Mumba

‘Podgoreanu wordt nieuwe aanvaller Heracles’

22 augustus
94 reacties
Foto: NESImages

Geschreven door Bjorn Wind op 22 aug. 2024

Suf Podgoreanu zal naar alle waarschijnlijkheid vandaag nog gepresenteerd worden als speler van Heracles. De Israëlische international (22) zal voor een seizoen gehuurd worden van Maccabi Haifa.

De linksbuiten, die met 1.93 meter ook in de lucht dreiging kan brengen, kwam afgelopen seizoen tot 3 doelpunten in 33 wedstrijden. Een vaste basisplaats had hij niet, Suf moest het voornamelijk met invalbeurten doen.

Met Podgoreanu staat de teller van nieuwelingen op twaalf, waarvan vier huurlingen.

Mededeling

HAFC draait nagenoeg volledig op vrijwilligerswerk. Heb jij een kleine donatie over om de site in de lucht te houden of wil jij adverteren met je bedrijf? Help ons dan. De hulp is zeer welkom!

Steun HAFC met een donatie

Discussieer mee 94

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Ren

    Renezegt

    2 maanden geleden

    Suf schijnt een groot talent te zijn maar heeft twee jaar geleden een zware achillespees blessure gehad en heeft moeite om zijn oude niveau weer te halen. Is fit dus ik ben benieuwd naar deze speler. Onze fin aan de andere kant moet duidelijk wennen, hopen dat onze spitsen snel aanhaken dan staat de voorhoede volgens mij wel. Ik vind het middenveld, lees de invallers , matig bezet. Bruin en scheperman kunnen mij nog niet bekoren, van kaam moet wennen aan het tempo maar die staat er straks wel.

  • Joh

    Johanzegt

    2 maanden geleden

    Het regent weer minnetjes voor de mensen die ook maar iets van vraagtekens plaatsen bij het huurbeleid van de aanvallers. Lachwekkend. Bestuur weer bezig? En straks als de buitenspelers toch niet presteren, dan hebben de mensen weer kritiek. Nu lekker positief doen en straks overdreven kritisch. Zo kennen we de minnetjes brigade op dit forum.

    -23

    • Han

      Hanszegt

      2 maanden geleden

      Ik heb jou een plusje gegeven Johan,mooie complotdenker…..blij?

  • Ddb

    Ddbzegt

    2 maanden geleden

    Gaat weer een zwaar jaar worden. Vorig jaar hadden we met Hansson nog de extra klasse voorin op de buitenkant. Of we dat nu hebben is nog een zeer groot vraagteken. Hoop maar dat het goed gaat.

    -21

    • Pol

      Polliezegt

      2 maanden geleden

      @ ddb

      Is afwachten. Die suf is wel een prima speler wat ik zag. Verwacht geen kuwas type maar een type Peterson.

      Dat is wel denk ik het punt wat afwachten is, hebben we genoeg creativiteit om het spel te maken en ook zijspelers die een man kunnen passeren? Ik zou nog een Creatieve rechtsbuiten erbij halen. Een type tannane en/of kuwas. Die kunnen iets creëren, mannetjes uitspelen en zorgen voor assists en goals.

      Kulenovic ook prima. De rest heb je al in de wedstrijden gezien. De selectie is wel beter dan vorig jaar.

      Het zorgenkindje blijft wel de creativiteit op de buitenkanten en missen naar mijn idee dus een type die lijkt op het spel van een kuwas/ tannane.

      • DDB

        DDBzegt

        2 maanden geleden

        Ik ben het er nog niet mee eens dat we beter zijn dan vorig jaar. Het vertrek van Hansson wordt enorm onderschat.

        -12

      • Pol

        Polliezegt

        2 maanden geleden

        @ ddb

        Je noemt hansson en dat is wel een terechte denk ik en wel een andere type dan Suf. Suf kunnen we het beste beoordelen in een wedstrijd maar op de training vind ik hem een prima indruk maken. Limbombe daar moet het kwartje bij gaan vallen, is nog te wisselvallig.

        Ik denk zeker van wel dat we beter zijn geworden . Verdediging en middenveld is beter. Het staat beter achterin en het middenveld is toch wat beweeglijker en dynamischer.

        Voorin hebben we Hornkamp en kulenovic. Bij de laatste heb ik al genoeg gezien, die kan makkelijk mee. Zijkanten vind ik minder en voornamelijk de rechterkant. Wellicht kun je met hornkamp om kulenovic spelen op rechts? Dat kan wel eens een mooi tandem zijn. Engels hebben we ook nog wel, die toch altijd inzet heeft. Op links zou ik voor Suf gaan..

    • Jes

      Jessezegt

      2 maanden geleden

      We moeten het van ‘gokjes’ hebben en hopen dat het goed gaat werken met de vele onbekende namen voorin. Hoogma laat optekenen dat hij klaar is.

      Voor rechtsvoor hebben we met de Fin, Van Oorschot en Engels wel kwantiteit maar geen kwaliteit. Op Laursen reken ik niet meer, als hij begin volgend jaar weer mag trainen heeft hij nog maanden nodig om op niveau te komen. Op linksvoor hebben we Limbombe en de nieuwe man uit Israël. Ook dat loopt niet over van kwaliteit en over de Israëliër kan je nog geen oordeel geven. Tot slot twee spitsen, beiden (nog) niet fit. Wie moeten de goals maken? Alle ballen op Mario?

      -3

    • Bra

      Bram Castrozegt

      2 maanden geleden

      Ik weet nog toen we promoveerden afgelopen jaar een groot gedeelte van de site ook niet enthousiast was om met Laursen en Hansson de Eredivisie in te gaan, deze zouden het immers ‘alleen in de KKD kunnen en niet op het hoogste niveau’. Gedurende het seizoen is gebleken dat Hansson toch een belangrijke factor in onze voorhoede was. Laten we nu ook de nieuwe jongens als Talvitie en Suf de kans geven. Er komen nog twee voor Heracles begrippen top spitsen aan. Als het met buiten spelers echt niet werkt kan er altijd nog geschakeld worden naar een twee spitsen systeem. Maar geef de buiten spelers nou eerst de kans, Talvitie heeft ook niet gelijk de makkelijkste tegenstanders gehad om zich te laten zien met PSV en Sparta en moet zich nog aanpassen aan het spel in Nederland. Ik denk dat we hem pas kunnen beoordelen na een wedstrijd of 5/6. Als Talvitie niet rendeert hebben we altijd Engels nog die op rechts uit de voeten kan en altijd alles zal geven!

    • bli

      blik szegt

      2 maanden geleden

      lulkoek alsof elk jaar makkelijk was/.is voor ons..

  • Sco

    Scoutzegt

    2 maanden geleden

    Ik denk dat Hoogma met vuur speelt als dit de voorhoede wordt. Geen enkele garanties. De nieuwe buitenspelers hebben nog niets gepresteerd in het verleden. Onze spitsen zijn heel blessure gevoelig. Een zekerheidje was mooi geweest. Over de rest (midden/achterhoede)ben ik enthousiast.

    -8

  • Ste

    Stefzegt

    2 maanden geleden

    Volgens Nico Jan is dit de selectie waarmee we het gaan doen
    Heracles heeft de selectie rond, tenzij het bekende buitenkansje opduikt. De club neemt mogelijk nog wel afscheid van een aantal spelers.

    • Ber

      Bert3zegt

      2 maanden geleden

      @ Stef

      Ik snap dat wel. iedereen roept wel rechtsbuiten erbij, maar we hebben daar Talvitie, straks Engels als de spitsen weer fit zijn, van Oorschot kan daar spelen en straks in januari weer Laursen. Vier man dus. Dat lijkt me voldoende. Of de kwaliteit voldoende is kun je over discussieren

    • Pol

      Polliezegt

      2 maanden geleden

      Stef

      Dat moet ik nog zien. Er kan nog van alles gebeuren.. er werd ook gesproken over meerdere spelers die in de voorhoede erbij moeten komen. (Door van de looi en hoogma)

      Je weet ook nog niet, wie er gaan vertrekken. Toch bdk , roosten, satriano, mokono, Leerdam?

      • Mar

        Marcinhozegt

        2 maanden geleden

        BDK gaat niet meer weg voor 2 september. Als ie zo blijft voetballen volgend jaar wel, voor de hoofdprijs. Uitstekend gedaan door Heracles. Satriano wordt hopelijk nog wel opgehaald door een kleine Italiaanse club.

  • Tkz

    Tkzzegt

    2 maanden geleden

    Volgens Sander Janssen van VI is heracles klaar op het gebied van inkomende transfers of er moet zich het wel bekende buitenkansje voordoen. Er zullen overbodige spelers nog wel vertrekken. Nodige spelers zullen worden vervangen, bijvoorbeeld Roosken.

    Wat vinden we hiervan dames en heren? Zijn we klaar met deze selectie?

    • Ren

      Renezegt

      2 maanden geleden

      Het ligt er maar aan hoe snel zijn de geblesseerde spelers er bij. En dan vooral onze spitsen. Ik had zelf nog graag een middenvelder en rechtsbuiten erbij gezien.

    • DAV

      DAVBADzegt

      2 maanden geleden

      Op termijn komt er nog wel een keeper van de Academie bij. Is dit voldoende? Hangt er echt heel erg van af of die Suf het goed gaat doen of niet – zelf heb ik er nogmaals een hard hoofd in maar stel nou dat hij zo goed is als de Israel-kenners van HAFC nu massaal beweren, dan zie ik niet in waarom hij of Limbombe niet rechtsbuiten kan bezetten. Dan is een losse rechtsbuiten niet per se nodig. Achterin zijn we goed genoeg bezet, middenveld is top zeker wanneer Zamburek terug is en de spitspositie is pure weelde. Enige lichte positie is de 10, maar in Shiloh we trust.

      -1

    • Gij

      Gijszegt

      2 maanden geleden

      Zal ik vreemd vinden. Ik mis sowieso een 2de keeper. Mocht de keizer geschorst of geblesseerd raken dan heb je 2 hele jonge jongens erachter dat is wel een risico. Tevens vind ik het risicovol qua spitsen. Wanneer zijn ze weer fit. Je hebt nu 3 wedstrijden waar je resultaat zal moeten halen. Anders is het hele goede gevoel weer weg naar sparta en psv. En ik moet het nog maar zien. Counter voetbal dat lag ze wel. Maar zondag wordt er wat anders gevraagd. En ik ben benieuwd wie voorin de bal kan vasthouden. Tegen psv en sparta lukte dat amper. En nu heb je dus je duurste spits nog steeds geblesseerd. Ik vind het wel een risico

      • Nel

        Neliszegt

        2 maanden geleden

        Precies wat je zegt Gijs. Uiteraard kan het goed uitpakken met een jonge keeper. Ik zie toch liever dat er een ervaren 2e keeper wordt toegevoegd. Komt bij de Heracles, toen Mantel werd gehaald, aangaf het liefst met 4 keepers te werken.

        -1

    • J.s

      J.s.zegt

      2 maanden geleden

      Het is ook prima toch. Je mist nu een spits, die zitten er aan te komen. Na de interlands. 2 linksbuitens, en 3 rechts met Sambo, Engels en Talvitie.
      Over kwaliteit kan je natuurlijk twisten, maar ik denk dat als de spitsen wederom weten te functioneren dat we wel een leuk seizoen kunnen gaan zien. Ben wel benieuwd of ze samen gaan spelen, ivm transferwaarde en som die ze vertegenwoordigen.

  • Tho

    Thomaszegt

    2 maanden geleden

    Wel mooi dat onze Roemeens-Israëlische vleugelaanvaller op zijn linkerarm een Griekse helm heeft getatoeëerd!

  • Kwa

    Kwamezegt

    2 maanden geleden

    Ook mooi stukje over onze nieuwe aanwinst in Tekengeld: https://youtu.be/-AMpGmyLgqI?si=mjzNaQuY2ZXId0mk&t=646

    Positief verhaal. Heeft talent, maar door blessure twee seizoenen geleden iets op de achtergrond geraakt. Hopelijk bloeit hij hier weer op

  • poe

    poehzegt

    2 maanden geleden

    Waarom staat op de site trouwens dat de transferperiode nog maar 9 dagen duurt. Deze duur nog 10 dagen en 13,5 uur. Hij sluit pas maandag 2 sept om 23:59

  • Kri

    Kriszegt

    2 maanden geleden

    Op zich ken ik deze jongen niet, maar qua fysiek imponeert hij sowieso en hij lijkt op de fimpjes van YouTube ook vrij snel. Als dan onze twee fysiek sterke spitsen fit zijn en we ook nog Engels hebben, hebben we veel power voorin. Of het qua creativiteit allemaal goed genoeg is, weet ik niet, maar dat we een verdediging fysiek kunnen slopen, lijkt me wel duidelijk. Persoonlijk vind ik dat wel wat hebben, ook qua interactie met het publiek.

  • Han

    Hanyzegt

    2 maanden geleden

    Van Duiven – waar enkelen lyrisch over waren maar nog geen niks gepresteerd heeft – gaat voor 3 mln naar de city groep. Onze Fin zal dus niet veel goedkoper zijn. Dat soort spelers zijn dus al niet meer haalbaar, tenzij je ze huurt (t zand, Benita). Tuurlijk wordt er bij Heracles gescout, maar het moet ook kunnen.

    • Tho

      Thomaszegt

      2 maanden geleden

      Zou het kunnen dat Van Duiven, Talvitie en andere talenten gebruikt of misbruikt worden om bepaalde geldstromen wit te wassen? Zomaar een vraag hoor.

      • Max

        Maxzegt

        2 maanden geleden

        Ik denk het wel, goed dat je het even aankaart

      • Ric

        Rickzegt

        2 maanden geleden

        Lijkt me niet, de City Group koopt al jaren gewoon spelers op, en voornamelijk om cash flow te creëren. Natuurlijk is 3 miljoen gewoon een schijntje voor die groep he, maar als Van Duiven nu een transfer maakt, gaat er gegarandeerd een doorverkooppercentage bedwongen zijn.

  • Pol

    Polliezegt

    2 maanden geleden

    Wat een onzin hier. Goede links- en rechtsbuitens zijn niet te betalen en Nederlandse buitenlandspelers ook niet wordt hier gezegd.

    Wat een groot gezwets hier. Lariekoek. Hoe kom je aan die wijsheid? Er zijn zoveel factoren die meespelen.

    Je betaald ruim een miljoen voor een spits en dan kun je geen “eigen” goede buitenspelers halen? Dat zijn keuzes en is beleid. Of zou het geld op zijn? De vraag is ook wel of je een dergelijke speler niet al eerder kon ophalen?

    Talvitie vond ik al wel beter de 1e wedstrijd maar kan mij nog niet overtuigen. Hebben we de sterkhouders niet kunnen vinden? Van de looi en Hoogma wouden deze erbij halen.

    Nee, ik denk dat we te weinig creativiteit (kwaliteit) hebben om het spel te maken tegen bepaalde tegenstanders. We gaan het zondag zien. Ik vond ze zeker leuk spelen tegen psv en Sparta maar dan met name in de verdediging en het middenveld.

    Voorin is het te mager, hopelijk komt er nog een leuke konijn, in de vorm van een kwaliteitsspeler, uit de hoed van hoogma. Rechtsbuiten (creatieve speler)

    • Pie

      Piet IIIzegt

      2 maanden geleden

      Ik denk dat je ook wel wat makkelijker aan het voetballen toekomt met een tweetal fitte spitsen. We hebben vorig seizoen het verschil met én zonder Jizz gezien, daar komt dus nu ook nog een Kulenovic bij. Vorig seizoen speelden we ook zonder rechtsbuiten, een fatsoenlijke 10 én met jongens als Bakboord en Sonnenberg die geen bal vooruit gaven. Er zit nu veel meer voetbal in de ploeg.

      Talvitie speelde tegen PSV als een stuk beter dan de wedstrijden daarvoor, die jongen was vorig jaar basisspeler bij Lommel en had de meest succesvolle dribbels van de competitie. Geef hem nog ff wat tijd. Al mag daar inderdaad nog wel een rechtsbuiten bij, dan is ook die positie dubbelbezet.

      • Pol

        Polliezegt

        2 maanden geleden

        Klopt, dat de verdediging en het middenveld er beter uitzien.

        Zojuist die suf bekeken en is een type Peterson. Kulenovic op basis van de training een echte aanwinst. Daar gaan we plezier aan beleven.

        Bij mij blijft wel een goede creatieve rechtsbuiten een aandachtspunt. Talvitie en sambo moeten zich nog ontwikkelen.

        Ik denk dat we daar nog wel wat bij kunnen (moet komen) gebruiken.

      • Pie

        Piet IIIzegt

        2 maanden geleden

        Pollie, trainde Kulenovic ook met de groep mee? Begreep eerder dat hij zondag niet haalt, vermoedelijk volgende week ook niet.

        -3

      • Leo

        Leonzegt

        2 maanden geleden

        Kulenovic trainde mee!

      • Pol

        Polliezegt

        2 maanden geleden

        @ Piet

        Kulenovic traine mee en maakte een prima indruk. Ik ben enkel niet tot het einde gebleven dus weet niet of hij alles meespeelde.

  • T-b

    T-bonezegt

    2 maanden geleden

    Ben benieuwd naar deze speler! Zou Peter Bosz ook een rol hebben gespeeld en Heracles getipt hebben hiervoor?

    -8

    • Han

      Hanszegt

      2 maanden geleden

      Of Krüzen

      -4

      • Jes

        Jessezegt

        2 maanden geleden

        Ja jongens, Peter en Hendri zijn al 8 jaar weg uit Israël en waren trainer bij Tel aviv en niet bij Maccabi Haifa. dat lult maar en lult maar elkaar na.

    • Her

      Heracliedzegt

      2 maanden geleden

      Jesse, ooit gehoord van je netwerk onderhouden? Denk je dat je de contacten die je legt in het betaalde voetbal niet onderhoudt?

  • SCH

    SCHzegt

    2 maanden geleden

    We zijn als club gewoon niet interessant voor spelers. Dat is wel duidelijk. We moeten het van huurlingen hebben, maar als het om aankopen gaat staan we heel, heel laag in de pikorde. Dat is de realiteit. Kopend is het niet gelukt om kwaliteit op de vleugels te halen. Nu doen we het dus met 2 gokjes, waarbij ik onze Fin al bijna heb afgeschreven na 4 slechtste wedstrijden. Geloof ook niet dat deze man gescout is. Waarschijnlijk aangeboden door een zaakwaarnemer. Hopelijk bewijst hij mijn ongelijk.

    -23

  • Jas

    Jasonzegt

    2 maanden geleden

    Moeten niet vergeten dat Kulenovic, Mesik, Milani, Zamburek en van Kaam gewoon geld hebben gekost. Daarnaast zal Mirani ook geen lullig salaris krijgen. Je kan niet doorselecteren (13 spelers uitzwaaien) en een gelijk aantal spelers van een hoger niveau terug kopen. Dat heeft gewoon tijd nodig.

    • SCH

      SCHzegt

      2 maanden geleden

      Maar de aanval is wel de belangrijkste linie. Een goede spits, nummer 10 en goeie keeper en je bent al bijna veilig bij wijze van. Backs gaan geen punten opleveren. Hansson haalde er zo 12 binnen. Hornkamp idem.

      • Bra

        Bram Castrozegt

        2 maanden geleden

        Wat een onzin kraam jij uit ongelofelijk

      • Han

        Hanszegt

        2 maanden geleden

        Nou sch….als we jou moeten geloven zijn we dus praktisch veilig.
        Keeper (de Keijzer)….10(’t Zandt) en spitsen zelfs 2(Hornkamp en Kulenovic) hebben we immers goed voor elkaar.

  • Ren

    Renezegt

    2 maanden geleden

    Veel Nederlandse clubs moeten het hebben van transfers en goede verkopen, maar nu kiezen veel spelers voor een tussenstap in Scandinavië en België. In België hoeven spelers zonder EU-paspoort maar negentigduizend euro te verdienen.’
    De regeling is bedoeld om de Nederlandse arbeidsmarkt te beschermen. ‘Ik begrijp dat we moeten voorkomen dat clubs onbeperkt spelers halen. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een maximum van twee niet-EU-spelers in de selectie. Nu is er in feite sprake van een vorm van competitievervalsing. De topclubs zijn in het voordeel, omdat zij er gezien hun salarisniveau geen hinder van ondervinden. Zij kunnen wél scouten buiten de Europese Unie.

    Wordt tijd dat die regel wordt afgeschaft!!

  • Han

    Hanszegt

    2 maanden geleden

    Ondertussen 4 huurspelers….Benita en t’ zandt overduidelijk aanwinsten…Talvitie tot nu toe twijfel en deze gast gaan we afwachten maar ik ga ervan uit dat je wel iets kunt als je 2 kwalificatie wedstrijden voor je land hebt gespeeld en wedstrijden in de serie A.
    4 huurspelers is voor ons doen best veel,maar zou het er mee te maken kunnen hebben dat we deze zomer veel geld kwijt zijn aan ’t nieuwe veld en bijbehorend trainingscomplex?

    • Ren

      Renezegt

      2 maanden geleden

      De investeringen staan los van het aankoopbeleid, Nederlandse spelers zijn nagenoeg onbetaalbaar en zien alleen maar dollars en ponden. Tis roeien met de riemen die we hebben.

    • Ger

      Gerritzegt

      2 maanden geleden

      Van de week hoorde ik, ik meen in Voetbalpraat van ESPN dat Nederlandse spelers, óók de betere spelers uit de KKD, bijkans onbetaalbaar zijn geworden voor clubs als de onze.

TopReacties

+28
Jason2 maanden geleden

Moeten niet vergeten dat Kulenovic, Mesik, Milani, Zamburek en van Kaam gewoon geld hebben gekost. Daarnaast zal Mirani ook geen lullig salaris krijgen. Je kan niet doorselecteren (13 spelers uitzwaaien) en een gelijk aantal spelers van een hoger niveau terug kopen. Dat heeft gewoon tijd nodig.

+27
Almelo2 maanden geleden

Man man, wat een zeurders hier... Geef die jongen een kans. Denken jullie dat je een speler kan oppikken met statistieken van 20 goals en 10 assist? zo lijken sommige wel te denken.... Deze jongen heeft CL EL ECL en serie ervaring.... Geef hem een kans voor dat je al die negatieve onzin gaat droppen hier.

+22
Henri2 maanden geleden

Eindelijk hebben we een vleugelspeler. Ik word van een huurspeler niet altijd even blij en zeker zonder optie tot koop, maar anders is hij misschien financieel niet haalbaar.. Een onbekende speler, dus ik laat mij verrassen. Vd Looi heeft in ieder geval een extra optie.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia