xs Foto: NESImages

MZWB S02E04 | Vaderlijk advies na Preussen

22 juli

Geschreven door Bjorn Wind op 22 jul. 2024

In alweer aflevering 4 van het tweede seizoen van Met Zwart-Witte Blik bespreken Bjorn en Dyon de oefenwedstrijd tegen Preussen Münster, de blessure van Jizz Hornkamp en de nieuwe rechtsbuiten Juho Talvitie. Dit doen zij echter niet alleen, Bert Kievits (vader van Dyon) en Jaap Wind (vader van Bjorn) zijn deze aflevering te gast. Ook reageert onze trainer op de vraag of Oussame Tannane een optie zou zijn voor Heracles.

Discussieer mee 3

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Jes

    Jessezegt

    2 maanden geleden

    Leuke aflevering ook om de meningen van de vaders te horen. Het zijn maar meningen die elk individu anders zien, maar ze geven het stokje wel door. Het Heraclied zijn gaat van vader of moeder op zoon of dochter.

    Podcast Gouden Hart was weer zeer boeiend. Een gesprek met de financieel directeur zou eigenlijk iedere Heraclied moeten boeien. Want zonder geld doe je niets, het roepen naar spelers en kwaliteit inkopen valt en staat met wat je kan besteden. Ik vind zelfs dat een goede financieel directeur/manager belangrijker is dan de TD, want als hij er financieel een zootje van maakt kan de TD niets! We hebben een goede man, die de financiën goed op orde heeft en aangaf dat Heracles kern gezond is en ruim de score in punten haalt in de financiële ranking die de KNVB jaarlijks uitbrengt. Er is afgelopen en dit seizoen verlies geleden en dat was begroot. Het verlies was wel zodanig dat de club het kan hebben en niet in de problemen komt. Luisteren wat hij zegt over het spelersbudget, over de seizoenkaarten etc.

  • Das

    DasBostzegt

    2 maanden geleden

    Beste redactie,

    Ik ben bezig met een profiel / achtergrondstuk over Brian de Keersmaecker. Ik wil graag aanbieden om dit op deze website te plaatsen, zodat medesupporters dit artikel makkelijk kunnen vinden/lezen.

    Ik heb dit al eens gedaan over Giacomo Quagliata: https://medium.com/@DasBost/de-enige-italiaan-op-de-eredivisievelden-giacomo-quagliata-9bb96e9bd6a2

    Op welke manier kan ik hierover met jullie in contact komen?

  • Ste

    Stefzegt

    2 maanden geleden

    Super leuke podcast.
    Ook de podcast van goudenhartvoorheracles met de financiële man is het luisteren waard.
    Ga zo door.

TopReacties

+11
Jesse2 maanden geleden

Leuke aflevering ook om de meningen van de vaders te horen. Het zijn maar meningen die elk individu anders zien, maar ze geven het stokje wel door. Het Heraclied zijn gaat van vader of moeder op zoon of dochter. Podcast Gouden Hart was weer zeer boeiend. Een gesprek met de financieel directeur zou eigenlijk iedere Heraclied moeten boeien. Want zonder geld doe je niets, het roepen naar spelers en kwaliteit inkopen valt en staat met wat je kan besteden. Ik vind zelfs dat een goede financieel directeur/manager belangrijker is dan de TD, want als hij er financieel een zootje van maakt kan de TD niets! We hebben een goede man, die de financiën goed op orde heeft en aangaf dat Heracles kern gezond is en ruim de score in punten haalt in de financiële ranking die de KNVB jaarlijks uitbrengt. Er is afgelopen en dit seizoen verlies geleden en dat was begroot. Het verlies was wel zodanig dat de club het kan hebben en niet in de problemen komt. Luisteren wat hij zegt over het spelersbudget, over de seizoenkaarten etc.

+9
Stef2 maanden geleden

Super leuke podcast. Ook de podcast van goudenhartvoorheracles met de financiële man is het luisteren waard. Ga zo door.

+1
DasBost2 maanden geleden

Beste redactie, Ik ben bezig met een profiel / achtergrondstuk over Brian de Keersmaecker. Ik wil graag aanbieden om dit op deze website te plaatsen, zodat medesupporters dit artikel makkelijk kunnen vinden/lezen. Ik heb dit al eens gedaan over Giacomo Quagliata: https://medium.com/@DasBost/de-enige-italiaan-op-de-eredivisievelden-giacomo-quagliata-9bb96e9bd6a2 Op welke manier kan ik hierover met jullie in contact komen?

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia