Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Heracles wint knap van Sparta

Geschreven door Mat op 6 apr. 2024

Heracles Almelo heeft na de opmerkelijke overwinning op AZ (5-0) midweeks opnieuw succes geboekt in de strijd om handhaving.

Sparta had eerder deze week een indrukwekkende overwinning behaald op Vitesse (1-4), terwijl Heracles flink had uitgehaald tegen AZ. Zaterdag stonden deze twee teams tegenover elkaar op Het Kasteel. De wedstrijd begon rustig, maar vlak voor rust opende Charles-Andreas Brym de score voor Sparta na een mooie pass van Arno Verschueren.

Dit was ook de stand bij rust. Na de pauze kwam Heracles op gang: in de 48e minuut kopte verdediger Justin Hoogma de gelijkmaker binnen voor Heracles, op aangeven van Marko Vejinovic. Beide teams kregen daarna kansen, maar ruim een kwartier voor tijd nam Heracles de leiding. Mario Engels zette een geweldige actie op en Jizz Hornkamp hoefde alleen maar binnen te tikken.

Na dit doelpunt ging Sparta op zoek naar de gelijkmaker. De thuisploeg kreeg snel een dubbele kans, maar Verschueren en Metinho konden de bal niet achter doelman Michael Brouwer krijgen. Ook werd er nog gekeken naar een mogelijke strafschop voor Sparta vanwege hands, maar deze werd niet gegeven door de VAR.

Zo eindigde de wedstrijd op Het Kasteel in een 1-2 overwinning voor Heracles. De ploeg uit Almelo stijgt hierdoor naar de dertiende plaats op de ranglijst, met een veilige marge van tien punten boven de degradatiestreep. Heracles neemt daarmee afstand van de gevarenzone.

De volgende wedstrijd is thuis tegen SC Heerenveen.

Discussieer mee

83

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • VKE

    VKE123zegt

    één maand geleden

    Ook heel lekker aan deze week. Vitesse. Als ze naar verwachting eruit gaan stijgt Heracles een plek op de TV gelden ranglijst. is toch weer een “gratis” miljoen uitgaande van handhaving.

    +15

    • Wat

      Watwiltzedazegt

      één maand geleden

      Pff Thomas, het is goed voor onze eigen club als Vitesse eruit vliegt. Huulert.

      +1

    • Tho

      Thomaszegt

      één maand geleden

      Support je eigen club. Maak je niet vrolijk over de ellende van een andere.

      +2

    • Twe

      Tweekleuromhoogzegt

      één maand geleden

      Als Vitesse degradeert en Groningen niet promoveert en we maar 1 plaats onder Sparta eindigen levert dat een kleine 2 miljoen extra op

      +16

  • Ome

    Ome Gerritzegt

    één maand geleden

    Bij Voetbalpraat op ESPN, viel vanavond opnieuw de naam van Brian De Keersmaecker. Een speler die volgend seizoen mogelijk een vrijgekomen plek op het middenveld van één van de Nederlandse topclubs zou kunnen innemen. Wat te denken van PSV waar Joey Veerman waarschijnlijk voor héél véél geld naar het buitenland vertrekt. Het liefst zie ik BDK natuurlijk bij ons blijven maar ik ben bang dat dit niet gaat lukken. Een miljoen of 4 incasseren + Fredrik Oppegard naar Heracles zou m.i. een mooie deal zijn.

    +27

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Je moet niet alles op Transfermarkt geloven wat er staat over de waarde van een speler of een bedrag waarvoor hij verkocht is @hafc1903. De transfermarkt en zaken doen met spelersmakelaars is een hele schimmige wereld. Als je met Zuid Amerikanen moet handelen wordt het nog ingewikkelder als je dat zo leest. Kortom, ik gun ons clubje een hele hoge transfersom, maar denk niet dat spelers vanuit onze club voor bedragen van 5 of meer miljoen weg gaan. Daar zijn we als club nog lang niet aan toe en moeten we meer jaren van vaste waarde zijn in de eredivisie.

      -4

    • haf

      hafc1903zegt

      één maand geleden

      @Jesse, vanuit Heracles kant hoor je inderdaad niets over transferbedragen, maar het lekt in veel gevallen meestal wel min of meer uit via de andere partij. Op transfermarkt kun je zo een overzicht vinden, en als het echt van beide kanten onbekend is dan staat er ook daadwerkelijk een vraagteken, maar bij een redelijk aantal is het wel ongeveer bekend wat er betaald is. Dan zie ik dat de gemiddelde topspeler(s) van ons voor 2/2.5mil verkocht worden met 0.5-2 jaar contract resterend, BDK heeft 3 en we zijn een paar jaar (en dus hogere transfersommen in het algemeen) verder dus die moet dan toch echt wel een recordbedrag op kunnen leveren. En anders lekker houden, dat heeft sowieso mijn voorkeur want dan hoef je niet helemaal op te bouwen voor volgend seizoen mocht Hornkamp ook nog weggaan.

      +4

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Dat we onze topspelers voor ‘weinig geld’ weg doen weten we niet. De hoogte van een transfersom hoor je nooit bij Heracles. Het bedrag is ook afhankelijk van wat het salaris van de speler is. Dat zal in een bepaalde verhouding liggen van de transfersom en kan niet zo maar onbeperkt en veel te hoog zijn, want dan gaat de speler en zijn zaakwaarnemer naar de arbitrage als de club teveel vraagt. Verder worden de bedragen in termijnen betaald en gaan en nog hele bedragen af naar de speler ( tekengeld), zijn zaakwaarnemer en de club waar hij zijn opleiding heeft genoten. Die Van den Beld van PEC Zwolle zou voor ca 2 miljoen naar Feyenoord zijn gegaan! Laten we ons niet rijk rekenen want onder de streep zou het wel eens kunnen tegenvallen.

      -3

    • haf

      hafc1903zegt

      één maand geleden

      Hij heeft een 3 jarig contract na dit seizoen dus ik zou zelfs met een ruildeal met Oppegaard minimaal 5 miljoen erbij vragen, en zonder ruildeal (of als het een andere club betreft) zou ik minimaal 6 miljoen vragen. Vorig jaar hadden we als promovendus geen toptransfer (2.5mil+ zoals we vaak wel minimaal 1 speler hadden) en die zomer daarvoor als degradant ook niet, ondertussen is dat volgens mij Dessers en dat is straks al 4 zomertransferperiodes geleden, ondertussen wordt er elk jaar weer meer betaald voor spelers die 1 goede bal kunnen geven dus moeten wij onze lat voor verkoopbedragen ook maar eens hoger gaan leggen dan onze recordtransfers van 4-4.5 miljoen. Ik heb ook vaak het gevoel dat wij vrij goedkoop onze topspelers van de hand doen.

      +9

  • Tho

    Thomaszegt

    één maand geleden

    Twee jaar geleden verkochten we de huid voordat de beer geschoten was. Na 31 wedstrijden was de kans minder dan 2 procent dat we zouden degraderen. En we weten allemaal hoe het afliep. Ook toen moesten we, net als nu, nog wedstrijden spelen tegen clubs onder ons.
    Ik heb vertrouwen in de goede afloop. Maar laten we alsjeblieft de zaak zondag afmaken tegen Heerenveen. Dan is handhaving een feit.

    +15

    • oer

      oerliezegt

      één maand geleden

      @hafcpepijn: heb je de wedstrijd van Excelsior gezien tegen PEC? Die werden volledig weggespeeld door een zwak en chaotisch PEC. Excelsior zit momenteel in een vrije val en zijn veel te afhankelijk van Driouech, die hebben allesbehalve een makkelijke wedstrijd tegen Volendam.

    • Haf

      HafcPepijnzegt

      één maand geleden

      Alleen als excelsior verliest (wat ik niet verwacht, thuis tegen volendam) is handhaving een feit.
      Neemt niet weg dat de kans dan wel heel erg klein wordt maargoed…

      +5

  • Wim

    Wimzegt

    één maand geleden

    Iemand los kaartje over voor aanstaande zondag tegen Heerenveen? Tegen betaling natuurlijk.

  • Pie

    Pietertje57zegt

    één maand geleden

    Dus Henri jij gaat het met jouw voetbal verstand over nemen van njh fijn om te weten dan weten we zeker dat het niks word volgend seizoen

    +4

  • Gij

    Gijszegt

    één maand geleden

    Nico Jan heeft gegokt en pech gehad. Hij heeft met jizz gewoon een goede spits gehaald en die is na de 1ste wedstrijd de hele 1se seizoenshelft weg. Met hem erbij was lammers nu nog trainer en was het niet zo spannend geworden. Denk ik. Want sankoh dat zag je ook weer uit bij sparta mist teveel 100% kansen en zoveel krijgt heraclss er niet. En het oogt achterin nu veel stabieler ook met bakboord en sonneberg. En van der looi heeft nu eindelijk z’n werkwijze erin. Dat heeft tijd nodig en dat hadden we eigenlijk niet. Kan met niet voorstellen dat nico Jan nog een zomer zo’n risico gaat nemen

    -6

    • Hen

      Henrizegt

      één maand geleden

      Het is moeilijk te zeggen of we met Lammers ook hadden gestaan, waar we nu staan. Ik was het alleen niet eens met het moment en de manier van zijn ontslag. Op vd looi heb ik niets aan te merken. Hij doet het naar behoren. Het isby te hopen dat Heracles doorpakt en dat we een zorgeloos nieuw seizoen tegemoet gaan.

      -3

  • Ber

    Berendzegt

    één maand geleden

    Zo, lekkere week gehad. Heracles is gewoon veilig, lekker seizoen uitspelen, paar puntjes pakken voor de ranglijst en op naar volgend jaar. Even doorselecteren en we zijn klaar voor volgend jaar.
    In het weekend weer mijn NJH Pyjama en dekbedje van zolder gehaald en heerlijk geslapen.

    @Jesse, kom er maar in. NJH zou worden afgerekend op het eind van het seizoen maar nu kun je al zeggen dat hij niet gefaald heeft. In de winterstop gerepareerd, van Lammers gelukkig afscheid genomen en waar staan we nu….? Alle credits naar NJH

    +7

    • Ber

      Berendzegt

      één maand geleden

      JHR helemaal mee eens. Het heeft idd goed uitgepakt maar ook dat is een kwaliteit. Nu moet er doorgeselecteerd worden door NJH en hoop op een betere start dan vorig jaar mbt de (onvoldoende) kwaliteit.

    • JHR

      JHRzegt

      één maand geleden

      Fijn dat je je NJH Pyjama nog hebt kunnen reden @berend.

      Maar zonder gekheid. ik denk dat we van geluk mogen spreken dat de trainerswissel uit eindelijk goed heeft uitgepakt. Hoogma heeft de winterse transfer periode een voldoende gehaald. maar dat maakt het nog geen voldoende voor de gehele competitie. (zie positie rechtsback met 1 spits de competitie ingaan is gewoon vragen om problemen) Ik hoop dat hij hiervan geleerd heeft!

      Van de zomer kan die laten zien wat hij in zijn mars heeft! er zal heel wat moeten gebeuren om een eredivisie waardig elftal neer te zetten. Voor brouwer hornkamp DKM zal wel interesse zijn. dan heb je nog een paar spelers waarvan je je moet afvragen ga je ze verkopen Hansson en Roosken. dan heb je de huurspelers nog oppeqard hrustic nog..
      en de vertrekkende spelers nog!

      Het wordt een hele interessante zomer!

      WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNOMITE

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Waar zit je nu op te wachten Berend? Heb ik begin seizoen gezegd dat we zouden degraderen? Weer selectieve verontwaardiging wat je hier schrijft. Ik lees, nog niet zo lang geleden hier, dat jij het vertrouwen in onze TD al had opgezegd en jouw NJH pyjama bij het grof vuil had gezet. Je had hem al afgeschreven, terwijl ik altijd gezegd heb dat ik aan het eind van het seizoen mijn oordeel zal geven, een oordeel met als enig doel handhaving. Zo hoog heb ik de lat voor onze TD niet gelegd, mede omdat we als Heracles financieel kerngezond, behoorlijk wat in kas hadden en een hoog eigen vermogen alles beter tov van veel naaste concurrenten onderin. Hij moest in de winter toch ingrijpen, waarom, omdat er slecht is ingekocht in de zomer! Daar kan je als TD gewoon niet trots op zijn. Ik hoop dat van geleerd is en we deze zomer goed gaan inkopen en weer een stapje kunnen maken en we ons daarmee in februari/maart al veilig hebben gespeeld zoals we het al jaren gedaan hebben.

    • Ber

      Berendzegt

      één maand geleden

      Jesse, NJH wist echt wel dat we niet zo’n goeie selectie hadden maar net als in het bedrijfsleven geef je niet alles prijs, brand je niet al je personeel af en geef je niet alle geld uit. Doe jij toch ook niet, wil toch wat geld achter de hand houden voor zwaardere tijden…?
      En als jouw huwelijk niet zo goed loopt, hang je de vuile was toch ook niet buiten ?

      In de winterstop heeft hij rigoureus ingegrepen omdat het moest. Kwaliteit erbij en de trainer met al zijn open deuren en clichés ontslagen. Zie waar je nu staat.
      Uiteindelijk handhaven we ons en hebben we nog aardig wat geld in kas begrijp ik.
      Dit jaar was overleven en volgend jaar gaan we oogsten. PEC Zwolle heeft nu veel minder vlees op de botten en kan volgend jaar weleens zwaar in de problemen komen.
      Dus Jesse, mooie grappenmakker, geef jouw ongelijk maar eens toe.

      +2

    • Joo

      Joopzegt

      één maand geleden

      Lammers was niet tevreden, lijstje met gewenste speler lag klaar. Openlijk kritiek geven is voor lammers lastig, in welke positie brengt hij zichzelf? Hij heeft ook een hypotheek die hij moet betalen. Hij had samen met zijn staf een plan.

      -4

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      @ Joop daar is Lammers zelf debet aan, hij stond er bij en keek er na. Ook hij vond toen, samen met de TD, dat onze selectie sterk genoeg was om ons te handhaven. Hij had begin seizoen wel wat meer met de vuist op tafel kunnen slaan, mede in de wetenschap dat wij in de KKD alle moeite hadden met de clubs die bovenin stonden en omdat Sammy, Rente en Schoofs vertrokken, niet de minste spelers. Maar blijkbaar was Lammers blij dat hij een club had en hij daardoor niet teveel kon eisen. Ook de manier hoe het gegaan is verdient geen schoonheidsprijs, zo ga je als ‘familieclub’ (waar we prat op gaan) niet met je personeel om als je iemand moet ontslaan, of uit zijn functie zet, zoals gegaan is. Dat hij moest vertrekken was niet te voorkomen, onze TD had geen andere keus, daar was ik het wel mee eens.

      -2

    • Joo

      Joopzegt

      één maand geleden

      Achteraf je gelijk halen, is wel erg eenvoudig. Een ding vind ik erg jammer, het ontslag van onze trainer. Hij heeft het moeten doen met een kwalitatief armere selectie, had hem die spelers gegeven. Lammers had het ook gered en had de club al gauw 2 ton bespaard.

      -5

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Niet de populaire jongen hier uithangen Berend met jouw pyama, die had je toch bij het oud vuil gezet? Als je mij gevolgd heb was mijn kritiek niet onterecht. Dat onze TD het in de winter moet repareren zegt alles, terwijl daarvoor met droge ogen door hem en onze ex trainer hardop gezegd werd dat de selectie eredivisie waardig is. Dat bleek niet dus, maar “beter ten halve gekeerd dan ten heele gedwaald”. Ik heb ook geschreven dat, als we zouden degraderen, hij in de spiegel moet kijken. Dat gaat niet gebeuren, de missie is geslaagd en dan verdien je de credits, die krijgt hij ook. Straks in Mei begin je weer opnieuw, dan hoop ik dat de spelers komen die ons echt een stapje verder brengen en we niet, zoals nu, in de winter moeten repareren.

      -5

    • Roy

      Royzegt

      één maand geleden

      Zo is het Berend, aan het einde worden de prijzen verdeelt. De transferwindow in de winter is er niet voor niets, allemaal onderdeel van het seizoen. Met een fitte Jizz Hornkamp hadden we in de winterstop zeker hoger gestaan.

      Wel zou ik als ik Hoogma was er voor proberen te zorgen dat reparatie werk als deze winter een volgend seizoen niet nodig is.

      Maar…. eerst nog drie punten pakken mensen en dan zijn we zeker veilig.

      Mooi man voetbalsupporter zijn het kan verkeren binnen een week!

      +6

    • Nie

      Niekzegt

      één maand geleden

      @henri

      Asteblieft zeg…. Wat kun ie dramm’n!

      Hoogma heeft gefaald ?
      Volgens mij staan we er nu prima voor toch ?
      En volgens mij heeft hij in de zomer met Hornkamp en BDK twee echte toppers aangetrokken. De laatste weken zien we ook steeds meer waarom Limbombe gekocht is. Ook Engels is een waardevolle aankopen gebleken die vanaf de bank toch vaak iets extra’s kan brengen met zijn opportunisme en energie.
      Dus heeft Hoogma nou echt zo erg gefaald in de zomer of roep je dat meer vanuit de emotie omdat de resultaten onder Lammers tegen vielen?

      Als je kijkt naar hoe het team momenteel presteert dan denk ik dat Hoogma het in de zomer helemaal niet zo verkeerd zag. De potentie was er wel degelijk. Al ben ik wel van mening dat hij ons middenveld beter had moeten versterken.
      Ik denk toch vooral dat het te maken had met twee zaken. Namelijk de snelle blessure van Jizz(we zien nu hoe goed en belangrijk hij is) en daarnaast een tactisch zeer zwakke trainer.

      Nu met vd Looi als trainer zie je toch dat er ineens een degelijke organisatie staat. Jongens als Bakboord,sonnenberg, Vejinovic, Bruns etc. Draaien nu ineens wel lekker mee. Limbombe begint in vorm te komen, Hoogma begint weer beter te spelen en ga zo maar door. Ook zie je dat als een BDK geschorst is, de rest dit ook prima kan opvangen in geval van nood. En er is nu weer een plan en de spelers lijken ook instaat om dit uit te voeren.

      Ik denk dan ook niet dat we de versterkingen in de winter herstel-werkzaamheden moeten noemen, maar gewoon gerichte versterkingen. Iets wat we eigenlijk elke winter wel doen. Kijken wat je zwakke plekken zijn en proberen die te versterken om zo je positie in de competitie te versterken.
      Ik denk dat Hoogma daarmee ook prima werk heeft verricht en heel goed in kaart heeft gebracht waar onze zwakke plekken precies zaten.
      Daarnaast is hij ook over zijn eigen ego heen gestapt en heeft hij ook de ballen gehad om Lammers er uit te gooien . Dat getuigt wat mij betreft ook van een technisch directeur die door durft te pakken en ingrijpt als dat nodig is. Dat terwijl zijn technische staf hem dat in eerste instantie niet in dank afnam.

      Al met al denk ik dat Hoogma gewoon een compliment verdiend en dat we nu ook wel eens mogen ophouden met het zagen aan zijn stoelpoten.
      Wat mij betreft heeft hij zijn plekje in de zetel dit en vorig jaar gewoon verdiend. Het eerste jaar onder hem zijn we gewoon kampioen geworden en meteen gepromoveerd. En nu het tweede seizoen lijkt het er op dat hij ook dit tot een goed einde heeft gebracht/gaat brengen. Hoeveel meer moet de beste man nog doen om jou te overtuigen?

      +4

    • Hen

      Henrizegt

      één maand geleden

      Heracles Harry

      Ik sta nog steeds achter mijn mening, maar je hebt volkomen gelijk. De term teringzooi neem ik onmiddellijk terug. Spotten met ziektes is absoluut niet mijn ding, maar zo was het ook niet bedoeld. Nee, dan houd ik het liever op puinzooi.

      +1

    • Her

      Heracles Harryzegt

      één maand geleden

      Kijk dit bedoel ik dus. Het lijkt verdomme die bullshit in de politiek soms wel hier. De 1 leunt extreem die kant op (of erger nog: dan weer wel, dan weer niet, bv. overdreven fan van Hoogma), de ander is nog extremer maar dan de andere kant op (woorden als ‘teringzooi’). Doe nou verdomme eens normaal met elkaar man!!

      -2

    • Hen

      Henrizegt

      één maand geleden

      Berend

      Hoe kun je Hoogma nou de hand boven het hoofd blijven houden als je kijkt naar de laatste zomer window. Je zegt het zelf al: hij moest reparatie werkzaamheden verrichten. Als je reparatie werkzaamheden moet verrichten dan geeft dat al aan dat hij heeft gefaald in de zomer. Dat we ons nu handhaven doet niets af aan het feit dat Hoogma er een teringzooi van heeft gemaakt. Na 2 overwinningen is alles volgens jou weer koek ei, maar zo zit de wereld niet in elkaar. Hoogma mag nu bewijzen of hij in staat is om door te selecteren. Ik heb er een hard hoofd in, want se beste man heeft geen netwerk en voetbal verstand. Hij is T D en volgens mij voldoet hij niet aan deze functie eisen.

      -10

    • Her

      Heracles Harryzegt

      één maand geleden

      Lekker voorbarig en dan met name dat contrast van hoe NJH verguisd werd (zelfs door Fanboy #1 hier!!) en dan nu zo gaan jennen? Wat een zwaktebod man, stap op.

      Ook in betere tijden scherp (en waar nodig zelfs kritisch) blijven. Nuanceren en complimenten geven, tuurlijk, hoort er absoluut ook bij.

      Overdrijven noch qua kritiek, noch qua hosanna… en ga jij eerst de pretvlekjes maar eens even uit dat textiel wassen. Smeerdeer.

      Sowieso richting/in de zomer op alle vlakken vlijmscherp analyseren, zeker ook Technisch beleid. Want wat zag het er in de winterstop anders uit, of niet dan!

      Dat gezegd hebbende, ziet er momenteel naar uit dat er inderdaad knap gerepareerd is. Ere wie ere toekomt. Maar kernvraag hier: waarom waren die reparaties überhaupt nodig dan??

  • ren

    renenrdriezegt

    één maand geleden

    Ontzettend knappe reeks die Heracles neerzet. 3 van de laatste 5 gewonnen en alleen tegen Feyenoord weinig in te brengen gehad. Het heeft even geduurd, maar verdedigend staat het echt stabieler dan onder Lammers. Benieuwd of hij nog steeds denkt dat hij hetzelfde zou hebben gepresteerd.

    +14

    • haf

      hafc1903zegt

      één maand geleden

      John prima man, maar was natuurlijk een tactisch matige trainer. Was ook iets te snel met zijn interview want daarna pakken we 6/9 punten in 6 dagen tegen de rooien, AZ en Sparta. Met hem nog aan het roer denk ik dat we zelfs met de aanwinsten en terugkeer van Hornkamp nog in de problemen hadden gezeten, want er was gewoon geen plan onder Lammers.

      +15

    • Haf

      Hafc1903zegt

      één maand geleden

      Dit is ook wel ontzetten goedkoop scoren. Er staat een totaal ander elftal nu dan voor de winterstop.

      +1

  • Gij

    Gijszegt

    één maand geleden

    Ik denk dat we veilig zijn. Excelsior pakt max 9 pnt. En dus zijn we niet meer in te halen door hun als dit klopt. Hoogma woedt wel druk komende zomer.
    Rechtsback wieckhof + aanwinst
    Rechtscentraal bultman + 2 aanwinsten aangezien bultman lang geblesseerd is
    Linksentraal hoogma + aanwinst
    Linksback roosken + aanwinst
    Middenveld bruin scheperman bruns vejinovic en de kearsmacker. + 2 aanwinsten
    Rechtsbuiten laursen + aanwinst
    Spits hornkamp + van ontschot + aanwinst
    Linksbuiten hansson + limbombe

    Dan kom ik zo op 10 spelers dat is best veel. Zal natuurlijk mooi zijn als ze hrustic en oppergard kunnen behouden

    +5

    • pie

      piet-iiizegt

      één maand geleden

      Het ligt er ook aan wat ze bijvoorbeeld met Leerdam van plan zijn; zien ze in hem een centrale verdediger? Of toch een rechtsback? Daar heeft hij het merendeel van zijn carrière ook gevoetbald. Dan heb je direct met Wieckhof daarachter die positie vervuld.

      Een rechtsbuiten, rechter centrale verdediger en centrale middenvelder zijn dan zeker prio. Hrustic hoef je niet op te rekenen. Tahiri willen ze alsnog proberen te halen gaf Hoogma in de winter aan. Die is transfervrij na dit seizoen.

      Verder ook afhankelijk van vertrekkers; Hansson en Roosken hebben nog een jaar te gaan; laat je dat aflopen, willen ze verlengen of dan toch verkopen? Zijn Hornkamp en de Keersmaecker houdbaar? Oppegard lijkt mij overigens wel haalbaar met nog een contract van een jaar. Ik denk ook niet dat Bosz hem als serieuze optie ziet voor PSV 1.

      Verder de selectie uitdunnen; zou bijvoorbeeld afscheid nemen van jongens die geen potten kunnen breken: Cestic, Mokono en Wehmeyer. Laursen moet je niet meetellen, die fout hebben ze dit jaar ook gemaakt.

      +6

    • ger

      gerjanmanhoefzegt

      één maand geleden

      Klopt! Straks ook kijken welke jeugdspelers kunnen aanhaken. Enschede is hier druk mee bezig, hebben natuurlijk ook andere budgetten. Maar het is nooit verkeerd om pareltjes zoals Bultman erbij te krijgen. Kuster, Geypens en Duldar worden veelvoudig genoemd als goede spelers in de academie zonder contract bij Enschede.

      +4

  • Hen

    Henkzegt

    één maand geleden

    Is die nummer 10 van Den Bosch niet wat voor ons, Jaron vicairo?

  • rob

    robbiezegt

    één maand geleden

    De vlag kan uit! We zijn veilig. De 4 onderin gaan het uitmaken wie er De pineut is. Wij en pec hebben ons veilig gespeeld. Rkc en excelsior hebben dramaserie, kan zo maar zijn dat volendam 16e wordt, wij in ieder geval niet!. Afgelopen week heeft ons veilig geplaatst.
    Ik zie ons nu ook wel meer punten halen, druk is er beetje af. Collega van mij is ajax supporter , zou toch wat zijn als we dat nog halen. Maar nu alvast met vlgnd jaar bezig gaan. Sterkhouders binnenboord zien te houden en op cruciale plekken versterken. Met Willem 2, Groningen en roda komen et mi wel betere ploegen terug. Eerst Heerenveen zondag en ik durf wel redelijk overtuigd een 1 te zetten op unibet.

    -2

    • Her

      Heracles Harryzegt

      één maand geleden

      Vind ik dus ook Mat. Snap donders goed het gevoel van opluchting bij iedereen, alsmede dat de situatie nu echt heel anders is dan 2 jaar geleden. Echter: je weet maar nooit en bovendien, laten we het lot NOOIT weer zo tarten als destijds. Zelfs een ezel…

      +2

    • mat

      matzegt

      één maand geleden

      zeg dit nou alsjeblieft niet.. twee jaar geleden werd hetzelfde geroepen

      +4

  • Jes

    Jessezegt

    één maand geleden

    We moeten het zelf wel bont maken de komende wedstrijden, willen we ons niet handhaven. De clubs onderin slachten elkaar af, nu weer Volendam die van RKC wint. Ik denk dat we ons met 33, maar zeker met 34 punten, je gaan handhaven. Onze TD kan na de Heerenveen wedstrijd al aan de slag voor het volgend seizoen.

    +7

    • Ren

      Renezegt

      één maand geleden

      We maken alleen maar kans als die spelers zelf willen, hebben ze twijfel of lokt het buitenland, hou dan maar op . Direct doorschakelen.

      +2

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Ik verwacht niet veel van de onderhandelingen met Hellas Verona en PSV. Deze twee spelers zouden wel eens onhaalbaar voor ons kunnen zijn. Het zou top zijn als het wel lukt, maar ik acht de kans klein. Er is ook in de Belgische media geschreven dat wij belangstelling zouden hebben voor de 24 jarige buitenspeler Bruny Nsimba van FCV Diender (2e klasse), Bij handhaving kan de club spijkers met koppen slaan.

      +1

    • Ome

      Ome Gerritzegt

      één maand geleden

      Ik denk dat Hoogma al wat lijntjes heeft uitgegooid. Bijv. naar Hellas Verona en naar PSV voor een verlenging van de huur of wellicht koop van Hrustic en Oppegard. Erik van de Looi heeft vanuit zijn vorige baan bij Jong Oranje natuurlijk ook een behoorlijk netwerk opgebouwd waar we ons voordeel mee kunnen doen. Ik verwacht dat de selectie voor komend seizoen minder spelers telt als het aantal waar we dit seizoen mee begonnen. Kwaliteit vóór kwantiteit! Ongetwijfeld is er belangstelling voor BDK, Hornkamp en Brouwer. De selectie miste dit seizoen bij aanvang van de competitie het nivo om volwaardig in de eredivisie mee te draaien. Ik verwacht niet dat Hoogma dit een tweede keer weer laat gebeuren. We hebben nog 5 wedstrijden te gaan die we alle 5 kunnen winnen. Voor 10 punten uit de laatste 5 wedstrijden teken ik meteen. Dit zou betekenen dat we op 42 punten eindigen. Vanaf nu toewerken van wedstrijd naar wedstrijd te beginnen zondagmiddag om 12.15 uur tegen Heerenveen.

      +5

  • isa

    isanezegt

    één maand geleden

    Nou de andere clubs maken het ons nou ook niet echt moeilijk. Volendam gewonnen van Rkc. Goed nieuws

    +5

  • Kob

    Kobuszegt

    één maand geleden

    Ook weer fijne uitslag van RKC

    +1

  • Hen

    Henkzegt

    één maand geleden

    Is die nummer 10 van Den Bosch niet wat voor ons volgend seizoen, Jaron vicario?

  • Tim

    Timzegt

    één maand geleden

    Die Tijmen van Wissing.. het is niet veel mensen gegeven om er zovaak naast te zitten. Zit het hele jaar al lekker negatief te doen over Heracles en dit doet hem toch een beetje pijn. Wat een negativiteit bij die jongen zeg.

    +22

    • haf

      hafc1903zegt

      één maand geleden

      Leo ben het eens met je kritiek maar naar mijn mening is het onnodig om die met dergelijke bewoordingen kracht bij te zetten. Overigens vind ik Bert van Losser als presentator in tegenstelling tot van Wissing (en Wantia bij de podcast) juist wel onpartijdig waarbij hij bij alle 4 de clubs kritisch is als het slecht is, maar altijd probeert positieve dingen te benoemen.
      Van Staa inderdaad ook prima gast en tevens oud trainer bij ons, alleen is hij momenteel in loondienst bij de rooien waardoor hij daar nog net iets positiever over is als bij de andere clubs (al moeten we ook zo realistisch zijn dat het bij de rooien vaker positief is dan bij ons aangezien ze helaas nou eenmaal bovenin meedraaien).

      +6

    • Leo

      Leozegt

      één maand geleden

      Inderdaad, die klojo zit altijd op Heracles te fitten. Verschrikkelijk ventje die zichzelf zoooo goed vindt. Daarom ook wel weer gaaf dat ie maandag weer bakzeil moet halen in het triootje met die vetklep presentator en met Jan v Staa die ik nog wel sympathiek vindt. Ik zou die twee andere heren ook voortaan gewoon hartstikke dood zwijgen en zeker geen bitterballen meer voeren op de perstribune 😁😁

      +10

  • Jan

    Janzegt

    één maand geleden

    Weet iemand waarom Amevor van FC Eindhoven in het uitvak bij zat bij Sparta uit?

  • Mar

    Marcozegt

    één maand geleden

    Nu al zin in volgende week tegen Heerenveen,was ook naar het duel in Heerenveen en ging met een kater terug in de bus,ik zeg REVENGE!!Knallen en winnen!!

    +15

  • Kri

    Kriszegt

    één maand geleden

    Zwaar bevochten overwinning en weer een uitstekende team prestatie. We blijven, net als afgelopen weken, een moeilijke tegenstander om tegen te spelen. Dat de trainer van de tegenstander het dan weer heeft over ‘een hele slechte tweede helft,’ bevestigd dit ook voor mij. Aan het einde van de wedstrijd zie je ook dat onze ervaren krachten echt een meerwaarde zijn. Nu proberen om deze flow vast te houden, ook met het oog op de tv gelden. Op naar Heerenveen en ik heb er nou al zin in💪

    +14

  • Wim

    Wimzegt

    één maand geleden

    Ere wie ere toekomt. Hoogma heeft het in de winterstop toch zeer goed gedaan. De fouten van afgelopen zomer grotendeels hersteld en met BDK en Hornkamp toch ook wel 2 fantastische aankopen gedaan in de zomer. Nu aankomende zomer samen met EVDL door selecteren en deze lijn doortrekken. Ook de hand van Erwin is inmiddels goed zichtbaar. In het begin nog hele vage opstellingen en ontzettend angsthazen voetbal. Maar inmiddels staat het erg degelijk en zit er ook voetbal in de ploeg met een duidelijk systeem. Heerlijk om nog even 5 potjes in te gaan met het idee dat we ze allemaal kunnen winnen. Wie had dat gedacht enkele maanden geleden.

    +12

  • haf

    hafc1903zegt

    één maand geleden

    Prima pot gister, voor de 4e wedstrijd op een rij eigenlijk heel weinig echte kansen weggegeven, en aan de bal gaat het ook steeds beter. Met het programma dat we nog hebben de laatste 5 wedstrijden is het nog mogelijk om een leuk seizoenseinde te beleven en een paar plekjes te stijgen, zou ook gunstig zijn om onze tv-gelden-ranking weer wat op te krikken na vorig seizoen. Ja ik weet dat we allemaal een trauma hebben van 2 jaar geleden, maar realistisch gezien zijn we in principe al veilig. Het grote verschil daarin is voornamelijk dat er 2 jaar geleden Sparta, PEC en Willem 2 als de 3 onderste ploegen in een redelijk goede flow kwamen te zitten en ongekend veel punten pakten, waar Volendam, Vitesse en Excelsior juist al maanden uit vorm zijn en een redelijk lastig programma hebben.

    Nog even mijn beoordelingen van gister:
    Brouwer 7.5: niet veel hoeven doen maar toch 1/2 belangrijke reddingen toen het moest.
    Bakboord 7: na AZ weer een prima pot, en belangrijk bij de 1-2
    Sonnenberg 6: redelijk, maar naar mijn mening niet sterk bij de tegengoal
    Hoogma 7: wordt hier vaak bekritiseerd maar komt er ook steeds beter in, en heerlijke goal
    Oppegaard 7: als het kan kopen die man, aanvallend altijd goed mede door zijn goede techniek (PSV opleiding zal daarin vast helpen), verdedigend ook gewoon degelijk
    Leerdam 6: beetje onzichtbaar en niet geweldig goed, maar verzachtende omstandigheden aangezien hij op een totaal andere positie stond
    Vejinovic 6.5: niet zo goed als tegen AZ, maar als er genoeg middenvelders zijn om zijn loopvermogen te compenseren is zijn voetballende kwaliteit zeer bruikbaar
    Scheperman 6: nuttig in energie, voor de rest niet echt impact gehad
    Hrustic 6.5: minder dan Woensdag, maar blijft goed met zijn techniek en passing
    Hornkamp 7: vrij onzichtbaar aanvallend, maar blijft met zijn arbeid zelfs dan nog van toegevoegde waarde, en weer een goal, zo langzamerhand wel een fenomeen aan het worden
    Limbombe 6.5: ook minder dan Woensdag, maar lijkt op links wel duidelijk beter, naast dat hij sowieso al wat beter in vorm is laatste wedstrijden
    Bruns 7: nuttige invaller om energie en slimheid te brengen, jammer van de gele kaart
    Engels 7.5: hele nuttige invaller en geweldige assist

    +9

  • Edu

    Edu48zegt

    één maand geleden

    Wanneer er gewonnen wordt, staat iedereen te juichen, maar o wee na een nederlaag, dan is de td beter waardeloos, de trainer deugt niet, de aankopen zijn amateurs enz.enz.
    Naar mijn mening hebben we de eerste competitie helft puur pech gehad door de blessures van Jizz en Lauersen. Ok de de trainer was niet top, maar had ook veel last van de tegenvallers. Ik ben er van overtuigd dat met de twee geblesseerde aanvallers we er in januari veel beter hadden voorgestaan.
    Gelukkig staan we er nu na een paar overwinningen beter voor dan twee jaar geleden. Het verschil met plaats 16 is veel groter, dus mogen we er nu van uitgaan dat we veilig zijn.
    Nu doorselecteren en hopen dat de sterkhouders blijven en natuurlijk met vdL aan het roer. Hij blijkt beter te zijn dan menigeen op voorhand dacht.

    +5

    • Ren

      Renezegt

      één maand geleden

      Edu48 met deze aankopen was Lammers er ook ingebleven, sterker nog dan hadden ook nog geld gehad , voor een extra versterking, bijvoorbeeld een rechtsbuiten.

      -7

  • pie

    piet-iiizegt

    één maand geleden

    Wat een geweldige week voor ons Heraclieden. 6 punten in twee wedstrijden waar je vooraf niet op rekent met bijna lijfsbehoud als resultaat. In Zwolle durft men uit te spreken veilig te zijn, wij na het debacle van twee jaar geleden nog even niet. Van Heerenveen winnen betekent 35 punten en dat is wel een feestje waard. Hopelijk kunnen we het seizoen goed afsluiten en stiekem nog iets naar boven kijken. Plek 11 of 12 is nog haalbaar gezien ons programma met nog 3 thuiswedstrijden.

    Credits voor vd Looi. Zijn hand is al langer zichtbaar maar nu komen daar ook de punten bij.

    +14

  • Luc

    Luczegt

    één maand geleden

    Vejinovic prachtige voorzet en Bruns een heerlijke steekpaas, de jongens doe het nog prima 👌

    +5

  • Mee

    Meesterbouwzegt

    één maand geleden

    Fredrik Oppegård. Hopelijk kunne we hem overnemen van psv doet goed .

    Ajdin Hrustić zou ook mooi zijn om hier te kunnen houden .

    Brouwer moete we behouden okal komt er een club

    Jizz ook behouden okal krijgen we een heel goed bod . We moete veder bouwen.

    En van de looi. Gewoon aan roer houden en veder selectie met goede ervaring met eredivisie .

    Niet te veel jong spul Thomas Bruns bij ons houden is echt een vechter voor laatste 20 min .

    En van spelers die niet mee kunnen komen afscheid van nemen.

    Kom op Nico Jan Hoogma deze winter hebt je het geflikt .
    Maak ons blij met goed aanvallend voetbal.

    +2

  • Vak

    Vak bbzegt

    één maand geleden

    Mooie prestatie vanmiddag rkc winnen van volendam kan volendam ons niet meer inhalen vrijdag heb je excelsior volendam volendam wint en wij winnen van Heerenveen zijn we veilig volgens mij

    -1

  • Mar

    Martijn32zegt

    één maand geleden

    Er waren mensen die riepen de komende 6 wedstrijden halen we geen punten. Fey uit. Go ahead thuis Twente uit az thuis spart uit en Heerenveen thuis. Ik zelf had

    • Her

      Heracles Harryzegt

      één maand geleden

      Wat had je nou dan? 😉

      Ik had in elk geval meer hoop op resultaten. Altijd oppassen met verwachtingen, dat wel. Ge-ni-aal om in deze nu al 9 uit 5 te hebben en wie weet zelfs 12 uit 6.

      Wat denkt men: Heerenveen kunnen we aftroeven? Bepaalde voorkeuren qua opstelling??

      +2

  • Ome

    Ome Gerritzegt

    één maand geleden

    De ‘reparaties’ in de winterstop hebben resultaat gehad. Betere spelers en een betere trainer! Het is een belangrijke les geweest voor Hoogma. Dankzij de winterversterkingen en de nieuwe trainer spelen we óók komend seizoen weer in de eredivisie. Zonder hen zou het een moeilijke zoniet kansloze missie zijn geworden. De technische leiding kan nu het vizier richten op een verdere versterking van de selectie. Wie gaan er komen en wie vertrekken er? Gaandeweg dit seizoen is de selectie al behoorlijk afgeslankt. Kwaliteit voor kwantiteit! Het zou mij niet verbazen dat Michael Brouwer een mooie transfer gaat maken net als Brian DK en wellicht óók Jizz Hornkamp. We gaan het allemaal zien de komende tijd waarin we overgaan van kunstgras naar een hybride grasmat. Hopelijk denkt men óók aan zitplaatsen op de trainingsaccommodatie voor de ‘technische commissie’ bestaande uit voornamelijk wat oudere wijze mannen.

    +5

    • Joo

      Joopzegt

      één maand geleden

      Ik hoop dat ze alke drie blijven. Brouwer was in de winterstop wel belangstelling voor ( az ). Maar we gaan het zien, ons niveau met omhoog!!

      +8

    • Jes

      Jessezegt

      één maand geleden

      Laat dit seizoen een wake up call zijn voor onze TD. Er is niet goed ingekocht en doorgeselecteerd begin seizoen. De selectie waarmee we begonnen was niet goed genoeg. Hij heeft het uitstekend gerepareerd en het ziet er naar uit dat we ons gaan redden. Missie geslaagd en op naar het volgend seizoen.

      -4

  • Sjo

    Sjonzegt

    één maand geleden

    Wat is Excelsior godvergeten slecht!

    Gr. Sjon

  • K B

    K Bzegt

    één maand geleden

    B. Ould-Chikh zie ik graag komen voor rechtsbuiten positie goeie dribbel en goeie voorzetten .

    Nu al beetje kijke wat we nodig zijn voor volgend seizoen .
    Volgende week vol er op knappen tegen Heerenveen en de 3 punten in almelo houden. En dan hebben we. 35 punten

    -10

  • JHR

    JHRzegt

    één maand geleden

    Wat een fijne overwinning, je kunt toch zien wat vertrouwen doet met een elftal!
    Toch ook mijn complimenten aan NJH die van de winter alle zeilen bij heeft gezet.

    Brouwer toch mijn Mtm wat heeft hij mij verrast! zal me niet verbazen dat er een club voor komt! echt de verrassing van dit seizoen!
    En de reden dat we zoveel punten hebben!

    We zijn er nog niet! maar we gaan er wel komen! ben benieuwd hoe hoog we gaan eindige!

    Voor nu genieten van weer een overwinning!
    Op naar Heerenveen weer een 6 punten wedstrijd!

    WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNAMITE

    +8

    • Ale

      Alexzegt

      één maand geleden

      Brouwer vertrekt niet, is een echte clubman geworden.

      +4

    • Pol

      Pollyzegt

      één maand geleden

      Mee eens. Aan het begin van het seizoen was ik niet erg onder de indruk van brouwer. Hij heeft zich echter in een ongelooflijk goede vorm gekeept en is wekelijks erg belangrijk met zijn reddingen. Voetballend is hij niet best maar daar staat tegenover dat hij een uitstekende lijn keeper is. Toch de belangrijkste eigenschap voor een keeper.

      +4

  • Sco

    Scoutzegt

    één maand geleden

    Hoogma heeft behoorlijk moeten bijschakelen tijdens de winter. Nieuwe trainer en een half nieuw elftal. We hebben het ermee gered. Nog één overwinning dan is het zeker. De lijn van vd Looi is zichtbaar. Hoogma moet direct schakelen nu en niet feesten maar bezig met volgend jaar.
    Hornkamp en BDK salarisverhoging doen en nog 1 seizoen houden. Dan de linksback van PSV nog een jaar huren of kopen. En in elke linie 1 a 2 eredivisie waardige spelers halen. Stadion uitbreiden met extra sta en zitvakken en de aanval doe op de het linker rijtje. Mooi toch.

    +22

  • art

    arthurzegt

    één maand geleden

    Knap werk! Inderdaad een veel stabieler Heracles aan het worden!👍🏻😁 Met een relatief makkelijk resterend programma zouden we nog wat plaatsen kunnen stijgen! (Al dachten we twee jaar geleden ook dat we al veilig waren….😅)

    +10

  • Ant

    Antoniooozegt

    één maand geleden

    De wedstrijd vanaf de thuistribune bekenen in het kasteel. Het uitvak de hele wedstrijd lang volle bak aanwezig. Geweldige sfeer! Hulde! Voor iedereen die denkt dat BDK al met z’n hoofd bij een volgende club is: ik zag hem voor het stadion lopen, hij was er gewoon bij vandaag ondanks zijn schorsing! Keurig!

  • Jes

    Jessezegt

    één maand geleden

    Geweldige overwinning, zeer effectief in de afronding van de spaarzame mogelijkheden. Die waren er ook voor Sparta, maar onze doelman Brouwer hielt ons op de been. Ons middenveld met Vejinovic , Hrustic en Leerdam stond als een huis. Verdedigend niets weggegeven muv de 1-0 waar onze verdedigers te gretig waren en in de tegenstoot de restverdediging niet goed stond. Mijn complimenten naar Bakboord, hij veroverde de bal achterin die Vejinovic en Bruns op maat verlengenden waardoor Mario Engels zich in een uitstekende positie kon brengen en beheerst Jitzz kon aanspelen. We zijn er bijna. Nu even afwachten wat Zwolle en Excelsior vanavond doen.

    +6

  • Buk

    Bukszegt

    één maand geleden

    Sfeer oproep voor het hele stadion, voor a.s. Zondag.

    Als de wedstrijd begint, gaat hele stadion staan/springen met het lied zwart wit Heracles tralalatralatralalalala.

    Dit verdient het elftal!

    +7

  • Rob

    Robbiezegt

    één maand geleden

    Lekker hoor en na een mindere 1e helft een puike 2e helft. Wat me iedere keer opvalt is dat Engels veel brengt als hij erin komt. Het wordt er altijd beter van, nu ook weer, beslissende actie van hem. Waarom niet met hem starten? Tegen Heerenveen ook DKM weer. Sankoh laat opnieuw zien waarom hij niet in de basis hoort. Er is vast belangstelling voor DKM en Hornkamp, die 2 zijn goud waard, moeten er alles aan forn deze te behouden, Brouwer ook trouwens. Officieel ben je nog niet veilig maar excelsior gaat geen 4x winnen. Kijk hjn programma maar, dat gaat hem niet worden. Kunnen nu vast bezig met vlgnd seizoen. Mooi productieve week was dit!

    +10

    • Stu

      Stulanowskizegt

      één maand geleden

      Volgend seizoen!? We moeten eerst nog tegen Ajax voor de Conference League!!!

      +10

  • Ren

    Renezegt

    één maand geleden

    Een terechte overwinning. De kaarten, op die van scheperman na, worden wel erg gemakkelijk, aan ons gegeven. Kan nog een mooi seizoenslot worden!!

    +2

  • Koj

    Kojazegt

    één maand geleden

    Mooie overwinning, steeds meer stabiliteit in het elftal. Maar ook nog heel veel verbeterpunten om weer een stabiele eredivisie-club te worden. Investeren na dit seizoen is absoluut noodzakelijk!

    +8

  • Dir

    Dirkzegt

    één maand geleden

    Dat je Oppegard, Hornkamp en Hrustic hebt en VDL toch de belangrijkste aanwinst is. Uit as een solide team gesmeed. Wiens vrouw heeft hij in Tilburg en Groningen gedaan dat hij zo verguisd werd??

    +4

  • Nie

    Nielszegt

    één maand geleden

    Lekker hoor. 5 wedstrijden nog. 15 punten. We kunnen nog 5e worden! 😅

    +10

TopReacties

+27
Ome Gerritéén maand geleden

Bij Voetbalpraat op ESPN, viel vanavond opnieuw de naam van Brian De Keersmaecker. Een speler die volgend seizoen mogelijk een vrijgekomen plek op het middenveld van één van de Nederlandse topclubs zou kunnen innemen. Wat te denken van PSV waar Joey Veerman waarschijnlijk voor héél véél geld naar het buitenland vertrekt. Het liefst zie ik BDK natuurlijk bij ons blijven maar ik ben bang dat dit niet gaat lukken. Een miljoen of 4 incasseren + Fredrik Oppegard naar Heracles zou m.i. een mooie deal zijn.

+22
Scoutéén maand geleden

Hoogma heeft behoorlijk moeten bijschakelen tijdens de winter. Nieuwe trainer en een half nieuw elftal. We hebben het ermee gered. Nog één overwinning dan is het zeker. De lijn van vd Looi is zichtbaar. Hoogma moet direct schakelen nu en niet feesten maar bezig met volgend jaar. Hornkamp en BDK salarisverhoging doen en nog 1 seizoen houden. Dan de linksback van PSV nog een jaar huren of kopen. En in elke linie 1 a 2 eredivisie waardige spelers halen. Stadion uitbreiden met extra sta en zitvakken en de aanval doe op de het linker rijtje. Mooi toch.

+22
Timéén maand geleden

Die Tijmen van Wissing.. het is niet veel mensen gegeven om er zovaak naast te zitten. Zit het hele jaar al lekker negatief te doen over Heracles en dit doet hem toch een beetje pijn. Wat een negativiteit bij die jongen zeg.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia