xs Foto: NESImages

MZWB op trainingskamp: twee nieuwe afleveringen!

19 juli

Geschreven door Bjorn Wind op 19 jul. 2024

Het trainingskamp van Heracles Almelo in Billerbeck is nog in volle gang en daar moesten de mannen van Met Zwart-Witte Blik toch eens een kijkje nemen. En er was ook ruimte genoeg voor wat opnames. Zo bespreken Tom, Mark en Dyon in aflevering 2 de training, de geruchten over Duijvestijn en Bruns én het lange lijstje van Hoogma.

In aflevering 3 praten Robin en Bjorn met Heracles-clubwatcher Ralph Blijlevens over het werk van clubwatcher bij de Almelose club en blikken ze vooruit op het komende seizoen. Wie is de grootste degradatiekandidaat?

Discussieer mee 14

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Oma

    Oma Janzegt

    2 maanden geleden

    Als die Duijvestein NJH aan het lijntje houd dan ben ik er al klaar mee.

    • Den

      Denniszegt

      2 maanden geleden

      Wel.goed dat ie niet komt, nu paar maandjes aan de kant

  • Ren

    Rene vak rzegt

    2 maanden geleden

    Als ik alles op een rijtje zet en kijk naar alle reacties van de laatste weken is het verdomd moeilijk om de juiste spelers op de juiste plaats te vinden.Als spelers toezeggen en toch meer willen eisen dan dat ze eigenlijk voetballend in hun mars hebben laat ze in hun waarde.Ik denk dat we nogmaals rustig moeten blijven kijken naar ons als heracles en moeten wachten op spelers die wel willen en haalbaar zijn.

  • AAa

    AAartzegt

    2 maanden geleden

    Jizz geblesseerd eraf na half uur hier in Billerbeck; je houdt je hart toch wel vast……. En nu duimen dat het meevalt!!!!

  • Sja

    Sjarreloezegt

    2 maanden geleden

    Juha Talvitie. Een succesverhaal in Football Manager. Laten we hopen dat hij het hier net zo goed doet.

    Voor alle haters. Vergelijk even de aantallen en kwaliteit van inkomende transfers van heracles met die van vergelijkbare eredivisie clubs. NJH levert gewoon bijzonder goed werk. Zoals ze in de Podcast ook zeggen, er zijn andere clubs die een veel groter probleem hebben: PEC / NAC / RKC / Almere.

    Voor alle bijdehandjes, helaas wil niet iedere speler voor heracles spelen. Als een Duijvestein ons al aan het lijntje houdt…. Verwacht dan ook geen wereldklasse spelers….

  • Que

    Questazegt

    2 maanden geleden

    Juho is gepresenteerd, nu blij allemaal?

  • Mat

    Matthijszegt

    2 maanden geleden

    Ik zou zeggen: geniet van de vakantie en probeer je niet zo druk te maken over nieuwe spelers. Er zullen ongetwijfeld nog wat versterkingen aankomen.

    • Bk1

      Bk1312zegt

      2 maanden geleden

      Daar ben ik ook niet bang voor, vind alleen jammer dat je met een halve selectie op trainingskamp moet.. Sparta uit is al over 3 weken en als je misschien van je selectie 90% dan rond hebt begin je al verkeerd vind ik..

    • Ric

      Rickzegt

      2 maanden geleden

      liever nu met een halve selectie en straks een eredivisiewaardig elftal, dan dat ze nu al werken met een voltallige selectie die kwaliteit te kort komt.

    • Bk1

      Bk1312zegt

      2 maanden geleden

      Gaan het zien dan, hoop iig dat ze snel een goede 10 en rechtsbuiten presenteren zodat je je basis 11 hebt staan.

  • Bk1

    Bk1312zegt

    2 maanden geleden

    Probeer NJH voor de microfoon te krijgen zou ik zeggen…. Kan die een verklaring geven waarom het allemaal zo lang duurt qua transfers

    -8

    • faf

      fafzegt

      2 maanden geleden

      Zeiksnor

    • bli

      blik szegt

      2 maanden geleden

      jij denkt dat het makkelijk is om een speler binnen te hengelen vergeet gemakshalve ff die zaakwaarnemers clubs aanbiedingen van andere clubs etc

    • Ric

      Rickzegt

      2 maanden geleden

      Of je laat hem gewoon zijn werk doen, heeft nog werk voldoende.

      Uiteindelijk gaat er gewoon een prima selectie staan hoor.

TopReacties

+12
Questa2 maanden geleden

Juho is gepresenteerd, nu blij allemaal?

+11
Sjarreloe2 maanden geleden

Juha Talvitie. Een succesverhaal in Football Manager. Laten we hopen dat hij het hier net zo goed doet. Voor alle haters. Vergelijk even de aantallen en kwaliteit van inkomende transfers van heracles met die van vergelijkbare eredivisie clubs. NJH levert gewoon bijzonder goed werk. Zoals ze in de Podcast ook zeggen, er zijn andere clubs die een veel groter probleem hebben: PEC / NAC / RKC / Almere. Voor alle bijdehandjes, helaas wil niet iedere speler voor heracles spelen. Als een Duijvestein ons al aan het lijntje houdt.... Verwacht dan ook geen wereldklasse spelers....

+8
AAart2 maanden geleden

Jizz geblesseerd eraf na half uur hier in Billerbeck; je houdt je hart toch wel vast……. En nu duimen dat het meevalt!!!!

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia