkende knieën naar Almelo kwam. Waarom ? Omdat we samen er alles aan deden om onze club en spelers dat extra zetje te geven om meer uit zichzelf te halen dan ze zelf voor mogelijk hielden.
    Nu zijn sommigen hier een stel verwende zeurtitten die pas tevreden zijn als we in het linkerrijtje eindigen en meedoen voor Europees voetbal.

  • Oma

    Oma Janzegt

    één jaar geleden

    Wat hebben jullie toch met Zwolle ook zo geïnteresseerd in Almere?
    Laat het voor wat het is en focus op Heracles.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    één jaar geleden

    Ik lees alle reacties hier wel maar reageer af en toe eens.
    Ik kan ook wel tegen een geintje maar voor sommigen die hier in negatieve zin reageren, kan ik best wel moe worden 😅.
    Gelukkig is bij mij het glas half vol en kan er dan ook goed op slapen op de vermoeiende reacties 😁.
    Vorig jaar zag ik het niet zitten om met ons toenmalige team ,onze missie te bewerkstelligen.
    Achteraf, is het heerlijk om gewoon lekker ongelijk te krijgen en zelfs het kampioenschap te mogen vieren (had ik nooit verwacht gezien de slechte januari maand).
    Dit jaar houd ik me verre van uitspraken over de aankopen tot nu toe.
    Wel met dien verstande dat ik ook best tevreden ben tot nu toe met wat er is aangetrokken qua spelers.
    Natuurlijk moeten we versterkingen hebben op bepaalde posities maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt .
    Het feit dat onze Mario Engels ook al aangeeft dat er 4 jaar geleden ook al gesprekken waren en dat het contact warm werd gehouden, geeft aan dat onze scouting echt niet ligt te slapen en heus wel weet wat er te doen staat.
    Ongetwijfeld zijn er nog veel meer spelers waarbij het contact al jaren wordt onderhouden, waarvan wij dus eigenlijk nooit iets van horen.
    Ook het bewijs dat Heracles de afgelopen 22 jaar het alleen maar goed doet met natuurlijk hier en daar een speler die niet doorbreekt, spreekt voor zich!!
    Ondanks dat het natuurlijk weer een onmeunige komkommertijd is, moet de plank voor het hoofd van de negatievelingen wel heel erg dik zijn?
    Dat roept voor sommigen van ons dan ook wel de vraag op? Zijn dit wel Heracles supporters?
    Mits het antwoord ja is? Dan zou ik diegeen toch echt willen vragen om hier serieus over na te denken?
    Want misschien geeft professionele hulp wel een oplossing?
    Begrijp me niet verkeerd!! Niemand van ons wil weer terug naar de KKD.
    Maar altijd negatief zijn is echt niet gezond!!

    🖤🤍🖤🤍

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    @ paulo

    Bedankt voor je uitvoerige reactie enkel lees ik er wel uit dat je mijn reactie niet goed gelezen hebt. Ik stel enkel de vraag, hoeveel spelers op advies van de scouting zijn gehaald? Hier weten we het antwoord niet op. Je reactie is dus overbodig omdat ik niet beweer dat de scouting nergens voor deugt en enkel miskopen aantrekt. Dit gebeurt uiteraard overal.

    Tevens de vergelijkingen die worden gemaakt met Zwolle is uiteraard altijd subjectief. Enkele spelers die Zwolle heeft aangetrokken had ik hier graag gezien. Denk aan een druijf, namli en ook wel een valanas.

    Overigens vind ik de conclusie dat Heracles de lat hoog legt door bijvoorbeeld namli en druif niet aan te trekken een zeer ondoordachte reactie die nergens op is gebaseerd. Hoe weet je nu of Heracles geen interesse had in deze spelers? En ook dat zij opzoek zijn naar betere spelers? Misschien wou Heracles deze spelers ook wel hebben. Wellicht hebben ze wel misgeschoten?

    Ik begrijp de positieve gedachten en opstelling anderzijds kan het wel degelijk anders liggen.

    We weten het allemaal niet.. Binnen Heracles zijn er maar een paar die het werkelijk weten.

  • pie

    piet-iiizegt

    één jaar geleden

    Druijf en Namli hadden hier niet misstaan, Velanas leuke voetballer maar we hebben een 10 nodig van wie het bekend is dat hij de ED aan kan. Valt dus wel mee toch? Voor de rest zouden Thomas en Schendelaar hier voor een basisplek in aanmerking komen. En dan houdt het ook wel op. Kan mij er niet zo druk om maken, aan Hoogma om ons nog te voorzien van twee a drie directe versterkingen.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    @Niek…duidelijk verhaal.
    En dan heb je het er nog niet over dat ze hun 3 beste spelers zijn kwijtgeraakt.

  • Nie

    Niekzegt

    één jaar geleden

    @Mick

    Ik vind het nog wel meevallen bij Zwolle!

    Verdediging:
    zwolle: Czyborra, El Azzouzi
    Heracles: Jetro Willems, Wieckhoff

    Conclusie:
    Jetro Willems is toch wel een paar klassen beter dan deze twee heren!
    Wieckhoff is nog afwachten en is wat dat betreft vergelijkbaar met El Azzouzi(Zwolle). Beide moeten het nog laten zien.

    Middenveld:
    Zwolle: Namli, Velanas,Reijnders, Buurmeester.
    Heracles: de Keersmaecker

    Conclusie:
    Velanas(Zwolle) stond ook op mijn lijstje door zijn scorend vermogen in de KKD.
    Namli (Zwolle)is leuk qua naam maar heeft mij de laatste jaren ook niet echt kunnen overtuigen.
    Buurmeester(Zwolle) had ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord dus is lastig oordelen.

    De Keersmaecker word niet voor niets de een van de beste balafpakkers van de KKD genoemd. Daarnaast werd er vanuit Zwolle al met jaloezie gekeken dat wij zo’n jongen wel kunnen kopen. Dat zegt toch ook genoeg !

    Aanval:
    Zwolle: Druijf, Meijer
    Heracles: Limbombe,Hornkamp, Engels

    Conclusie:
    Ik vind Druijf(Zwolle )nier bewezen beter dan wat wij hebben aangetrokken voor de spits positie. Hornkamp is een prima spits en Engels is gewoon een fijne jongen om er bij te hebben ! Verzaakt nooit,werkt hard en is multi inzetbaar.

    Meijer(Zwolle) daarintegen heeft ook nog niks laten zien en zal zich nog moeten bewijzen.

    Daarnaast word Limbombe ook gewoon als een talent gezien(voor Heracles en Zwolle begrippen) en er werd vanuit Zwolle daar ook wel met enige jaloezie naar gekeken.

    Eind conclusie:
    Ik kan nou niet zeggen dat Zwolle het beter doet dan ons op de transfermarkt. Het enige verschil is dat zij al wel aanvallende middenvelders hebben aangetrokken. Iets waar wij nog op wachten. Maar het feit dat wij geen Velanas of Namli hebben aangetrokken geeft ook wel aan dat men dus wel kieskeurig is in wie men wil aantrekken. Blijkbaar zoekt Heracles toch een ander type of betere spelen dan deze heren zijn.

    Verder denk ik dat wij het tot nu toe beter voor elkaar hebben dan Zwolle, niet alleen qua transfers maar ook qua selectie die we hebben staan.
    Met nog 3 versterkingen erbij (LCV, CM en CAM) denk ik dat wij gewoon een prima selectie hebben staan. En dan denk ik ook zeker dat wij beter dan Zwolle zijn !

  • Ale

    Alexzegt

    één jaar geleden

    De namen van de scouts bij Heracles staan gewoon op de site. De coördinator hiervan is oud speler Dick Rosink en Alfred Nijhuis is eindverantwoordelijk. In een gesprek met Rosink verklaarde hij o.a dat Heracles veel in Italië scout en ook in België, terwijl Nijhuis van huis uit al actief is in Duitsland. Er wordt in de Scandinavische landen maar heel marginaal rondgekeken.

TopReacties

Niekéén jaar geleden

Het heeft even geduurd,maar daar is ie dan eindelijk ! Welkome versterking als 3e spits! Zo hebben we toch extra opties en komen we niet in de problemen bij blessures of schorsingen ! En wie weet verrast hij ons wel en komt ie nog wat hoger in de pikorde!

Tkzéén jaar geleden

Informatie was verder niet plausibel toch? Mooi dat ie getekend heeft maar vind het een raar rugnummer. Zal hij dan niet als spits zijn gehaald maar voor de nummer 10 positie of rechtsbuiten? Sierra zal nu wel snel weg met zijn degradatie in rugnummer.

Gerritéén jaar geleden

De geruchten zijn nu officieel bewaarheid, Mario Engels komt naar Heracles. Laten we hopen dat hij de vorm en trefzekerheid van weleer bij met name Roda JC mag terugvinden bij ons in Almelo. Veel succes Mario!

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia