Mumba

Engels knalt Heracles in laatste minuten naar winst

27 september
72 reacties
Foto: NESImages

Geschreven door Mat op 27 sep. 2024

Heracles heeft in een vermakelijk duel Heerenveen verslagen. In de allerlaatste minuut was het Mario Engels die Heracles naar de winst schoot!

Heracles begon goed aan de wedstrijd en creëerde kansen. Heerenveen, dat niet in zijn schulp kroop wilde lekker mee voetballen en ging niet (zoals veel tegenstanders) de bus parkeren. Het leverde een leuke eerste helft op, waar Heracles een aantal grote kansen creëerde. De eerste grote kans was voor Benita, maar zijn inzet werd gekeerd. Niet lang daarna kreeg Kulenovic de grootste kans, maar één op één faalde hij tegen de keeper. De 1-0 viel uiteindelijk via het hoofd van Mirani. Een corner werd door de verdediger binnen gekopt.

In de tweede helft leek de wedstrijd op dezelfde voet verder te gaan. Opnieuw kreeg Kulenovic een grote kans. Na een rush vanaf eigen helft vond hij wederom doelman Mickey van der Hart op zijn pad. Na een klein uur voetballen leek de spits eindelijk zijn eerste treffer in een thuiswedstrijd te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Niet lang daarna kwam Heerenveen langszij met een absolute beauty. Doelman De Keijzer was kansloos op de bal van Rallis.

Heerenveen rook na de goal dat er meer in het vat zat en kwam er een aantal keren gevaarlijk uit. De doelman van Heracles was op zijn hoede en kon een achterstand een aantal keer voorkomen. Dat de de 2-1 voor Heracles zou vallen, had niet iedereen verwacht. Heracles besloot nog een aantal keren aan te zetten. Eerst was het Bruns die zijn inzet gekeerd zag worden, maar Mario Engels schoot enkele minuten later alsnog de 2-1 tegen de touwen. Heracles kan hiermee éindelijk weer een overwinning in eigen huis vieren. Iets waar de supporters lang tijd naar gesnakt hebben. Dat dat dan in de laatste minuten gebeurd, maakt het extra lekker!

Heracles staat nu met negen punten op de achtste plaats. Volgende week moeten de Heraclieden uit naar GA Eagles.

Mededeling

HAFC draait nagenoeg volledig op vrijwilligerswerk. Heb jij een kleine donatie over om de site in de lucht te houden of wil jij adverteren met je bedrijf? Help ons dan. De hulp is zeer welkom!

Steun HAFC met een donatie

Discussieer mee 72

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Ren

    Rene vak rzegt

    23 dagen geleden

    Nou Leo Eagles gezien van middag? Tikkie takka degelijk en goed verzorgt voetbal.Die ploeg is ondanks het vertrek van een 3 tal sterkhouders alleen maar beter geworden. Ik ben met een gelijkspel al dik tevreden.T, zal moeilijk worden.

    • Leo

      Leozegt

      23 dagen geleden

      Ik heb vertrouwen (en vooral hoop!) in een stunt volgende week.. Laat het maar zien daar. Verschil in de eredivisie is niet schrikbarend groot in de middenmoot. Het komt vooral neer op strijd en lef hebben. Dat moet er komende week door de staf ingepeperd worden!!

      We spreken elkaar volgende week na de wedstrijd 🙂

    • Jes

      Jessezegt

      23 dagen geleden

      Het gras is bij een ander altijd groener met deze reactie, die en die gezien…..tja. Deze competitie is zo raar dat er zeker 4 of 5 clubs zich geen zorgen hoeven te maken en de overige 13 tot 14 clubs gewoon kunnen degraderen 🤨 laten we onszelf nu niet rijk rekenen en denken dat een club als Go Ahead zich geen zorgen hoeft te maken. Voor het moreel is het natuurlijk heel goed dat wij en Go Ahead hebben gewonnen. Maar het geeft de fans uit Deventer geen enkele zekerheid dat ze de 3 punten gaan pakken en voor ons ook niet 🤨🤔

  • leo

    leozegt

    23 dagen geleden

    Als er de volgende wedstrijd tegen GAE nou kan worden gewonnen, dan maken we zeer waarschijnlijk een mooie sprong naar plek 5 !

    Sparta-PSV
    Feyenoord-Twente
    Groningen-Ajax

    Allemaal wedstrijden die in ons voordeel kunnen uitpakken. Kunnen zomaar minimaal gelijkspelen (of verliezen) en wij er dan bij winst even lekker overheen knallen !

    -2

    • Nvb

      Nvbzegt

      23 dagen geleden

      Dromen mag altijd, maar laten we ook niet te hard van stapel lopen. 2 weken terug waren we volgens sommige een degradatie kandidaat en nu praten we ineens over plek 5.
      Winnen bij de Eagles zal een enorm moeilijke opgave worden. Persoonlijk ben ik ook blij met een gelijkspel daar.
      Hopelijk kunnen we met de vechtlust en energie in dit nieuwe team het dit soort clubs in ieder geval een stuk lastiger maken dan we vorig jaar deden.

  • Ren

    Rene vak rzegt

    23 dagen geleden

    Jammer dat die haye bij almere voetbalt.was toch een aanvulling voor ons geweest.creatieve speler.

    -9

  • Ren

    Rene vak rzegt

    23 dagen geleden

    Ben het volledig met jullie eens hoogma verdient het om met de nodige respect behandeld te worden. Dat uitfluiten vindt ik al helemaal schandalig.Stel als hij speelt of invalt geef die jongen een dik applaus. Uitfluiten doen ze bij andere clubs wel niet bij ons.

  • Nvb

    Nvbzegt

    24 dagen geleden

    Het uitsluiten van Justin en applaudisseren toen hij werd gewisseld was ronduit schandalig. Zoiets doe je niet met eigen spelers en helemaal niet met een echte heraclied als Justin die hier al van kleins af aan komt en zijn hart en ziel voor deze club geeft.

    En uiteraard hebben we allemaal gezien dat het er de laatste jaren niet helemaal uit kwam, maar ik denk ook dat dat een combinatie van factoren is. Allereerst de rol als aanvoerder en daarbij komende druk. Hij wou te graag belangrijk zijn en het team leiden. Dat kwam zijn eigen prestaties niet ten goede denk ik .
    Daarnaast helpt de zwakke Sonnenberg naast hem ook niet mee.

    Ik denk dat als hij nu met Mirani kan spelen en zonder band om zijn arm dat we heel snel de oude Justin weer gaan zien.

    Mijn steun zal hij in ieder geval altijd krijgen in goede of slechte tijden !

  • Buk

    Bukszegt

    24 dagen geleden

    Ik snap de hetze tegen Justin Hoogma niet zo goed.
    Werd aanvoerder van misschien wel het slechtste eredivisie elftal dat we hebben gehad. In mijn ogen heeft hij er alles aangedaan om Heracles erin te houden.
    En altijd netjes tegen pers en supporters.

    Ik schaam me diep voor dat gefluit. On-heracles.

    • her

      heraclassic1961zegt

      22 dagen geleden

      En wat te denken van de waangedachtes dat Justin vorig seizoen in de basis stond omdat zijn vader toevallig TD is. En dat Van de Looi vorig seizoen Justin niet op de bank kon zetten omdat hij zijn baan als trainer te danken had aan Hoogma Sr………Totale kolder! En dat wordt dit seizoen dubbel en dwars onderstreept doordat Justin voorlopig op de bank moet zitten ten faveure van Mesik.

      Voor alle ontkenners nog even dit. Heracles is een topsportorganisatie waar het clubbelang boven het individuele belang gaat. We zijn geen kleuterschool of een of ander corrupt land….!!!!!

  • JHR

    JHRzegt

    24 dagen geleden

    Weer een overwinning! geen moment het gevoel gehad dat we deze wedstrijd niet gingen winnen.

    Hoop echt dat we BDK dit hele seizoen in ons mooi zwartwit tenue kunnen bewonderen. die is ons echt al ontgroeid.

    Kulenovic is echt een goede aanwinst heel balvast, mocht er wel een maken ma dat komt nog wel.

    Keizer is een waardig opvolger voor brouwer. vind hem een completere keeper dan brouwer en is nog jong.

    Van ’t zand valt me wel erg tegen. komt totaal niet uit de verf. ben ook benieuwd of hij zijn basisplaats kan behouden met een fitte hornkamp en zamburek.

    Sfeer was ook weer top en met vlaggen echt geweldig! Zelfs deze een paar keer gehoord..

    WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNAMITE 🧨🧨🧨

  • Ger

    Gerritzegt

    24 dagen geleden

    Ik hoorde sommige “supporters” fluiten toen Hoogma het veld in kwam. Blijf voortaan alsjeblieft thuis, kneusjes.

    • JHR

      JHRzegt

      24 dagen geleden

      Is me niet opgevallen maar ga je schamen! eigen spelers fluit je niet uit!

    • Sta

      Stadioncheckzegt

      24 dagen geleden

      @Gerrit;dat zijn geen supporters,gelukkig een paar enkelingen categorie nooit wat bereikt.

    • Han

      Hanszegt

      24 dagen geleden

      Gelukkig totaal niet gemerkt of gehoord in het stadion….gewoon blij dat ie terug is en speelde de tweede heft tegen nec vorige week ook ijzersterk.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    24 dagen geleden

    FcWinterswijk uit

  • Haf

    Hafcswenzegt

    24 dagen geleden

    Winterswijk uit in de knvb beker. Moet te doen zijn lijkt mij aangezien dit de makkelijkste ploeg is die je kon loten. Op papier moet deze wedstrijd gewoon met ruime cijfers gewonnen worden. Het is ook niet de bedoeling dat we ze moeten onderschatten. Ze hebben niet voor niks het hoofdtoernooi bereikt.

  • Alm

    Almelo4everzegt

    24 dagen geleden

    Heeft iemand een idee wanneer de safe-standing geplaatst gaat worden?

    • Mrk

      Mrklomszegt

      24 dagen geleden

      November

      -1

  • Ice

    Icezegt

    24 dagen geleden

    Zo’n lekker gevoel om op vrijdag, met 3 punten al in de tas, het resultaat van de rest vd wedstrijden te kunnen bekijken.

  • mrk

    mrklomszegt

    24 dagen geleden

    Geweldig hoe Hoogma de Tubantia heren even op hun plek zet, volledig terecht ook. Totaal geen wederhoor toegepast. Klasse NJH

  • Pie

    Pieterdzegt

    24 dagen geleden

    Wat een bedroevend slecht interview van de Tubantia met Hoogma. Onvoorbereid en totaal niet informatief. Blijlevens vraagt aan Hoogma waarom de aankopen van vorig seizoen niet geslaagd zijn, Hoogma vraagt welke aankopen dan? En Ralph noemt doodleuk Wieckhoff en na een hoop gestamel Mokono op. Mokono die in het KKD-jaar is gehaald. Dan ben je gewoon totaal niet voorbereid. Daarnaast het stukje over Brouwer, dat vond ik echt stuitend. Blijlevens die toentertijd in de krant de club en Hoogma compleet kapot schrijft met zijn eigen mening, maar vervolgens dus totaal geen onderzoek of navraag heeft gedaan naar de situatie bij de club. Ongekend wat een slecht niveau zeg. Hopelijk gaat Hoogma niet weer aanschuiven bij de Tubantia, want hier schieten we natuurlijk helemaal niets mee op.

    Daarnaast dacht ik dat het over de transferperiode zou gaan. Op Kulenovic, Zamburek en Limbombe na heb ik daar niets over gehoord. Vraag dan in ieder geval nog naar de versterkingen per linie en op basis waarvan bepaalde spelers gehaald zijn. Ik wil weten hoe zo’n Suf uit Israel gehaald wordt. Of waarom er al vroeg besloten is om een rechtsback te huren.

    Gelukkig is meneer Blijlevens aanwezig bij de trainingen, dat is al meer dan mevrouw Wagenaar ooit deed. En dan nog vragen mensen zich af hoe het kan dat het een rode krant wordt genoemd.

    • HAF

      HAFC1903zegt

      24 dagen geleden

      Ik ben nooit zo van het afzeiken van mensen hier maar hier heb je compleet gelijk, vind het apart dat je alsnog meer minnetjes krijgt dan plusjes. Bli
      jlevens is gewoon meer iemand die heel veel verschillende sporten een beetje volgt ipv 1 sport heel goed, na 2 jaar heb ik nog altijd elke podcast wel een keer de vraag of hij de hele voetbalwereld wel begrijpt.

    • Bla

      Blackandwhitezegt

      24 dagen geleden

      Allereerst blij met wederom 3 punten.
      Ondanks dat we met een beetje geluk de 2-1 maakten, vond ik de overwinning zeker niet onverdiend voor ons 💪.

      Ik vraag me altijd een beetje af waarom sommigen zich nog verbazen over de Tubantia?
      Het is al jaren bekend dat deze krant niet neutraal is en zaken slecht of niet voorbereid.
      Iemand van de basisschool zou dus ook zomaar een verslag kunnen maken. Daar wordt je al aangeleerd om dingen op te zoeken en te informeren vooralsnog je begint met een verslag.
      Mij boeit die krant al vele jaren niet meer en maak me dus ook zeker niet druk om een stel amateurs bij Tubantia.
      Maar goed, moet iedereen zelf weten natuurlijk.
      🖤🤍🖤🤍

  • Bon

    Bonafidezegt

    24 dagen geleden

    Prachtige overwinning!

  • M

    Mzegt

    24 dagen geleden

    Nico Jan vandaag in HeraKlets podcast. Even luisteren, best interessante info van mbt limbombe brouwer etc

    • HAF

      HAFC1903zegt

      24 dagen geleden

      En goed dat hij Blijlevens nog even wees op zijn slechte stukje over de casus Brouwer.

      • Ste

        Stefzegt

        24 dagen geleden

        Vooral dat stuk over de zelfreflectie is interessant

  • Joh

    Johanzegt

    24 dagen geleden

    Laten we niet vergeten dat je thuis zelden meer zoveel ruimte krijgt als gisteren. Ik gun RVP het beste, maar wat speelt hij ontzettend naïef. Er lach zoveel ruimte Telkens. Met iets meer kwaliteit win je hier ruim van. Teams als Groningen, GAE en zelfs Almere doen dit natuurlijk niet. Dus dat het gisteren zo’n heerlijke pot was had met name ook te danken aan het ontzettend aanvallende spel van Heerenveen.

    • HAF

      HAFC1903zegt

      24 dagen geleden

      Almere in hetzelfde rijtje plaatsen als Groningen en GAE is best wel vreemd want Almere komt al sinds ze in de Eredivisie spelen elke wedstrijd om met 9man achter de bal te staan en het liefst elke week 0-0 te spelen. Tegen Groningen en GAE ga je ook meer ruimte krijgen dan tegen Almere en Willem 2 want de 2 eerstgenoemde clubs zijn kwalitatief beter en willen zelf ook voetballen.

  • Han

    Hanszegt

    25 dagen geleden

    Heerlijk dat al die wannabee supporters(lees supporters van hiernaast zoals max enz) hier nu weer even wegblijven……na een nederlaag ongeveer 200 reacties en nu 35.
    Ook lekker dat onze overwinningen zgn niet meer door het kunstgras komen.

    • Joh

      Johanzegt

      24 dagen geleden

      Dat is toch ook logisch? Zo werkt het in de wereld. Bij slechte werkzaamheden moet je je melden bij de baas. Als het goed gaat hoor je je baas niet.

      • HAF

        HAFC1903zegt

        24 dagen geleden

        Volgens mij is supporterschap iets anders dan een baas-werknemer relatie. Het is gewoon een algemeen bekend feit dat er hier een best wel redelijk aantal mensen zijn, of het nou trollen zijn of mensen die altijd negatief in het leven staan, die hier alleen komen bij een nederlaag en je verder nooit hoort. We zouden nu 10x op rij kunnen winnen en dan nog zal er de dag voor de 11e wedstrijd hier iemand zich melden dat het allemaal van geluk aan elkaar hangt en dat Hoogma Sr niet deugd of de trainer zijn systeem moet omgooien.

  • Ren

    Rene vak rzegt

    25 dagen geleden

    JONGENS WEER EEN HEEL mooi weekend. Iedereen zegt we hebbenweer meer lucht maar zou het niet zo zijn dat dit het ware niveau is waar we nu staan?Ik heb iedere keer gezegd rechter rijtje bovenaan. Mooie 3 punter proficiat. Dan nog één ding ik sta in de h- side maar zo langerzamer hand moet ik op de omloop blijven staan. Elke thuiswedstrijd staan er meer mensen in die er niet thuis horen de controle is men zo langzamerhand kwijt.Tuurlijk de sfeer is geweldig maar als het zo mutje volstaat kan de sfeer ook een keer omslaan in agressie. Nogmaals safe standing top maar heracles als club doe er wat mee(aan) voordat het misgaat op welke manier ook.

    • SCH

      SCHzegt

      24 dagen geleden

      Eens René. Tijd dat Vak P ook al plaats maakt. Hopelijk doen ze dit in de winter al.

    • Wim

      Wimzegt

      24 dagen geleden

      Laten we dat even rustig afwachten. Het balletje kon gisteren ook zomaar de andere kant opvallen en dan was iedereen weer in paniek. Als handhaving lukt heb je al een top seizoen. Voorin zijn we grotendeels nog te zwak. Hopelijk veranderd dat met Hornkamp erbij straks. Suf en Sand brengen te weinig. Het zit nu ook 2 wedstrijden op rij enorm mee met blunders van de keepers. Plek 10 zal geweldig zijn hoor, maar dan moet alles meezitten en niemand geblesseerd raken. Dat is eigenlijk al onmogelijk dus laten we ons gewoon richten op 3 teams onder ons houden.

      -10

  • Ben

    Benzegt

    25 dagen geleden

    Graag een woord richting de trainers, ga Luka niet wisselen wanneer Hornkamp erin komt. Je verliest een prima aanspeelpunt wat de kwaliteit niet ten goede komt. Ga 4-4-2 spelen met opkomende backs. Ik zag dat hij Brian als een soort gekapte nummer 10 liet spelen wat de nodige risico’s met zich mee bracht, er kwam teveel ruimte op het middenveld wat net zo goed ook verkeerd had kunnen aflopen. 1 steekpass en ze staan zo maar voor De Keyzer, en je verliest de wedstrijd. Luka als aanspeelpunt laten staan en Engels eromheen laten spelen. Compliment aan het verdedigingscentrum en de beide backs. Volgens mij had BDK een blessure want hij was niet zo adequaat met de bal -intercepties als in de eerste helft. Ik heb genoten van de strijdlust van het team, maar graag de volgende keer de kansen beter benutten; dit voorkomt hartzeer bij de toeschouwers. Succes tegen Go Ahead heb vertrouwen in een goed resultaat zodat de uitwedstrijden ook meer punten op gaat leveren. ( Ik denk aan de tijd van Gertjan Verbeek). Indien nodig omschakelen van systeem 4-4-2 naar 4-3-3 of andersom.

    • Zwa

      Zwartwittezegt

      24 dagen geleden

      Ik weet niet welke 2de helft jij zag van BDK maar als ik zag hoe hij op het einde van de wedstrijd nog intercepties deed dan is er gelukkig geen sprake van een blessure. In de eerste helft was hij heer en meester op het midden en zorgde hij voor het meeste gevaar door mee op te rukken naar voren. El capitan was wederom onze sterkste speler samen met nog enkele andere uitblinkers

  • Gij

    Gijszegt

    25 dagen geleden

    Hele belangrijke 3 punten. Dat geeft wat lucht. Goede 1ste helft gezien. Een aanvallend Heracles met 4 grote kansen. Als je dan kritiek wil geven had je met meer dan 1-0 de rust in moeten gaan. Kulovic had zeker 1 van de 2 kansen moeten maken als spits. De 2de helft was meer gelijkwaardig en na de 1-1 was er een fase dat ze het even kwijt waren en had je ook zomaar op 1-2 kunnen komen. Gelukkig gebeurde dat niet en op het eind met een beetje geluk (mag ook wel een keer) viel de verdiende 2-1 binnen. Wat betreft de spelers:

    De keijzer, Mesik, Mirani, Van Kaam, BDK, Engels, Kulovic waren goed. Met absolute uitblinkers de Keijzer, BDK en Van Kaam.

    Benita prima back maar valt me nu op dat hij af en toe wel heel wild inkomt en eigenlijk elke wedstrijd er wel een keer goed naast zit.

    Roosken, dit kan echt niet meer. Verdedigend stond hij weer een paar keer te schutteren. En aanvallend geen voorzet komt aan.

    T Zand of hij speelt niet op zn positie, maar hij is nog niet zo bepalend als bij Dord.

    Suf vond ik zwaar tegenvallen vandaag, was nog even bang dat hij vlak voor zn wissel z’n 2de gele kaart zal pakken. Al heb je Talvitie daarna ook niet gezien.

    -4

  • Ren

    Renezegt

    25 dagen geleden

    Van der Looij moet niet teveel gaan wisselen met de basis elf. Gewoon deze nog optimaliseren. Middenveld met van kaam, de Keersmaecker, engels en t zand draait goed. Engels loopt tussen aanval en middenveld, wat een energie geeft hij in de wedstrijd. Wat mij opviel tegen Heerenveen was dat Heereveen probeerde om de duels met de Keersmaecker te vermijden dat zegt genoeg overcde kwaliteiten van de Keersmaecker.

  • Ome

    Ome Janzegt

    25 dagen geleden

    Mooie overwinnin! TOP! Ik heb het artikel gelezen in Tubantia van Nico-Jan Hoogma. Mee eens wat hij over Justin zegt. Zijn inval beurt tegen NEC prima gedaan. Ook tegen Heerenveen prima ingevallen. Maar dan die laatste minuut, kopt Justin de bal over de achterlijn I.p.v. zijlijn. Dit had dus zomaar verkeerd kunnen aflopen. Kijk dat zijn van de kleine dingen (kluts, schamp),die hem blijven achtervolgen.

  • Dt

    Dtzegt

    25 dagen geleden

    Enige minpuntje over alle wedstrijden is dat we te weinig gewone uitgespeelde doelpunten maken. Van de 6 goals is er 1 gemaakt tegen Willem 2, de andere zijn standaard of bokken van de keeper. Voor de rest prima team

    • Joo

      Joopzegt

      25 dagen geleden

      Tegen nec drie en Heerenveen ook, dus wat is weinig. Weinig is dat we er in beide gevallen niet uit scoren maar dat komt nog wel

  • Ric

    Rickzegt

    25 dagen geleden

    @hafc1903: doe is niet zo ouderwets, ik het moderne voetbal is het juist de cvm die vaak de assist of voorassist geeft. Eens naar Rodri gekeken bij city of spanje? Om maar een voorbeeld te noemen.

    -5

  • Ric

    Rickzegt

    25 dagen geleden

    @hafc1903: doe is niet zo ouderwets, ik het moderne voetbal is het juist de cvm die vaak de assist of voorassist geeft. Eens naar Rodri gekeken bij city of spanje? Om maar een voorbeeld te noemen.

  • Ric

    Rickzegt

    25 dagen geleden

    @hafc1903: doe is niet zo ouderwets, ik het moderne voetbal is het juist de cvm die vaak de assist of voorassist geeft. Eens naar Rodri gekeken bij city of spanje? Om maar een voorbeeld te noemen.

  • 2Fa

    2Faceszegt

    25 dagen geleden

    Blij met de overwinning en de extra lucht welke we nu hebben ten opzichte van de laatste plaatsen.

    Toch kunnen de huurlingen Talvitie en Suf mij nog niet overtuigen van hun kwaliteiten, ze brengen naar mijn idee zeker niet wat je van huurspelers mag verwachten in ieder geval. T’ Zand zakt helaas ook steeds verder terug in zijn niveau waar hij toch erg sterk begon. Ik heb het al eerder aangegeven maar zou toch echt proberen Boetius een prestatie contract aan te bieden, om je voetballende lot maat in handen te leggen van een 19 jarige huurling vind ik te riskant, mits hij zijn niveau haalt heb je aan T’ Zand een prima speler, maar krijgt hij een terugval wat bij vele talenten gebeurt dan hebben we toch echt weer een probleem.

    Luka nog wat ongelukkig in de afwerking helaas, maar komt wel in stelling om te scoren en maakt handig gebruik van zijn imposante lichaam. Zolang je als spits zeinde maar bent waar je moet zijn dan komen de doelpunten vanzelf.

    Van Kaam erg ondergewaardeerd, Engels en Bruns brengen goed veel strijd, verdedigend hadden Mirani, Benita, Mesik, Roosken het ook erg goed voor elkaar. Ook de Keijzer hield ons gister een paar keer goed in de wedstrijd met prachtige reddingen.

    De H-SIDE was bij vlagen echt een genot! Ook de interactie met de lange zeide gaat steeds beter naar mijn gevoel.

  • Pol

    Polliezegt

    25 dagen geleden

    Kulenovic is een prima spits. Groot sterk en prima aanspeelpunt. Hornkamp zit helaas nog lang niet op zijn niveau en als hij erin komt missen we toch een aanspeelpunt en gaan we erop achteruit. Hornkamp heeft zijn waarde eerder wel bewezen maar mist nog duidelijk wedstrijd ritme en inhoud.

    Van kaam was gisteren goed. Dan hebben we t zand. Die heeft het heel moeilijk. Kan zeker goed voetballen maar het komt er niet uit nog. Werd ook gewisseld. Heel veel balverlies. Hopelijk maakt hij snel een goal dat zou helpen om zijn zelfvertrouwen op te krikken.

    1e helft hebben we prima gespeeld 2e helft zakte we wat terug.

TopReacties

+56
Buks24 dagen geleden

Ik snap de hetze tegen Justin Hoogma niet zo goed. Werd aanvoerder van misschien wel het slechtste eredivisie elftal dat we hebben gehad. In mijn ogen heeft hij er alles aangedaan om Heracles erin te houden. En altijd netjes tegen pers en supporters. Ik schaam me diep voor dat gefluit. On-heracles.

+55
Gerrit24 dagen geleden

Ik hoorde sommige "supporters" fluiten toen Hoogma het veld in kwam. Blijf voortaan alsjeblieft thuis, kneusjes.

+49
Nvb24 dagen geleden

Het uitsluiten van Justin en applaudisseren toen hij werd gewisseld was ronduit schandalig. Zoiets doe je niet met eigen spelers en helemaal niet met een echte heraclied als Justin die hier al van kleins af aan komt en zijn hart en ziel voor deze club geeft. En uiteraard hebben we allemaal gezien dat het er de laatste jaren niet helemaal uit kwam, maar ik denk ook dat dat een combinatie van factoren is. Allereerst de rol als aanvoerder en daarbij komende druk. Hij wou te graag belangrijk zijn en het team leiden. Dat kwam zijn eigen prestaties niet ten goede denk ik . Daarnaast helpt de zwakke Sonnenberg naast hem ook niet mee. Ik denk dat als hij nu met Mirani kan spelen en zonder band om zijn arm dat we heel snel de oude Justin weer gaan zien. Mijn steun zal hij in ieder geval altijd krijgen in goede of slechte tijden !

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia