Mumba
xs

Ouahim vertrekt uit Transnistrië en gaat Down Under

9 juli
67 reacties
Foto: NESImages

Geschreven door Bjorn Wind op 9 jul. 2024

Anas Ouahim zal niet meer terugkeren in Almelo. De 26-jarige middenvelder was het afgelopen half jaar verhuurd aan Sheriff Tiraspol, maar die overeenkomst wordt gestopt om een permanente overgang naar het Australische Sydney FC mogelijk te maken.

Ouahim kwam op de winterse transfer deadline Day in 2022 over van SV Sandhausen. In Almelo kwam hij tot toen doelpunten en negen assists. Afgelopen seizoen tekende hij nog voor de winnende treffer thuis tegen NEC (2-1) en de gelijkmaker op bezoek bij AZ (1-1).

Ouahim: “Met gemengde gevoelens vertrek ik bij Heracles Almelo, want ik zal jullie nooit vergeten. Ik heb altijd alles gegeven voor deze club, mijn hart en ziel in elk moment gestoken. Ik hoop dat jullie mij op die manier herinneren. Belangrijker nog, ik hoop dat jullie mij herinneren als een goed persoon, zowel op als buiten het veld. Jullie steun betekende alles voor mij. Bedankt voor alles wat jullie mij hebben gegeven. Mijn tijd bij Heracles Almelo zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben.”

Mededeling

HAFC draait nagenoeg volledig op vrijwilligerswerk. Heb jij een kleine donatie over om de site in de lucht te houden of wil jij adverteren met je bedrijf? Help ons dan. De hulp is zeer welkom!

Steun HAFC met een donatie

Discussieer mee 67

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • A3N

    A3Nzegt

    3 maanden geleden

    Lance Duyvestein staat in onze belangstelling..

  • her

    heraclassic1961zegt

    3 maanden geleden

    Ik mis een aantal spelers in de oefenwedstrijden zoals Leerdam, Hornkamp.

    • Ric

      Rickzegt

      3 maanden geleden

      Zijn beide niet fit dacht ik.

    • pie

      piet-iiizegt

      3 maanden geleden

      Beide geblesseerd. Hornkamp heeft nog last van zijn blessure eind vorig seizoen, schijnt binnen te trainen en in Billerbeck weer aan te sluiten. Geen idee wat de ernst van de blessure van Leerdam is.

    • her

      heraclassic1961zegt

      3 maanden geleden

      Duurt wel erg lang het herstel van de blessure van Hornkamp. Trouwens het blijkt achteraf dat de Heraclied wel erg blessuregevoelig is. Reden temeer om een goede tweede spits aan te trekken.

  • Jan

    Janzegt

    3 maanden geleden

    Brittijn moet nog veel leren, zo lees/hoor ik van de Graafschap fans. Dit is niet iemand die er meteen staat. Milan Smit zijn de meesten niet gecharmeerd van(cambuur fans). Matige spits, dit alleen intikkers en penalty s scoort. Zelf beelden gezien en dit klopt inderdaad. Je moet een spits hebben zoals Hornkamp die alles een beetje kan, idem dito Samuel Armenteros en Everton dit konden.

  • Ric

    Rickzegt

    3 maanden geleden

    Inmiddels een 1-0 overwinning tegen AC Horsens vriendschappelijk.

    • Bk1

      Bk1312zegt

      3 maanden geleden

      7 vs 7 zeker, want vgm hebben we niet eens 11 spelers.. 😉

  • pie

    piet-iiizegt

    3 maanden geleden

    Heb zelf niet zoveel problemen met de situatie Brouwer; snap de zakelijke beslissing van Hoogma maar ook het sentiment. Persoonlijk ben ik nooit fan van Brouwer geweest, wellicht speelt dat ook mee. We krijgen wel een compleet nieuw team zo, waar nog flink wat kwaliteit bij moet. Hopelijk kijken ze ook verder dan de jonkies als Brittijn en Smit; we hebben ook ervaring nodig.

  • Bro

    Brouwer 4ever Almelozegt

    3 maanden geleden

    Brouwer voor altijd Heracles, in de steek gelaten door zijn eigen geliefde club. NJH je moet je kapot schamen dat je deze jongen zo de deur wijst. Waarom kunnen spelers als van polen wel hun hele leven bij 1 club spelen.. NJH je maakt je zelf hiermee niet geliefd bij de achterban, hopen dat je snel je biezen pakt… Brouwer 1!

    -20

    • Mrk

      Mrklomszegt

      3 maanden geleden

      Dom lullen

    • Hen

      Henkzegt

      3 maanden geleden

      Inderdaad oprotten NJH!!!

      -23

  • Dir

    Dirkzegt

    3 maanden geleden

    Ik hoor veel mensen zeggen ‘had Brouwer dan eerder verkocht’ maar zonder Brouwer hadden we ons simpelweg niet gehandhaafd. Los van het sportieve belang: het geld dat je krijgt bij handhaving is meer dan hij had opgeleverd als hij vorig jaar was afgedankt. Clubs betalen niet graag transfersommen voor een keeper.
    Nu is hij vanwege de eis van een contract voor onbepaalde tijd in feite al eenzijdig contractvrij. Dan is het zakelijk om verder te investeren in de keeper die nog wel transferwaarde kan vertegenwoordigen. Hier kan je onze TD niks kwalijk nemen.
    Maar wat ga ik Brouwer missen. Een echte Heraclied, mag wat mij betreft op de muur van het museum.

  • Luc

    Luczegt

    3 maanden geleden

    Dessers terughalen 🤪

  • Hen

    Henrizegt

    3 maanden geleden

    Het is misselijkmakend. Onvoorstelbaar dat onze onbekwame TD doodleuk Brouwer de deur wijst. We hebben al een kwetsbare verdediging en dan ook nog een ervaren keeper wegsturen is een teken dat onze TD de verkeerde man op de verkeerde plek is. Het lijkt wel of hij totaal de weg kwijt is. Waar blijft de reactie van onze sponsoren? Dit kan toch niet langer? De wetgeving is natuurlijk een drogreden. Als Brouwer een contract krijgt voor onbepaalde tijd is hij niet iemand die tijdens een seizoen de club in de steek laat. NJH daarentegen is zelf direct weg als hij de kans krijgt. Wat een hypocriet.

    -28

    • Han

      Hanyzegt

      3 maanden geleden

      Misschien ben je wel supporter van de verkeerde club. TD heeft juist geanticipeerd door de Keijzer te halen. En brouwer is gewoon een heel gewone middelmatige keeper die heel goed gekeept heeft en keihard geknokt voor onze club. Hij heeft zichzelf een dienst bewezen met deze goede seizoenen

    • Hen

      Henrizegt

      3 maanden geleden

      Onze TD heeft juist geanticipeerd? Onder welke steen heb jij gelegen? Hij neemt steevast de verkeerde beslissingen. Nu onze keeper zeer waarschijnlijk vertrekt is hij volgens jou een gewone middelmatige keeper. Hij was ondanks de vele tegengoals juist een constante factor. Brouwer heeft bovendien ervaring, maar dat is waarschijnlijk voor jou ook niet van belang.. Ongelofelijk dat jij deze dwaas van een TD nog blijft verdedigen.

      -15

    • Pau

      Paupersontourzegt

      3 maanden geleden

      Ff een scenario he Henri, Brouwer blijft en kan in november drie keer zoveel verdienen bij een grotere club in een grotere competitie. Denk je dan serieus dat hij bij Heracles blijft? En dan Henri? Wat doen we dan? De Keijzer kan dan niet, want die is te goed voor nog een jaar bank bij Heracles. Ik weet dat jij het niet kent Henri, maar soms moet je vervelende beslissingen nemen als verantwoordelijke.

    • Nvb

      Nvbzegt

      3 maanden geleden

      Henri toch, je zet jezelf weer gigantisch voor lul …

      Je praat hier alsof jou mening de absolute waarheid is. Je blinde haat richting Hoogma is overduidelijk. Die man kan het nooit goed doen in jou ogen.
      Hou toch gewoon een keer op met dat gedram van je !

      Begin vorig jaar was Brouwer volgens velen niet goed genoeg voor de eredivisie. En het was een schande dat Hoogma met hem de eredivisie in ging en niet een fatsoenlijke keeper haalde. Men anticipeerde hier dus al op door de Keijzer aan te trekken die Brouwer, zodra zijn contract afloopt, kan vervangen. Vervolgens keept Brouwer toch een uitstekend seizoen en nu is het ineens weer een schande dat ze hem laten gaan.
      Ineens is de wereld compleet omgedraaid en is die keuze volgens sommigen weer niet goed .. hou toch op man !

      Gewoon een prima en volkomen logische keuze dit. De Keijzer heeft de toekomst en heeft bij Utrecht laten zien een prima doelman te zijn voor de eredivisie.
      Hij was al aangetrokken als beoogd eerste doelman dit seizoen. Daardoor is de situatie met het contract van Brouwer nu dus ook een prima reden om hem te laten gaan. Men geeft hem zelfs de kans om transfervrij een nieuwe club te vinden. Wat mij betreft dus netjes van de club ! Maargoed we weten inmiddels wel dat welke keuze Hoogma ook maakt, in jou ogen is het nooit de juiste.

      Gewoon accepteren hoe het gaat en als jij het met alles niet eens bent dan pleur jezelf maar lekker op. Zoek dan maar een club waar het allemaal wel gaat zoals jij wil.

    • haf

      hafc1903zegt

      3 maanden geleden

      Henri wil je nog even zeggen dat je geen vertrouwen hebt in de 2 serie-c aankopen? Dan heb je je riedeltje weer gehad voor vandaag en kun je de telefoon wegleggen en morgen weer terugkomen.

    • Hen

      Henrizegt

      3 maanden geleden

      NVB, je wordt wel erg geraakt door mijn mening. Moet je nagaan wat mijn mening met jouw zenuwen doet. Jouw frustratie spat er vanaf. Je hebt het over “pleur maar lekker op” en “dat gedram van je”. Tja, …

    • Hen

      Henrizegt

      3 maanden geleden

      hafc 1903

      Normaal laat ik mij geen woorden in de mond leggen, maar ik strijk over mijn hart en doe jou graag een groot plezier. Die spelers uit de serie C zijn absolute top aankopen en de clubs uit de serie A en B hebben zitten slapen. Dat heeft NJH prima gezien. Je zult zien, deze spelers lossen het probleem in de verdediging prima op Een bonus voor NJH is nu al op zijn plaats.

  • Fab

    FabrizioRomanozegt

    3 maanden geleden

    Iedereen riep toch grote schoonmaak? Tuurlijk gaan er veel spelers weg, gelukkig maar, niveau was niet goed genoeg. Wat betreft Brouwer, dit is verre van ideaal, een jongen van de club en twee goede seizoenen gehad. Echter, de directie zit er uiteindelijk voor het clubbelang. Wat betreft clubbelang is dit een logisch besluit. Er moet duidelijkheid komen, uiteindelijk kun je als club zijnde niet gokken dat Brouwer niet midden in het seizoen naar een andere club gaat. Het is of Brouwer nu weg of de Keijzer gaat weg. Daarnaast is er met De Keijzer ook op de toekomst geanticipeerd, een goede keeper die niet onder doet voor Brouwer. Vanuit supportersoog is dit pijnlijk maar vanuit het clubbelang een goed besluit.

    • Han

      Hanszegt

      3 maanden geleden

      Ben dit volledig met je eens Fabrizio….enige misschien had dit beter gelijk na het seizoen gecommuniceerd kunnen worden.
      Buiten het emotionele denk ik ook dat de Keijzer minimaal gelijkwaardig is en misschien beter em deze jongen verdient natuurlijk onze volledige steun,hij kan immers ook niets aan de situatie doen.

    • tkz

      tkzzegt

      3 maanden geleden

      Absoluut eens Fabrizio, maar zoals je zelf zegt: pijnlijk. Gelukkig trekken ze de pleister er in 1x af…

    • her

      heraclassic1961zegt

      3 maanden geleden

      Of De Keijzer net zo goed is als Brouwer moet nog blijken. Dus KWW.

    • Ric

      Rickzegt

      3 maanden geleden

      @heraclassic1961:

      Dat moet absoluut nog blijken, maar wie zegt dat de Keijzer niet zelfs beter is dan Brouwer? Maakte bij Utrecht destijds een goede indruk.

    • Ren

      Renezegt

      3 maanden geleden

      Dit verhaal wist men in 2022 al, had toen gehandeld. Dat de keizer er is, is geen beleid maar puur geluk. Ze hadden in 2022 al kunnen handelen, dan had Brouwer nog kapitaal vertegenwoordigd. Verkoop met terughuur en terugkoopoptie. Wie er dan eerste keeper was geworden, hadden ze op basis van concurrentie uit kunnen vechten. Lijkt een beetje op het piekenhagen verhaal

      -2

    • Fab

      FabrizioRomanozegt

      3 maanden geleden

      @rene, Dat de Keijzer er is, is geen beleid maar geluk? Hoe bedoel je geluk? Die kwam zomaar aan wandelen? Hoezo toen al handelen? Brouwer heeft het heel goed gedaan afgelopen seizoen, De Keijzer kreeg een seizoen om te wennen, maar ze zijn nu overtuigd van hem + Brouwer zit met z’n contract. Hij vertegenwoordigd nu nog steeds kapitaal maar Heracles laat hem nu transfervrij gaan om Brouwer het makkelijker te maken.

    • Ren

      Renezegt

      3 maanden geleden

      Ja geluk , hij had bij utrecht de pech dat de trainer het niet in hem zag zitten. Hij had het seizoen daarvoor bijna alle gekeept en zat in jong oranje. Dus zijn pech was ons geluk. En dat heeft niets met beleid te maken

      -1

  • Ome

    Ome Gerritzegt

    3 maanden geleden

    Dit verhaal komt natuurlijk niet zomaar van gisteren op vandaag uit de lucht vallen. Michael keepte het gehele seizoen uitstekend. Dit had men bij Heracles vooraf kennelijk niet verwacht. De club anticipeerde daarom alvast hierop door Fabian te contracteren. Maaarrr Michael keepte een puik seizoen in de eredivisie en er was er geen enkele reden om hem op de bank te zetten. In de nu ontstane situatie lijkt Michael het slachtoffer van zijn geweldige seizoen. Maar wie het laatst lacht, lacht het best. Zeker weten dat er een mooie club voor hem komt en dat Michael sportief én financieel een mooie stap maakt. Michael bedankt!

  • Pie

    Pieterzegt

    3 maanden geleden

    Navajo Bakboord – n.n.b
    Ajdin Hrustić – (Hellas Verona)
    Robin Jalving – (FC Emmen)
    Chiel Olde Keizer – (FC Dordrecht) ?
    Fredrik Oppegård – (PSV, was gehuurd)
    Mohamed Sankoh – (VfB Stuttgart, was gehuurd)
    Sven Sonnenberg – (1 FC Saarbrücken)
    Marko Vejinovic – (gestopt)
    Lasse Wehmeyer (VVV-Venlo)
    Jetro Willems – n.n.b
    Emill Hansson – (Birmingham City)
    Anas Ouahim – (Sydney FC)

    Al 12 man weg 🤦‍♂️

    -5

    • tkz

      tkzzegt

      3 maanden geleden

      Maar Pieter, dit is wel wat er moet gebeuren. Er moest flink door geselecteerd worden. Dat gebeurd nu en ze zijn nog niet klaar ook, minder spelers maar met meer kwaliteit. Tuurlijk Brouwer hadden we er graag bijgehouden maar het lijkt alsof ze dit al een jaar weten. Het is alleen ongelukkig gecommuniceerd.

      Ouahim wisten we ook van dat hij te kort kwam en heracles moet gewoon eerst van spelers af voordat ze nieuwe krijgen. Zo werkt het gewoon bij een club met een beperkt budget.

      Eigenlijk is de ingeslagen weg geheel logisch en weten we allemaal dat dit moest gebeuren. Vraag is alleen: wat krijgen we er voor terug?

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    3 maanden geleden

    Bij sommigen heb je het idee dat we Real Madrid zijn,die vergeten dat je soms met 4 clubs moet vechten om een speler,net al bij de buren mogen ze ook hopen op gewenste speler.

  • DDB

    DDBzegt

    3 maanden geleden

    Dit is natuurlijk gewoon wanbeleid. Je eerst keeper weg door regelgeving. Vorig jaar kon je er nog geld voor krijgen. Ook Oachim wordt wel erg makkelijk weggedaan. Wordt eens tijd voor aankopen met kwaliteit.

    -5

  • Ren

    Renezegt

    3 maanden geleden

    Vertrek Brouwer, door wetgeving, getuigd niet een proffesioneel beleid. Had hem verkocht aan top oss of aan Emmen en teruggehuurd met daarbij een koopoptie. Had die club desnoods geholpen met een extra huurspeler maar dit is pure kapitaalvernietiging. Hij had nog minimaal 5 jaar meegekund. Natuurlijk hebben wij met de keizer een goed alternatief maar doe net alsof dit beleid, dit geluk bij ongeluk. Amateurs!!

    -1

    • Han

      Hanyzegt

      3 maanden geleden

      Alsof je veel geld ontvangt voor een keeper. Alleen voor toppers krijg je misschien wat geld, meestal gaan keepers transfervrij.

  • J.s

    J.s.zegt

    3 maanden geleden

    Ben wel benieuwd welke regelgeving.. en wisten ze dit dan de laatste wedstrijd van het seizoen nog niet? Komt op deze manier amateuristisch over.

    • Nvb

      Nvbzegt

      3 maanden geleden

      De regelgeving is gewoon benoemd door Hoogma.

      Na 12 jaar in dienst bij de club moeten ze hem een contract voor onbepaalde tijd aanbieden. Dat willen ze als Heracles zijnde niet. Daar zijn meerdere redenen voor, waaronder het feit dat Michael dan op ieder gewenst moment zijn contract kan opzeggen, dus ook midden in het seizoen. Met het oog op die regelgeving is vorig jaar de Keizer dus ook aangetrokken. Die kon dan nog een jaar achter Brouwer wennen en vervolgens de eerste doelman worden. Was vorig jaar ook al bekend dat de Keizer niet is gehaald als tweede keeper (lange termijn) maar om dit jaar Brouwer op te gaan volgen .

      Ik denk dus ook niet dat dit amateuristisch is maar juist een wel overwogen keuze.
      Qua communicatie word het dus ook wel duidelijk uitgelegd naar mijn idee. Of je het met de keuze eens bent is een ander verhaal. Brouwer heeft het prima gedaan, maar tegelijkertijd is de Keizer ook een prima doelman.

    • J.s

      J.s.zegt

      3 maanden geleden

      Ik had inderdaad niet helemaal het stukje gelezen. Het is ook wel uit te leggen hoor vind ik. Prima gedaan afgelopen jaar, maar denk dat De keijzer veel meer potentie heeft. En om hem voor onbepaalde tijd in vaste dienst te nemen is ook niet handig denk ik. Ben zelf ook niet erg fan van hem, wel van zijn mentaliteit overigens.

    • Jk

      Jkzegt

      3 maanden geleden

      Denk dat iedereen wist dat de keijzer gehaald was als 1e doelman.
      Dat brouwer zo’n goed jaar draait had niemand gedacht.

      Maar onthou wel dat hij nog 1 jarig contract heeft. Ze hadden hem ook een jaar op de bank kunnen houden en dan pas volgend jaar laten gaan. Dus ze zijn ook hem tegemoet gekomen door hem nu transfervrij te laten vertrekken na zijn bewezen diensten .

  • her

    heraclassic1961zegt

    3 maanden geleden

    Het is misschien nog te vroeg, maar met de huidige selectie zul je het in de eredivisie niet redden. Het is duidelijk wat we nodig hebben. Een creatieve middenvelder (nr.10) met scorend vermogen en 2 of 3 buitenspelers die een mannetje kunnen passeren en tevens een goede voorzet hebben. Verder zou een goede schaduwspits geen overbodige luxe zijn omdat Satriano niet het gewenste niveau heeft, Teveel wordt er voortgeborduurd op spelers die het voorgaande seizoen niet veel hebben laten zien Bruns, Scheperman, Engels, Limbombe. Tevens wordt er teveel gehoopt dat Laursen en Van Oorschot aan kunnen pikken en het eredivisieniveau aankunnen. En kunnen onze nieuwkomers, met uitzondering van Mirani en Benita, het eredivisieniveau aan? Veel onzekerheid dus nog.
    Maar één ding moet bij onze TD als een paal boven water staan: WE HEBBEN VOORIN SCOREND VERMOGEN NODIG!!

  • Pie

    Pietjebellzegt

    3 maanden geleden

    Zinkend schip, gaan er meer weg dan er bij komen , en die heracles willen (eerste keus) kiezen voor andere club(geld)
    Word wederom een heel lastig seizoen met 3e rangs spelers ben ik bang voor

    -12

  • Han

    Hanszegt

    3 maanden geleden

    Het komt misschien niet heel sympathiek over maar als je het leest is het uiterst plausibel natuurlijk.
    En transfervrij vertrekken pakt voor Michael natuurlijk ook prima uit….en hier zal intern heus wel over gesproken zijn met Brouwer.
    Daarbij wisten we natuurlijk allemaal wel dat de Keijzer niet voor de bank is gehaald!!!

  • ste

    stevemokonezegt

    3 maanden geleden

    Wat een bijzonder artikel in Tubantia over Brouwer.. Mijn maag draaide om bij het lezen hiervan.
    Een stuk dankbaarheid na deze 2 topseizoenen die Michael voor ons gekeept heeft mis ik toch wel echt in deze teksten.
    Het zakelijke boven het menselijke proef ik af en toe wat te veel in deze beslissingen van Hoogma. Komt erg kil over als je het mij vraagt..

    De communicatie hierover vind ik ook vrij gebrekkig en kort door de bocht. Dit weet je toch na het seizoen al? Ook naar supporters toe kan dit stukken beter.

    Michael een mooi avontuur is je gegund! Zonder jou waren we er zeker niet ingebleven afgelopen jaar.

TopReacties

+39
Tweekleuromhoog3 maanden geleden

Man, dan zie ik die eerste strook met echt gras in ons prachtige stadion. Wat een heerlijke tijd is dit toch. Nieuwe spelers, een prachtig shirt, echt gras, eindelijk een fatsoenlijke naam voor ons stadion, uitbreiding van de sta-tribune, speculeren over transfers, volgende week lekker naar Billerbeck. Life is good. Ik heb zin in komend seizoen.

+29
FabrizioRomano3 maanden geleden

Iedereen riep toch grote schoonmaak? Tuurlijk gaan er veel spelers weg, gelukkig maar, niveau was niet goed genoeg. Wat betreft Brouwer, dit is verre van ideaal, een jongen van de club en twee goede seizoenen gehad. Echter, de directie zit er uiteindelijk voor het clubbelang. Wat betreft clubbelang is dit een logisch besluit. Er moet duidelijkheid komen, uiteindelijk kun je als club zijnde niet gokken dat Brouwer niet midden in het seizoen naar een andere club gaat. Het is of Brouwer nu weg of de Keijzer gaat weg. Daarnaast is er met De Keijzer ook op de toekomst geanticipeerd, een goede keeper die niet onder doet voor Brouwer. Vanuit supportersoog is dit pijnlijk maar vanuit het clubbelang een goed besluit.

+16
Nvb3 maanden geleden

Henri toch, je zet jezelf weer gigantisch voor lul ... Je praat hier alsof jou mening de absolute waarheid is. Je blinde haat richting Hoogma is overduidelijk. Die man kan het nooit goed doen in jou ogen. Hou toch gewoon een keer op met dat gedram van je ! Begin vorig jaar was Brouwer volgens velen niet goed genoeg voor de eredivisie. En het was een schande dat Hoogma met hem de eredivisie in ging en niet een fatsoenlijke keeper haalde. Men anticipeerde hier dus al op door de Keijzer aan te trekken die Brouwer, zodra zijn contract afloopt, kan vervangen. Vervolgens keept Brouwer toch een uitstekend seizoen en nu is het ineens weer een schande dat ze hem laten gaan. Ineens is de wereld compleet omgedraaid en is die keuze volgens sommigen weer niet goed .. hou toch op man ! Gewoon een prima en volkomen logische keuze dit. De Keijzer heeft de toekomst en heeft bij Utrecht laten zien een prima doelman te zijn voor de eredivisie. Hij was al aangetrokken als beoogd eerste doelman dit seizoen. Daardoor is de situatie met het contract van Brouwer nu dus ook een prima reden om hem te laten gaan. Men geeft hem zelfs de kans om transfervrij een nieuwe club te vinden. Wat mij betreft dus netjes van de club ! Maargoed we weten inmiddels wel dat welke keuze Hoogma ook maakt, in jou ogen is het nooit de juiste. Gewoon accepteren hoe het gaat en als jij het met alles niet eens bent dan pleur jezelf maar lekker op. Zoek dan maar een club waar het allemaal wel gaat zoals jij wil.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia