xs Foto: NESImages

Heracles laat het afweten in Zwolle

1 september

Geschreven door Mat op 1 sep. 2024

Heracles Almelo heeft het zondagmiddag na een reeks met goed voetbal totaal laten afweten. In Zwolle verloren de Almeloërs met 3-0, waar niets op af te dingen viel.

In de eerste helft speelde Heracles inspiratieloos, zonder creativiteit en zonder echte scherpte. Vol goede moed reisden een uitvak vol Almeloërs mee naar de Blauwvingers, maar deze kwamen al snel tot de conclusie dat er weinig te halen viel in Zwolle met zo’n manier van spelen. Binnen een kwartier stond Heracles al achter na een inschattingsfout van Benita. Dit bleek ook de ruststand.

In de tweede helft kwam er een beter Heracles het veld in. Van Kaam werd vervangen voor Scheperman en Heracles kreeg een aantal goede mogelijkheden op de gelijkmaker. Helaas waren de spitsen (waaronder Engels) niet scherp. Zijn grootste kans verdween hopeloos over het doel, nadat ’t Zand een hele goed actie had.

Door de nederlaag staat Heracles nu op de zestiende plaats met twee schamele puntjes. Zwolle is inmiddels genezen na drie nederlagen op rij. Hiermee lijkt de titel Dokter Heracles wederom op zijn plaats.

Discussieer mee 174

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Ste

    Stefzegt

    14 dagen geleden

    De luiken zijn dicht, dus we gaan het met deze selectie doen. Ik zie zeker lichtpuntjes. Bijvoorbeeld de 1e 3 wedstrijden.
    Ik vraag me af of we deze week nog oefen wedstrijden gaan spelen aangezien sommige spelers nog nauwelijks ritme hebben opgedaan.

    -1

  • Ste

    Stefzegt

    14 dagen geleden

    De luiken zijn dicht, dus we gaan het met deze selectie doen. Ik zie zeker lichtpuntjes. Bijvoorbeeld de 1e 3 wedstrijden.
    Ik vraag me af of we deze week nog oefen wedstrijden gaan spelen aangezien sommige spelers nog nauwelijks ritme hebben opgedaan.

  • KKB

    KKBzegt

    15 dagen geleden

    Ik zou er nog meer gaan huren, lease team Heracles. Deze spelers en de keersmaecker gaan komend seizoen de club verlaten en kun je weer opnieuw beginnen. Zondag was een complete afgang door lamlendigheid en intelligentie, vast en blijvend probleem van Heracles.

  • Mea

    Meazelzegt

    15 dagen geleden

    Ik reageer hier maar heel sporadisch, maar lees wel elk artikel en de daarbij behorende reacties. Het is elke keer hetzelfde riedeltje, de 1 is negatief, de ander (over) positief! Iedereen heeft een eigen mening, en dat is je goed recht! Ikzelf neig toch richting de “negatieve” kant, want welk rationeel denkend TD verzint het om een spits te kopen voor een voor heracles astronomisch bedrag, die het eerste kwart van het seizoen moet hopen op een paar invalbeurten mocht hij “fit” zijn! NJH, pull your head out of your ass

  • Ome

    Ome Janzegt

    15 dagen geleden

    Hoe was Luka Kulenovic?

    -1

    • Jop

      Jopie vogelzangzegt

      15 dagen geleden

      Goede invalbeurt! Sterk en goede loopacties zonder bal.

  • SCH

    SCHzegt

    15 dagen geleden

    Hopelijk zitten de bookmakers er helemaal naast, maar bij Bet365 zijn we inmiddels nog onder RKC en Almere gezakt qua degradatie odds. RKC is zich ook nog druk aan het versterken. Waarom, waarom maken we het onszelf toch weer zo ontzettend moeilijk. Niet te geloven met al die financiële middelen. Teveel kapitaal in randzaken. Almere, RKC en NAC horen niet eens concurrenten te zijn. Toch zijn ze het. Dat Groningen je snel voorbij gaat is tot daar aan toe. Die club is gezond en veel groter.

    • Ren

      Renezegt

      15 dagen geleden

      Kolder, als het team fit is en van der Looij krijgt de organisatie goed en het zijn spelconcept er in, spelen we gewoon middenmoot. Een zwaluw maakt geen zomer maar ook geen winter. Vertrouwen!!

    • Nvb

      Nvbzegt

      15 dagen geleden

      Jeetje zeg, waar een mens zich allemaal druk over kan maken…
      Alsof zo’n gok organisatie ook maar een idee heeft hoe t gaat eindigen in de eredivisie 😂😂
      Als we dr straks 2 achter elkaar winnen dan spelen we volgens hun ineens weer voor Europees voetbal.

      In tegenstelling tot de door jouw genoemde clubs spelen wij met een compleet nieuw team ten opzichte van vorig jaar. De verdediging heeft nog nooit samen gespeeld ,t middenveld niet en de aanval ook niet. Het kost dus even tijd om een ingespeelde machine te worden.
      Dat t nu dus met pieken en dalen gaat is logisch. Dit weekend tikken we de ondergrens aan, de volgende wedstrijd kunnen we ook zomaar boven ons zelf uitstijgen. Zo werkt het nu eenmaal in de voetballerij. Helemaal als je zo’n nieuw team hebt.

      Een goede start zegt dus ook helemaal niks, net zoals een slechte start ook niks zegt. Kijk vorig jaar maar naar Utrecht, die begonnen ook slecht en kijk waar dat uiteindelijk eindigde.
      Ik heb liever dat we stabiel doorgroeien als team dan dat we vroeg pieken en dan ver weg zakken en geloof mij nou maar een NAC gaat nog heel ver terug zakken. Daar is alles nu “nieuw,leuk en spannend” waardoor het enthousiasme nog meespeelt. Die zullen ook heel snel de deksel op hun neus gaan krijgen en dan word daar het enthousiasme in t team en daarmee de resultaten ook heel snel minder.

      En wie onze echte concurrentie is moet nog maar blijken, dat kan je niet na 4 wedstrijdjes bepalen…

      • Wim

        Wimzegt

        15 dagen geleden

        Dat we zoveel spelers missen wordt ook wel enorm overdreven hier. We missen maximaal 3 spelers. Waarvan Hornkamp nog wel meer gaat missen. Die man is veel te blessure gevoelig.

    • Sta

      Stadioncheckzegt

      15 dagen geleden

      Je na 4 wedstrijden gespeeld gek laten maken is ook een kunst !

      Tenzij we voor het kampioenschap of EL plaatsing gaan ?

  • Ren

    Renezegt

    15 dagen geleden

    Ik neem aan dat de poort dicht zit. Tijd voor veen balans: we halen een dure spits en hebben een goede spits onder contract maar hebben buitenspelers waar ik grote twijfels bij heb. Dus verwacht ik een 4-4-2 systeem. Hornkamp en kulenovic voorop. Middenveld : t zand, marburek, de Keersmaecker en Hoogma. Achter: Rooskens, mesic, mirani en benita. Hoogma als verdedigende middenvelder, dat heeft hij vaker gespeeld, zelfs bij hoffenheim.

    • DDB

      DDBzegt

      15 dagen geleden

      Eens Rene. Neem aan dat het klaar is met 4-3-3, maar dan heerst bij mij de vraag. Waarom huur je dan nog die Suf? Ik kan het niet volgend. Maar 4-3-3 is kansloos met het materiaal wat je hebt. Spits krijgt dan geen bal. En ze gaan geen back voorbij.

      • Ren

        Renezegt

        15 dagen geleden

        Suf kan ook als spits.

        -4

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    15 dagen geleden

    Mokono :Contract ontbonden

  • Han

    Hanszegt

    15 dagen geleden

    T zou heel slim van Hoogma zijn om dit verhaal van Oost te ontkrachten!!
    6 ton….Roosken…..eenjarig contract……dit moet onzin zijn.

  • K B

    K Bzegt

    15 dagen geleden

    Ik had roosken ook niet verkocht kunne we er goed bij gebruiken .

    Okal speelt die niet altijd goed maar hij heeft teminste de. Drive na voren .

    We moete niet vergeten waar we weg komen.

    Hoogma heeft een redelijk selectie voor heracles nu. En in winterstop komen er anders spelers bij .

    Maar er komt vandaag niets meer bij.

    Met deze selectie moete we het doen .
    En dan draaien we nog mee voor plek 10. 11 op ranglijst

    -14

    • Wim

      Wimzegt

      15 dagen geleden

      Je bent echt krankjorum als je denkt dat we hiermee rond plek 10 spelen. Ga het niet eens uitleggen. Kijk wat hieronder al gezegd is. Je hebt een hele linkerkant van het niveau KKD. Met je plek 10. Rond plek 10 kan zelfs een Heerenveen eindigen.

  • her

    heraclassic1961zegt

    15 dagen geleden

    Ik baalde enorm toen ik hoorde dat Monteiro naar PEC ging. Het is juist een speler die we enorm goed kunnen gebruiken. Ervaring, passie , loopvermogen, balveroveraar en technisch begaafd. Heeft de scouting zitten slapen???!!!!!!!!!
    En wat te denken van Mbaye van PEC. Een speler met dynamiek, explosiviteit en een goede wedstrijdinstelling. Als je dit afzet tegen Limbombe dan komen we er erg slecht vanaf. Heeft de scouting wederom zitten slapen???!!!!!!!!!
    We hebben nog een kans om het een en ander recht te zetten. Haal die El Kadiri van De Graafschap. Een snelle, gedreven, balbehendige linksbuiten met een fluwelen traptechniek en dus ook een goede voorzet. Een type Hansson die we momenteel zo missen. Kijk naar de beelden van afgelopen weekend van Roda- De Graafschap en oordeel zelf. Op korte termijn halen zal wel niet lukken maar probeer het in de winterstop!!!

    • Joh

      Johanzegt

      15 dagen geleden

      Altijd hetzelfde de laatste jaren. Hier lachen om PEC, hebben geen geld etcetra. En elke keer krijgt PEC het op het einde voor elkaar om zeer goede spelers aan te trekken. Vorig jaar al een beter team en ook dit jaar weer. En dat terwijl wij als kampioen de Eredivisie ingingen en wij meer geld hadden en wij minder hoefden toch verkopen. Zeg het maar, waar gaat het mis? Kijk überhaupt eens naar al onze miskopen de laatste 2/3 jaar op de buitenkant en op nummer 10. Kan mij buiten Hansson al 3 jaar geen goede buitenspeler herinneren. En Hansson is nog aangekocht door Tim. Onder Hoogma hebben we nog geen goeie buitenspeler gezien. Veel gehuurd en veel matigheid. Bruin is 2 jaar lang gescout en krijgt geen enkele speeltijd. Enorme miskoop. Alleen Hornkamp en BDK zijn voltreffers geweest. Verder enorm weinig kapitaal opgebouwd.

      • Jes

        Jessezegt

        15 dagen geleden

        Man wat zit je onzin te lullen John. Omdat Zwolle gisteren gewonnen heeft is het daar allemaal beter, niet dus. Ze hebben alle mazzel dat ze nog wat centen vangen van een ex jeugdspeler, verder hebben ze nagel om hun reet te krabben. Ja dat wij te weinig met onze poen doen is wel een feit. Als ze straks in Almelo komen pakken we ze wel weer terug.

        -7

      • Joh

        Johanzegt

        15 dagen geleden

        Ag Jesse, jankbal. Zijn toch gewoon feiten. Zelfs een club zonder geld krijgt dus meer voor elkaar dan ons. Niks met gisteren te maken. Ik vraag mij terecht af hoe dat kan? Haha we pakken ze terug zegt die. Grote bek. Laten we eerst Almere maar eens pakken. Wordt nog lastig zat. Zwolle blijft er wel in. Richt je daar maar niet op.

      • Jes

        Jessezegt

        15 dagen geleden

        Wie is hier begonnen met janken na een nederlaag tegen Zwolle Johan?

        -7

      • Der

        Derrickzegt

        15 dagen geleden

        Nou nou jongens, niet zo janken. 😉

        Dat ze in Zwolle geen centen is een leuk fabeltje wat hun handig van pas kan komen in transferonderhandelingen. Ze hebben ook dankzij andere (door-)verkopen daar serieuze bedragen binnengekregen de voorbije jaren..
        Verder moeten we ons niet teveel zorgen maken, we gaan er echt wel drie eronder houden waarvan met RKC de eerste reeds bekend is. Kortom, geen paniek.

  • Haf

    Hafc1903zegt

    15 dagen geleden

    Hansson wegdoen voor 1,7 miljoen en Roosken houden voor 6 ton. Geloof er niks van. Als dat zo is zijn ze compleet achterlijk.

  • Ste

    Stefzegt

    15 dagen geleden

    Bij de Oosttribune wordt gemeld dat Heracles een bod van 6 ton heeft afgewezen exclusief doorverkoop voor Roosken.
    Ik kan het niet geloven

    • Pol

      Polliezegt

      15 dagen geleden

      Dan breng je hem toch achterop de fiets naar Italië voor dat bod?! Ongelofelijk, als dat zo is, dat je een matige back niet weg doet voor 600 k . Ik geloof het niet…

    • Joo

      Joopzegt

      15 dagen geleden

      6 regentonnen zeker. Voor 6 ton had Heracles hem wel verkocht!

    • Jes

      Jessezegt

      15 dagen geleden

      Ik wil dat wel eens bevestigd zien door Heracles of dat bedrag klopt. Ze bedoelen zeker 60K ipv 600K. Voor dat geld hadden ze hem zeker een enkeltje Italië gegeven en was de reis zelfs door Heracles betaald. Ik geloof er geen bal van! Hij loopt volgend jaar gratis de poort uit, dan zal je 600K niet accepteren? Ik ben wel benieuwd hoe ze bij dat bedrag komen bij Oost🤨

      -1

  • Buk

    Bukszegt

    15 dagen geleden

    Schoofs was bij uitstek een 8. Sjouwde over het hele veld, wat een conditie, kio stond op de plaats van DKM.

    Het gaat er ook om, 1 raakt geblesseerd en dan…..

    Ik snap alles mbt Armenteros, maar Sankoh Engels en Satriano zijn niet beter.

    En was het echt de droom van schoofs, 2de klasse België voor een broodvoetballer of zagen ze het niet meer in hem zitten (geen basis)
    Hij was zelf nl ook erg verbaasd dat ie wegging.

TopReacties

+21
Mark16 dagen geleden

Ik zou wel eens willen weten wat er bij de keersmaeker door zijn hoofd gaat. Man man man met wat voor stelletje koekebakkers moet ik wekelijks in het veld staan.

+16
Stadioncheck16 dagen geleden

Zwolle wou winnen , en won verdient . 2 de helft was wat beter , maar het mes tussen de tanden mentaliteit niet gezien. TELEURSTELLEND !

+16
Scout16 dagen geleden

Ricky Aben en zijn assistent zijn onze performance coaches. Laat hij aub niet zo autistisch over dat veld lopen maar die gasten door de blubber laten kruipen. Lijkt nergens op hoe futloos ze zijn. En dan betaal je 2 van die coaches. Man man wat een weggegooid geld. Hoogma je hebt nog 24 uur voor een fatsoenlijke aanvaller. Daarnaast moet die trainer van ons stoppen met zone dekking en weer ouderwets mandekking. Ze kwamen overal te laat

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia