xs Foto: NESImages

MZWB S02E08 | In afwachting van een echte spits

30 augustus

Geschreven door Bjorn Wind op 30 aug. 2024

Robin, Mark en Dyon bespreken het gelijkspel tegen Willem II (1-1) en zagen een solide Heracles. Eensgezind zijn ze ook over het feit dat deze wedstrijd gewonnen zou zijn als Hornkamp of Kulenović fit zou zijn. Ze blijken daarnaast met een PEC-podcaster vooruit op het duel van aanstaande zondag: PEC Zwolle – Heracles Almelo.

Discussieer mee 30

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • K B

    K Bzegt

    18 dagen geleden

    Kuwas komt niet

    En ook wel begrijpelijk waarom 31 jarige ophalen terwijl je beter met jeugd kan doen. Zal hoogma zeggen

    -2

    • Pol

      Polliezegt

      18 dagen geleden

      Dat zou dom zijn. Als je de selectie kunt versterken met buitenkansjes dat moet je dat doen. De Jeugd is niet altijd stabiel.

      Bovendien heb je op zowel de rechtsbuiten positie als op de nummer 10 positie geen spelers er achter die van kwaliteit zijn.

      Kuwas wil graag weer voetballen en is topfit en gretig volgens informatie vanuit Volendam. Daarnaast maakt hij een (erg) goede indruk. Dit is een transfervrije buitenkans. Met kuwas heb je meer mogelijkheden en creativiteit.

      Maar goed Hoogma zal dat vast weer anders zien…(helaas)

  • Ren

    Rene vak rzegt

    18 dagen geleden

    Allereerst het gezeur over roosken die gooit hoe dan ook zijn kont tegen de krib.Mooi laten gaan want er komen nog wel goeie plaatsvervangers inde markt.En ons vervelende mannetje ene limbombe ook als we kunnen niet in de winterstop verhuren maar nog voor 2 september.Voldoet nu niet morgen niet nooit niet nu nog afscheid van nemen. Wij moeten nu onderhand ons een keer gaan bezig houden met onze nieuwe groep wel welwillende spelers.Niet kijken naar onze 1 ste tegenstander a.s zondag (olle) ha ha die hebben € tjes gekregen en halen om het halen hopende dat dat hun ommekeer wordt. Met ons technische hart de trainer – td hebben wij denk ik ons doelgericht versterkt.Hoop zondag op de 1 ste overwinning in dit seizoen dat is denk ik met deze groep een beloning.

    -3

  • Vla

    Vlas11zegt

    18 dagen geleden

    Zie dat kuwas meetraint bij Volendam.. (bron: Volendam inside)
    Had vgm ook prima hier mee kunnen trainen? Slechter dan limbombe zal hij niet zijn.

    • Nie

      Niekzegt

      18 dagen geleden

      Mits hij redelijk fit is:
      Suf – Hornkamp/Kulenovic – Kuwas
      Best een aanval met power dan. Maar goed, geen idee of hij nog een beetje zijn oude niveau zou kunnen halen.

      • Pol

        Polliezegt

        18 dagen geleden

        Misschien kuwas bij ons laten meetrainen? Kan hij laten zien of hij nog goed kan ballen.

        Na een week krijgt hij al in dat geval een contract aangeboden;) is wel een creatieve speler die we nog wel kunnen gebruiken en geeft ons meer kwalitatieve mogelijkheden op de rechtsbuiten positie en nummer 10.

      • Pol

        Polliezegt

        18 dagen geleden

        Aanvulling

        Volgens noord Hollands dagblad wil Volendam graag kuwas vastleggen . Hij schijnt topfit te zijn…..en maakt een zeer goede indruk .

        Enkel Volendam moet eerst verkopen. Nou Heracles toch maar een poging wagen?!

  • Joh

    Johanzegt

    18 dagen geleden

    Kunnen we Wijndal eventueel niet huren als Roosken weggaat? Niemand wil hem huren van Ajax. Maar ons niveau moet hij toch nog wel aankunnen? Oppergard was ook goed genoeg voor ons, maar kan het niveau bij PSV ook niet aan.

    -4

    • Han

      Hanszegt

      18 dagen geleden

      Die vertrekt niet meer…..en anders zou ik veel liever de transfervrije Pinto halen.

      • Joh

        Johanzegt

        18 dagen geleden

        Pinto lijkt mij ook een goeie Hans.

      • Sch

        Schilderzegt

        18 dagen geleden

        Komt niks bij meer

        -3

    • Jes

      Jessezegt

      18 dagen geleden

      John heb je enig idee wat Wijndal bij Ajax verdient? Ik heb begrepen ca. €2 miljoen per jaar. Hoeveel zou Heracles er voor over hebben om hem te huren? €250.000 of €350.000 per jaar? Dat zou betekenen dat Ajax er nog zo’n 1,5 miljoen moet bijpassen. 🤔🤨 zullen ze dat doen?

  • Haf

    Hafc1903zegt

    18 dagen geleden

    Laten we hopen dat die Suf een schot in de Roos is. Wat een ellende die Limbombe. Gouden handdruk geven in de winterstop en bij een redelijk bod je verlies nemen. Waardeloze mentaliteit die vent.

    • Jes

      Jessezegt

      18 dagen geleden

      Pispaaltje weer gevonden?

      -4

      • Haf

        Hafc1903zegt

        18 dagen geleden

        Hij is met afstand de zwakste schakel en het is een waardeloze vent. Zie hem liever vandaag dan morgen vertrekken, mag dat Jesse?

  • Hen

    Henkzegt

    18 dagen geleden

    @HAFC1903, is het verder ook snel en technisch? heb er verder nog weinig van kunnen volgen

    • HAF

      HAFC1903zegt

      18 dagen geleden

      Vandaag was een vrij korte trainingssessie met eerst voor de aanvallers/aanvallende middenvelders een wat intensievere afwerkoefening en gelijktijdig voor de verdedigers/verdedigende middenvelders een oefening met betrekking tot het opbouwen. Daarna een partijvorm op volledig veld tussen de basis en wissels, waarbij de wissels telkens begonnen met opbouwen en de basis druk moest zetten. Deze partijvorm stond in het teken van tactische details richting Zwolle (vrij interessant om te zien en horen trouwens). Kulenovic kwam niet veel aan de bal omdat de nadruk lag op het drukzetten van de basis en het spel werd vaak stilgelegd voor uitleg van vd Looij, dus helemaal een goed beeld van techniek en snelheid van Kulenovic heb ik nog niet. Hij trok 1x een sprint om bij te sluiten voorin bij een counter en dat was geen snelheid Limbombe, maar ook zeker niet langzaam. In de afwerking zag het inspelen en afleggen er vrij strak uit, dus balbehandeling lijkt er ook prima uit te zien. Techniek als in acties om een man te passeren kwamen in deze training niet echt aan bod, maar dat is denk ik ook niet perse een belangrijk aspect wat een spits moet hebben, dat is belangrijker voor de buitenspelers. Al met al vind ik zo op het eerste oog na een stuk of 3 trainingen Kulenovic aan het werk te hebben gezien dat hij aan veel voorwaarden lijkt te voldoen om een goede spits te kunnen zijn, maar blijft altijd afwachten natuurlijk.

      • Hen

        Henkzegt

        18 dagen geleden

        Oke thanks

        -1

  • HAF

    HAFC1903zegt

    19 dagen geleden

    Suf speelt in de partijvorm op heel veld momenteel mee met de overige 10 basisspelers van vorige week en Limbombe met de wissels. Lijkt erop te duiden dat daar een wijziging gaat plaatsvinden voor zondag. Kulenovic doet ook mee met de partijvorm bij de wissels, zoals iemand hier al een paar dagen geleden heeft gemeld, en ook Blijlevens aangaf in de podcast lijkt het erop dat hun bij de selectie zit zondag. Die man werkt overigens met links net zo goed af als met rechts, ben heel benieuwd naar hem want hij lijkt veel voorwaarden te hebben om het goed te gaan doen.

  • Ddb

    Ddbzegt

    19 dagen geleden

    Monteiro. Fantastische speler was dat bij ons. Na een jaar Heracles al ontgroeid toen. PEC slaat voor mijn gevoel altijd toe aan het einde van de transfermarkt. Zo slecht zijn ze ook niet. Waren nog gelijkwaardig aan NEC vorige week. Alleen tegen Feyenoord een slechte pot. Zie PEC niet degraderen. Richt mij eerder op RKC, Almere en NAC. Puntje pakken zondag is prima. Tegen Almere moet je winnen.

    • T-b

      T-bonezegt

      19 dagen geleden

      Komt ook doordat Sepp van den Berg verkocht is een weekje geleden, daarvan heeft PEC ook een leuk bedrag meegekregen.

  • HAF

    HAFC1903zegt

    19 dagen geleden

    PEC haalt Jamiro Monteiro, zal lijkt me gelukkig zondag nog niet meedoen maar die miljoenen voor van den Berg zorgt er wel voor dat ze opeens heel wat extra slagkracht hebben op de transfermarkt. Des te belangrijker dat je zondag wint om ze voorlopig op afstand te houden.

    • Han

      Hanszegt

      19 dagen geleden

      Was in onze tijd een goede speler,hebben wij geen belangstelling voor gehad ,anders hadden ze deze zomer wel toegeslagen.
      Afwachten hoe goed ie nu nog is.

    • Han

      Hanszegt

      19 dagen geleden

      Wat ik las gaat er een behoorlijk bedrag naar de ’tekorten’ en blijft er van die 3,5 miljoen idd iets over om te investeren.
      Dus ‘heel wat extra slagkracht ‘ lijkt me wat overdreven.

      -1

  • Mar

    Martijn23zegt

    19 dagen geleden

    Nieuw bod op Roosken vanuit Italië… Zie dat nog wel rondkomen. Vast lijntje naar Zagré uitgooien?

    • Jes

      Jessezegt

      19 dagen geleden

      Dromen mag altijd Martijn, Zagré heeft nog contact tot juni 2026 en heeft een behoorlijke waarde, bovendien hoeft Excelsior niet te verkopen gezien de prijs die ze voor Driouch gekregen hebben. Vergeet het maar!

  • Ice

    Icezegt

    19 dagen geleden

    Leuke podcast weer, mannen!
    Zonder spits ben ik niet heel optimistisch voor zondag en zou ik tekenen voor een gelijkspelletje.
    Iemand nog nieuws over de spitsen? De komende wedstrijden tegen PEC, Almere en NEC wordt het wel lastig om het zonder te doen.

  • Ren

    Rene vak rzegt

    20 dagen geleden

    Achteraf altijd makkelijk analyseren als dit als dat tuurlijk missen we een echte spits op dit moment ik hoop dat ze snel terug zijn.Ben al lang blij dat wij weer een beetje voetbal te zien krijgen van deze nieuwe groep.Mede dankzij ons technisch beleid dat tot nu toe goed is uitgevoerd. Al zijn sommige gehuurd er is in iedergeval weer wat te genieten en krijgen we na 3 slechte jaren (kampioenschap)niet meegerekend waar voor ons geld.We zien wel rechter rijtje bovenin moet mogelijk zijn .Hoop stiekem nog op buiten kansje voorin .

  • Vje

    Vjennekloetzegt

    20 dagen geleden

    Hier is een supporterslied voor Heracles Almelo, geïnspireerd door de stijl van “Don’t Take Me Home”:

    **Refrein:**
    Neem me niet mee,
    Ik wil hier blijven,
    In het zwart-wit,
    We blijven strijden,
    Heracles, jij bent mijn trots,
    In goede en slechte tijden,
    Altijd aan jouw zijde,
    Almelo, ons thuis,
    Neem me niet mee.

    **Vers 1:**
    Vanuit de grond van Almelo,
    Klinkt ons luid gezang,
    In het Polman Stadion,
    Zijn wij de hele gang.
    Met passie in ons hart,
    Staan we achter ons team,
    Heracles, wij zijn hier,
    In jouw zwart-witte droom.

    **Refrein:**
    Neem me niet mee,
    Ik wil hier blijven,
    In het zwart-wit,
    We blijven strijden,
    Heracles, jij bent mijn trots,
    In goede en slechte tijden,
    Altijd aan jouw zijde,
    Almelo, ons thuis,
    Neem me niet mee.

    **Vers 2:**
    Van diepte tot op top,
    Wij geven nooit op,
    Samen hand in hand,
    Voor ons Heracles-land.
    Met z’n allen zingen we,
    Luid en trots, vol vuur,
    Voor jou, Heracles,
    Blijven we altijd puur.

    **Refrein:**
    Neem me niet mee,
    Ik wil hier blijven,
    In het zwart-wit,
    We blijven strijden,
    Heracles, jij bent mijn trots,
    In goede en slechte tijden,
    Altijd aan jouw zijde,
    Almelo, ons thuis,
    Neem me niet mee

    -70

  • Ome

    Ome Janzegt

    20 dagen geleden

    Wat ik gezien heb dan zijn Hornkamp of Kulenović complementair. Ze zijn ook goed in te zetten met 2 buitenspelers. Waarbij ik denk dat Kulenović daar het meeste baat bij heeft gezien zijn lengte. Neemt niet weg dat we voor ons goede spitsen hebben met mogelijkheden. Wanneer ze ingepast zijn staat ons nog een aantal mooie wedstrijden te wachten. Ik denk dat plaats 10 voor ons haalbaar is.

TopReacties

+38
HAFC190319 dagen geleden

Suf speelt in de partijvorm op heel veld momenteel mee met de overige 10 basisspelers van vorige week en Limbombe met de wissels. Lijkt erop te duiden dat daar een wijziging gaat plaatsvinden voor zondag. Kulenovic doet ook mee met de partijvorm bij de wissels, zoals iemand hier al een paar dagen geleden heeft gemeld, en ook Blijlevens aangaf in de podcast lijkt het erop dat hun bij de selectie zit zondag. Die man werkt overigens met links net zo goed af als met rechts, ben heel benieuwd naar hem want hij lijkt veel voorwaarden te hebben om het goed te gaan doen.

+22
Ome Jan20 dagen geleden

Wat ik gezien heb dan zijn Hornkamp of Kulenović complementair. Ze zijn ook goed in te zetten met 2 buitenspelers. Waarbij ik denk dat Kulenović daar het meeste baat bij heeft gezien zijn lengte. Neemt niet weg dat we voor ons goede spitsen hebben met mogelijkheden. Wanneer ze ingepast zijn staat ons nog een aantal mooie wedstrijden te wachten. Ik denk dat plaats 10 voor ons haalbaar is.

+17
Rene vak r20 dagen geleden

Achteraf altijd makkelijk analyseren als dit als dat tuurlijk missen we een echte spits op dit moment ik hoop dat ze snel terug zijn.Ben al lang blij dat wij weer een beetje voetbal te zien krijgen van deze nieuwe groep.Mede dankzij ons technisch beleid dat tot nu toe goed is uitgevoerd. Al zijn sommige gehuurd er is in iedergeval weer wat te genieten en krijgen we na 3 slechte jaren (kampioenschap)niet meegerekend waar voor ons geld.We zien wel rechter rijtje bovenin moet mogelijk zijn .Hoop stiekem nog op buiten kansje voorin .

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia