Mumba

Praat mee: GA Eagles – Heracles

5 oktober
85 reacties
Foto: NESImages

Geschreven door Mat op 5 okt. 2024

Heracles speelt aanstaande zondag tegen GA Eagles. De Heraclieden zijn in vorm en kunnen na twee overwinningen een hele goede slag slaan in Deventer, waar het het traditioneel lastig heeft.

GA Eagles staat momenteel met een puntje meer dan Heracles op de achtste plaats. Het heeft inmiddels tien punten, terwijl Heracles er negen heeft. Een overwinning van Heracles zouden de Almeloërs op rozen brengen. Het schiet dan door naar de subtop en hoe fijn zou dat toch eens zijn voor het moraal. Aan de andere kant moeten we wel realistisch blijven. Heracles wint weinig in Deventer en GA Eagles is op zichzelf al heel sterk in eigen huis. Een punt pakken in Deventer zou ook al heel welkom zijn. De laatste overwinning van Heracles bij de Eagles dateert uit 2017.

Erwin van de Looi blikt op de website van Heracles vooruit op de website: “We hebben het goed gedaan tegen sc Heerenveen en ook over het oefenduel tegen FC Utrecht van afgelopen maandag was ik tevreden. In die oefenwedstrijd kwamen met name de spelers in actie die de laatste weken niet veel minuten hebben gemaakt. Zij hebben laten zien dat ze het goed doen. Ik ben zeer tevreden over hoe de nummers 12 t/m 22 trainen, daarmee gaat ook het niveau van de basisspelers omhoog.”

“Ik vind hun misschien wel verder dan N.E.C. en sc Heerenveen. Ze hebben een goede manier van spelen en ze zijn in vorm. Ze kunnen goed voetballen maar ze kunnen ook snel de spits zoeken. Daarnaast hebben ze ook fysiek veel in te brengen. Wij moeten vanaf het begin weten waar het om gaat. Wij moeten hard werken en een vervelende tegenstander worden voor veel clubs in de Eredivisie. Daar zijn we de laatste weken goed mee bezig en ik hoop dat we die lijn zondag door kunnen zetten.”

De wedstrijd begint aankomende zondag al om 12:15 en staat onder leiding van scheidsrechter Manschot.

Mededeling

HAFC draait nagenoeg volledig op vrijwilligerswerk. Heb jij een kleine donatie over om de site in de lucht te houden of wil jij adverteren met je bedrijf? Help ons dan. De hulp is zeer welkom!

Steun HAFC met een donatie

Discussieer mee 85

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Ome

    Ome Janzegt

    15 dagen geleden

    Staat er nog een wedstrijdverslag in Tubantia? ik heb hem waarschijnlijk gemist.

  • Pol

    Polliezegt

    16 dagen geleden

    Door persoonlijke fouten verloren. De keijzer mag je de 1-1 aanrekenen en mesik de 2-1. Wel onnodig verloren. De 3-1eb 4-1 vallen omdat je zeer aanvallend gaat spelen om toch nog de gelijkmaker te maken.

    Roosken blijft toch wel een van de zwakste schakels. Milani moet maar eens de kans krijgen. t zand brengt te weinig en bruijn viel goed in op 10. Hij versnelde het spel en technisch staar hij zijn mannetje. Bruijn i.p.v. t zand aub.

    Veder viel Talvitie erg goed in op linksbuiten. Dat bevalt mij veel beter dan dat hij op rechtsbuiten staat. Met zijn linkerbeen kan hij er mooi langs glippen. Op de linksbuiten positie voelt hij zich veel beter thuis en passeert hij makkelijk zij man. De rechtsbuiten is niet zijn positie. Is wel een dilemma , Engels eruit voor Talvitie.. tegen Ajax zou Engels wel starten vanwege het mee verdedigen l. Voetballend is talvitie beter.

    Uitslag was geflatteerd vandaag.

  • Ale

    Alexzegt

    16 dagen geleden

    We begonnen de tweede helft veel te defensief. Dat is helaas het kenmerk van vd Looy. We krijgen mede daardoor de rekening gepresenteerd mede geholpen door persoonlijke fouten. Laatse kwartier liep iedereen zomaar uit z’n positie en werd het nog erger.

    -1

  • Haf

    Hafc1903zegt

    16 dagen geleden

    Keeper blijft een enorm zwakke schakel. Mag je hier niet roepen, maar elke week is iedere corner tegen een grote kans voor de tegenstander. Hij is zo onzeker. Gaat ons nog heel veel goals kosten. Ligt niet alleen aan hem. Wat doen ze al he t hele jaar? Schandalig hoe slecht we zijn qua corners. Elke corner tegen is bijna een goal tegen.

    -1

  • Tg

    Tgzegt

    16 dagen geleden

    Mag ik nu wel wat over onze keeper zeggen?

  • Ren

    Rene vak rzegt

    16 dagen geleden

    Ben ondanks de( te grote)nederlaag nog wel positief gestemt. Na onze 0-1 was er niet veel aan de hand. Maar door 2 inviduele fouten geef je de wedstrijd uit handen.Gezien de hele wedstrijd verdiende nederlaag alleen door ons opportunistisch spel in de laatste 10 min valt de nederlaag te groot uit jammer.Go head was over de hele wedstrijd genomen beter.Bij ons vond ik podogranu-roosken-t,Sand niet best. Door de brede bank bij go ahead kunnen zij iets meer veranderen binnen hun team .wat bij ons gering is . Op naar ajax en zorgen voor een stuntje.

  • HAF

    HAFC1903zegt

    16 dagen geleden

    Deze wedstrijd verdiend weer eens een grondige analyse omdat het veelal te voorkomen was. Eerste helft niet veel aan de hand, zij een paar kansjes maar onze 2 kopballen van Kulenovic waren gevaarlijker dan die 6 rolletjes van hun. 2e helft loop je vanaf het begin al achteruit, en blijf je jezelf in de problemen brengen door te willen opbouwen speel verdomme die bal gewoon lang op Kulenovic want je voelt vanaf de aftrap al dat zij vroeg willen storen op onze verdediging met het publiek erachter en dat versterk je alleen maar als het een paar keer fout gaat met passes over de zijlijn. Daarna natuurlijk grove fout van de Keijzer, net als Brouwer is hoge ballen niet zijn sterke punt, blijf dan alsjeblieft staan dan had je meer kans gehad om hem tegen te houden dan nu. Daarna Mesik ongelofelijk in de fout (wel een hele makkelijke penalty naar mijn mening, volgens mij werd hij niet eens echt geraakt) omdat we dus willen blijven opbouwen van achteruit, hij werd nu een keer niet onder druk gezet maar het stond zo open dat je alsnog niet deze bal had moeten geven. Daarna met een slotoffensief nog wel een paar keer gevaarlijk maar Roosken kan geen voorzetten geven helaas, en die 2 goals op de counter moet je incasseren als je met 6 aanvallende spelers speelt voor die 2-2.

    Mijn beoordelingen:
    De Keijzer 2: Vreselijke fout, en had daarnaast nog een aantal slechte ballen over de zijlijn en bij elke corner/vrije trap na die 1-1 onzeker.
    Benita 7: Speelde een goede pot, ook in de 2e helft een aantal goede tackles, kan in tegenstelling tot Roosken wel een goede voorzet geven ook nog, misschien dan maar Milani erin en Benita hoog laten staan ipv de linksback zoals nu elke keer het plan is.
    Mirani 6: Prima partij, niet echt iets fout gedaan maar had soms iets doortastender kunnen zijn (zoals bij de 3-1).
    Mesik 3: Tot zijn fout een redelijke partij, zat in de 1e helft 1x mis wat hij goed zelf herstelde. Die pass voor de 2-1 is natuurlijk onbegrijpelijk.
    Roosken 4: Kan op een of andere manier gewoon geen goede voorzet geven, en dat ze dan over de achterlijn gaan soms vind ik nog erger dan dat hij te hoog of te laag voor de goal komt, dan kun je misschien nog een keer geluk hebben dat hij goed valt. Misschien maar eens met Milani beginnen volgende keer. Enige goede van Roosken is dat hij wel fel erop zit, maar soms iets te waardoor hij helemaal verkeerd instapt.
    Keersmaecker 6: vond hem vrij anoniem vandaag, en kon het team helaas de 2e helft ook niet meer op de rit krijgen.
    van Kaam 6: ook vrij anoniem, niet echt iets fouts gedaan maar ook niet het verschil gemaakt zoals vorige week.
    T Zand 4: wordt nu wel een beetje zorgwekkend, heel anoniem en als hij de bal heeft wordt het ook met de week minder. Speelt natuurlijk niet op zijn favoriete positie en rol, maar geeft dan ook niet de energie als een Engels doet dus dat kan hem wellicht zijn basisplaats gaan kosten als iedereen zo weer fit is voor minimaal 60min (Hornkamp/Zamburek/Talvitie).
    Podgoreanu 5: Vond hem niet de slechtste, verzet veel werk en kwam er een aantal keer goed door aan de zijkant, ontbreekt echter ook een goede voorzet en techniek.
    Engels 6: Hard gewerkt, voor de rest vrij anoniem vandaag.
    Kulenovic 7: Eerste helft 2 hele goede kopballen en een aantal keer weer goed als aanspeelpunt gefungeerd. 2e helft veel te weinig gezocht terwijl toen juist zo veel mogelijk lang moest van achteruit om onder de druk uit te komen.
    Bruijn 6.5: viel goed in, beweeglijk en tussen de linies paar keer goed vrij gekomen. Denk wel dat zijn fysiek een probleem is om als basisspeler te laten starten in dit systeem.
    Talvitie 7.5: deed bijna alles goed in zijn invalbeurt, dreiging met acties, mannetjes passeren en een aantal redelijke tot goede voorzetten, is ook een optie als vervanger van T Zand en dan Engels weer naast Kulenovic, Talvitie werkt namelijk ook verdedigend vaak prima mee dus dat is een minder groot verschil in verdedigende arbeid dan toen T Zand daar tegen oa Willem 2/Almere/PEC/1e helft NEC hangend op links stond.
    Hornkamp 6: Lastig om verschil te maken als je invalt en er 15man in de 16 staat en je niet de langste aanvaller bent.

    • her

      heraclassic1961zegt

      14 dagen geleden

      HAFC1903 Vrijwel helemaal mee eens.
      Ik zou Talvitie op links laten spelen en Engels op rechtsbuiten i.p.v. Podgoreanu die er in mijn ogen tot nu toe als buitenspeler niets van bakt.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    16 dagen geleden

    Helaas vandaag terecht verloren maar de mannen hebben er wel voor gestreden (geheel anders dan tegen PEC).
    Na de 2-1, zie je dan van looi aanvallend gaat wisselen om iets te forceren.
    Dan heb je in elk geval kans op een gelijk spel. Mocht dat kunnen dan maakt het ook niet uit of je met 2-1 of met 4-1 verliest.
    Het was de enige mogelijkheid om hier iets te halen.
    Ik ben zeker wederom niet ontevreden.
    Op naar de volgende wedstrijd en GAE maar thuis pakken 😁.
    🖤🤍🖤🤍

  • Han

    Hanszegt

    16 dagen geleden

    Henk wat zal je weer blij zijn na 3 weken afzien.
    Rot alsjeblieft op hier met je onnozele gezwam zonder enige voetbalkennis…..hoop wel dat die kutclub van je er vanmiddag af gaat in de kuip.

  • DAV

    DAVBADzegt

    16 dagen geleden

    Uitslag is uiteindelijk geflatteerd omdat je na die kutbal die tot de penalty leidde alles of niets moet spelen. Kan gebeuren. Niet Fabians schuld. Wat niet kan is Roosken. Vanaf nu 100 strafrondjes per verknoeide bal

  • Tho

    Thomaszegt

    16 dagen geleden

    Helaas jongens.
    Positief blijven, komende twee potten zijn lastig. Hopelijk minstens één punt uit die twee.
    4-1 vind ik te veel en mag niet houd het dan op 3-1. De Keijzer niet best in uittrappen en hoge ballen. Op naar Ajax

  • Zte

    Ztevenzegt

    16 dagen geleden

    Kunnen we alsjeblieft iets van een petitie beginnen om die idiote 12:15 wedstrijden te laten stoppen. Wat een idiote tijd. Hoe is dat voor een uitploeg, je hebt gewoon een stuk minder tijd op een normale voorbereiding, of je moet inleveren op slaap. Ik neem aan dat dit best je ritme kan verpesten. Nou moest je naar Deventer, maar stel dat je een stukje verder moet. Echt de meest idiote tijd ooit. Wedstrijden zouden eigenlijk niet voor 14:30 gespeeld moeten worden.

    En nou is het bijzaak, maar volgens mij pakken ze ook altijd negatief uit voor Heracles.

    -1

    • Tho

      Thomaszegt

      16 dagen geleden

      Almere- Heracles 0-5😏

  • Sch

    Schilderzegt

    16 dagen geleden

    Helaas terecht verloren, zag het na de eerste helft niet naar uit! De keizer wederom niet best , nooit verwacht dit te zeggen maar brouwer is echt beter ! 2e helft slap uit de kleedkamer en je laat Eagles er weer in geloven zonde

  • Art

    Arthurzegt

    16 dagen geleden

    De Keersmaecker heeft volkomen gelijk: veel te slap de kleedkamer uit, waardoor het publiek er in ging geloven. Daarna volkomen terecht verloren.

    • Ste

      Stefzegt

      16 dagen geleden

      Uitrappen van de Keijzer hielpen ook niet mee. Misschien in de winter Brouwer huren. Leuk zo’n talent maar hij maakt bij mij nog geen indruk.

      -7

      • Ome

        Ome Janzegt

        15 dagen geleden

        Brouwer levert ook de ballen in bij spelhervattingen

  • edj

    edjezegt

    16 dagen geleden

    met deze doelman win je niet veel.

  • leo

    leozegt

    16 dagen geleden

    Ik vond de teams in de eerste helft redelijk gelijkwaardig
    Tweede helft was het opnieuw minder aan de kant van Heracles.
    Zonde van die twee fouten bij de eerste twee goals (keeper bij de eerste en Mesik bij de tweede) .. de laatste twee gaan op het conto van de Keizer.

    Daarnaast jammer dat we toch steeds te weinig aanvalskracht hebben.

    Achteraf geen slechte wedstrijd, maar GAE was (thuis met hulp van hun aanhang) toch feller en overtuigender en dus terecht gewonnen.
    Maar thuis in ons Asito stadion wil ik het nog wel eens weer zien tegen hun.

    Zo doorgaan met bouwen, vertrouwen houden en volgende thuiswedstrijd tegen Ajax dan maar weer stunten.

  • Ben

    Benzegt

    16 dagen geleden

    Go Ahead – De Keyser 4-1

  • Chr

    Chriszegt

    16 dagen geleden

    Jammer, 2de helft heel slecht en 2 blunders. Vond helaas BDK vandaag ook niet best. Positief hoe Bruijn en Talvite invielen. Op nr de volgende.

  • Gij

    Gijszegt

    16 dagen geleden

    Alsnog dik eraf. Pfff. Wat slecht weer. Net als bij pec. Laten ze gewoon lopen op het eind. Wij kunnen nooit de 3de maken en zij maken er gewoon nog 4 pff

    • HAF

      HAFC1903zegt

      16 dagen geleden

      Risico van alles op de aanval die laatste 2 goals, ben het wel eens dat wij ze dan alsnog heel vaak weggeven en het lijkt alsof ze het laten lopen maar dat is gewoon wat je op de koop toeneemt als je met Talvitie, Kulenovic, Hornkamp, Podgoreanu en Bruijn alles op de aanval gooit.

  • Roy

    Royzegt

    16 dagen geleden

    Schandalig!

  • Hen

    Hendrikzegt

    16 dagen geleden

    Ik hoor iedereen commentaar geven op die Suf. Ik vind dat één van de weinigen vandaag die alles geeft en de volle beuk in de duels gooit.

    De Keijzer blijft wel een bron van onrust. Heeft sowieso bijna niks klem. Lijkt me niet echt lekker om die als keeper achter je te hebben staan.

    Jammer van de nederlaag. Er hadveel eerder gewisseld moeten worden vandaag, onbegrijpelijk na een drama helft van Roosken, ’t zand en ook Engels die tegenviel

  • rob

    robbiezegt

    16 dagen geleden

    Leo weet inmiddels ook dat een wedstrijd 90 minuten duurt. 1e helft mocht je blij zijn dat je voor stond, 2 schoten tegen 9 van go ahead. 2e helft geef je het helemaal weg.vde keijzer blijft zwak met hoge ballen, is niet de 1e keer. Suf blijft een drama, geen voorzet komt aan, en maar laten staan…
    Over 2 weken zamburek er hopelijk bij, dan hebben we weer een nieuwe kans tegen Ajax. Vandaag verdiend verloren, de punten komen wel.

    • Ste

      Stefzegt

      16 dagen geleden

      Teveel terug en veel te weinig de 2e bal opgepakt.
      Talvitie viel goed in. Bruijn viel me ook positief op.
      Zand misschien even laten banken voegt momenteel niks toe

      • her

        heraclassic1961zegt

        13 dagen geleden

        Probleem bij van ’t Zand is dat hij geen eredivisie-ervaring heeft en dat zijn intensiteit te laag ligt. Te laag tempo, lage handelingssnelheid, weinig overtuiging en te slap in de duels.
        Ik vrees voor hem dat hij zijn basisplaats verliest aan Zamburek en dat of Bruijn of Van Kaam op 10 gaan spelen

    • HAF

      HAFC1903zegt

      16 dagen geleden

      Robbie die 9 (het waren er maar 6) kansjes van GAE in de 1e helft waren gezamenlijk minder gevaarlijk dan de kopbal van Kulenovic rond de 10e minuut die de keeper onder de lat wegtikte.

  • Mea

    Meazelzegt

    16 dagen geleden

    Man man man, wat loaj oe in tuk drietn opt laatst… ongelooflijk

    • HAF

      HAFC1903zegt

      16 dagen geleden

      Die laatste 2 is gewoon het risico van vol op de aanval gaan met 6 aanvallers in het veld, jammer dat ze er in gaan maar doelsaldo gaat toch geen verschil maken over een competitie van 34 wedstrijden.

  • Zte

    Ztevenzegt

    16 dagen geleden

    De dag dat Roosken een goeie voorzet geeft, koop ik een shirtje van hem met zijn naam achterop…

    • Chr

      Chriszegt

      16 dagen geleden

      Dan koop er vandaag maar eentje, want heeft er vandaag toch echt wel paar goed voor gegeven. Werd op eind vd wedstrijd minder.

      -8

  • Gij

    Gijszegt

    16 dagen geleden

    Die roosken kan nog geen bal voorzetten zonder een verdediger

  • Dt

    Dtzegt

    16 dagen geleden

    Die roosken heeft zoveel tijd, maar geen voorzet komt fatsoenlijk aan, wat een niveau

  • Sja

    Sjaaktrekhaakzegt

    16 dagen geleden

    Henk ouwe rooien supporter rot op met je stomme commentaar.
    Waarom breng je geen Bruns ipv bruijn die strijd ervoor.

    -1

  • Jan

    Jansenzegt

    16 dagen geleden

    Talvitie valt erg sterk in, maar Roosken, wat een drama is dat zeg. Snap niet dat hij nog in de basis staat.

    • HAF

      HAFC1903zegt

      16 dagen geleden

      Die voorzetten zo ontzettend slecht, zelfs als hij alle tijd heeft.

  • Kla

    Klavanzegt

    16 dagen geleden

    Is die Roosken toch klaar voor een volgende stap he!!

  • Pie

    Pietertje-57zegt

    16 dagen geleden

    Henk rot zelf op altijd commentaar

  • Kob

    Kobuszegt

    16 dagen geleden

    Als er zeker 4 spelers ondermaats presteren dan moet je toch veel eerder ingrijpen?
    Die Suf is zo verschrikkelijk slecht maar blijft staan?

  • Hen

    Henkzegt

    16 dagen geleden

    Zoals ik al zei, als Eagles begint te voetballen is Heracles nergens. Wederom zaad pot, geen fatsoenlijke aanval op kunnen zetten, bal niet in de ploeg kunnen houden, spel niet kunnen maken. Zoals ik al zei, eagles wint dit wel. Oprotten van de Looi, Hoogma en Toussaint!!

    -24

    • Joe

      Joeyzegt

      16 dagen geleden

      Oprotten Henk en kom aub nooit meer terug!!

    • Ome

      Ome Janzegt

      15 dagen geleden

      Eagles begon met voetballen na de 2 cadeautjes van Heracles.

TopReacties

+21
leo18 dagen geleden

Ik blijf vol vertrouwen deze wedstrijd tegemoet zien. Kijk er ook echt naar uit ! Hopelijk worden de jongens even goed klaargestoomd en stappen ze zondag rond lunchtijd met een maximale dosis lef en vol vertrouwen het veld op. Als ze dat doen en een wedstrijd lang vast kunnen houden, geloof ik heilig in een goed resultaat. En wat ik vorige week al aankondigde : bij winst kun je zomaar 5e staan !!

+19
leo17 dagen geleden

ik ben dezelfde mening toegedaan als BlackandWhite: vertrouwen hebben in ons team is wat zij nodig hebben, niet zo'n negatieve houding als meneer Wim en soortgenoten. En zeker niet die negatievelingen die alleen maar langskomen als er wat te zeuren valt na een verliespartij !! Echte fans hebben we nodig !! 🖤🤍🖤🤍

+18
Blackandwhite17 dagen geleden

Iedereen die denkt dat we hier zomaar verliezen is het spoor bijster. Misschien morgen toch weer 3 punten bijschrijven? 🖤🤍🖤🤍

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia