Mumba

GA Eagles vooral in 2e helft te sterk voor Heracles

6 oktober
85 reacties
Foto: NESImages

Geschreven door Mat op 6 okt. 2024

Heracles Almelo heeft verloren van GA Eagles. In Deventer werd het 4-1.

In de eerste helft leken beide ploegen redelijk gelijk. Beide ploegen kregen kansjes, maar echt grote kansen waren er niet. De grootste kans was er voor Kulenovic, die knap een voorzet uit de bovenhoek getikt zag worden. De spits scoorde later wel. In een vergelijkbare situatie kopte Kulenovic nu wel snoeihard achter de doelman. 0-1 was tevens de ruststand.

In de tweede helft ontstond een heel ander beeld. GA Eagles leek wakker en ging drukken. Heracles kon niet goed overweg met deze situatie en was beduidend minder dan in de eerste helft. Extra zuur was het feit dat de twee doelpunten die de Eagles maakten allebei door persoonlijke fouten ontstonden. Eerst was het De Keijzer die een corner niet goed kon verwerken (deze werd binnen getikt door Nauber) en bij de tweede tegengoal werd de bal knullig verloren op het middenveld na een slechte pass van Mesik. De Keijzer vloerde uiteindelijk de alerte aanvaller en kreeg zo een penalty tegen. De penalty werd benut en een kwartier voor tijd leidde GA Eagles dus.

Omdat Heracles alles of niets ging spelen, kon GA Eagles de ruimte benutten en zo uitlopen naar 4-1. Een uitslag die ietwat geflatteerd lijkt, maar waar verder niets op af te dingen valt, gezien de tweede helft.

Heracles blijft op negen punten steken en ziet de Eagles met drie punten uitlopen. Het gat tussen de twee bedraagt nu vier punten. Heracles speelt de volgende wedstrijd tegen Ajax. Deze wedstrijd wordt in Almelo gespeeld en begint zondag 20 oktober om half drie.

Mededeling

HAFC draait nagenoeg volledig op vrijwilligerswerk. Heb jij een kleine donatie over om de site in de lucht te houden of wil jij adverteren met je bedrijf? Help ons dan. De hulp is zeer welkom!

Steun HAFC met een donatie

Discussieer mee 85

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • her

    heraclassic1961zegt

    8 dagen geleden

    Vanavond in De Oosttribune Hoogma Sr. te gast. Het meest benieuwd ben ik hoe hij aan Suf is gekomen en wat hij tot nu toe van hem vindt.
    Van Wissing ziet het niet in Suf. Kijken hoe Hoogma zich hier uit redt.

  • HAF

    HAFC1903zegt

    12 dagen geleden

    Heb de 1e helft in z’n geheel teruggekeken omdat ik wel benieuwd was naar oa Zamburek en Hornkamp. 1e helft was niet echt hoogstaand, wij hadden voornamelijk de bal en waren het meest in de aanval maar zij stonden achterin goed dus het leidde niet tot hele grote kansen.

    Zamburek maakte een prima indruk vond ik, doet geen gekke dingen en zoekt de optie vooruit als het mogelijk is. Hij zag er overigens best fit uit, bij Hornkamp kon je tegen NEC en Heerenveen echt zien dat hij nog niet 100% was en dat was bij Zamburek anders.

    Hornkamp vond ik ook een stuk fitter ogen vergeleken met zijn invalbeurten tegen NEC en Heerenveen, wel is hij nog wat ongelukkig in zijn acties of het doorspelen van de bal, maar dat komt vanzelf wel weer.

    Bruijn ook weer een goede indruk, speelde op de positie van BDK en was veel aanwezig in balbezit. Centraal stond het met De Keijzer/Mirani/Mesik weer goed, zo goed als niks weggegeven.

  • el

    el capitanzegt

    12 dagen geleden

    Iemand die de eerste helft heeft gezien die wilt delen wat hij/zij van Zamburek vond?

    ben erg benieuwd

  • Ale

    Alexzegt

    12 dagen geleden

    Eindstand 0-1 . Doelpuntenmaker Kulenovic.
    Op het laatste kwartier na, had onze club steeds een overwicht. Ook het volledig nieuwe team na rust stond goed. En dat zonder De Keersemaeker. Jan Zamburek speelde eerste helft prima partij.

    • Ren

      Renezegt

      12 dagen geleden

      We maken flinke stappen!

      • Jes

        Jessezegt

        12 dagen geleden

        Lekker belangrijk, een oefenpotje winnen….zou ik ook gezegd hebben als we hadden verloren. Mooi voor bepaalde spelers om te spelen ipv alleen maar trainen en de bank warm houden. Hebben we stappen gemaakt ?? Als we resultaat zien in de wedstrijden om het eggie dan kunnen we deze uitspraak doen 🤨🤔

        -16

      • Ren

        Renezegt

        12 dagen geleden

        Jesse, lekker blijven roeptoeteren. Jij lult maar raakt, succes jochie!

      • Jes

        Jessezegt

        12 dagen geleden

        Wat moet ik anders opschrijven als je na een oefenpotje om de keizer zijn baart zegt dat we ‘ flinke stappen ‘ hebben gemaakt Rene ? 🤨 dit soort potjes zeggen toch helemaal niets en kan je geen enkele waardeoordeel over geven.

        -15

      • Sja

        Sjaaktrekhaakzegt

        12 dagen geleden

        Je kunt ook niets zeggen een keer @jesse

  • HAF

    HAFC1903zegt

    12 dagen geleden

    Kulenovic weer een goaltje, natuurlijk is het maar een oefenduel, maar het lijkt er meer en meer op dat hij de recordtransfer waard is.

  • Ale

    Alexzegt

    12 dagen geleden

    Heracles veel sterker dan Fortuna D. De eindpass ontbreekt steeds. Had al 2-0 moeten staan

  • Pau

    Paulzegt

    12 dagen geleden

    Interessant om te zien dat het drukzetten de eerste minuten met de buitenspelers en de spits wordt gedaan (7-9-11) in plaats van met de spits en aanvallende middenvelder (9-10) zoals we in de competitie eigenlijk elke wedstrijd doen

  • Han

    Hanszegt

    13 dagen geleden

    Morgenmiddag 13.00 in Duitsland een oefenpotje tegen fortuna Düsseldorf.

    • Jop

      Jopie vogelzangzegt

      13 dagen geleden

      Via de site van fortuna is de wedstrijd live te volgen.

      • Ant

        Antoniooozegt

        12 dagen geleden

        Jan Zamburek basis, ben benieuwd!

  • Jac

    Jaccozegt

    13 dagen geleden

    Er pas de samenvatting gezien .
    Ik lees onderstaand “ Fabian niet afzagen om de fout bij goal 1”
    Ok goal 2 penalty. Hij komt met zijn benen vooruit naar de bal. Vragen om shit.
    Goal 3 is comedy capers.
    Ik krijg heimwee naar Brouwers

    -19

    • HAF

      HAFC1903zegt

      13 dagen geleden

      Volgens mij geeft bijna iedereen hier aan dat de 1-1 een fout van de Keijzer is. Penalty was echt heel licht, en als Mesik niet die kutbal speelt ontstaat de situatie helemaal niet, vind het vrij makkelijk om die op de Keijzer af te schuiven. 3-1 schiet iemand van 5 neter afstand binnen, wat kan hij daar beter doen volgens jou?

      • Rob

        Robbiezzegt

        13 dagen geleden

        Van kaam wijst met zijn vinger dat die de bal daar wilt hebben en gaat er met een loop pasje achteraan. De gae speler ziet het vingertje ook en gaat er in volle sprint op af. Niet 100% de fout van mesik, van kaam had ook veel sneller moeten handelen na het vragen van de bal op die plek.

    • Han

      Hanyzegt

      13 dagen geleden

      Sorry hoor maar ik vond Brouwer helemaal niet zo geweldig. Als een malle te schreeuwen, wist de verdediging niet te organiseren, matige uittrap en kwam zelden uit. Was vooral een goede lijnkeeper en dat lijkt spectaculair

  • Ari

    Ariezegt

    14 dagen geleden

    Fabian zag er natuurlijk niet goed uit bij de 1e goal. Maar om deze jongen nu af te zagen.
    Hieronder statistiek na 8 wedstrijden van Espn. Keeper met de meeste reddingen (34). Ja kan er een keer een ketser tussen zitten
    17. Jaar van de comeback-keeper
    Fabian de Keijzer ruilde vorig jaar Utrecht in voor Heracles, om vervolgens een seizoen lang op de bank te zitten. Als vervanger van De Keijzer in de Domstad overkwam Matthijs Branderhorst hetzelfde. En Mickey van der Hart begon 2023/24 achter Andries Noppert in de pikorde, kreeg tijdelijk de kans en eindigde het seizoen ook weer als keuze nummer twee.

    Wat deze drie keepers nu gemeen hebben? De vorig jaar nog genegeerde De Keijzer, Branderhorst en Van der Hart vormen nu de top-3 van Eredivisiekeepers met de meeste verrichte reddingen.

    • Der

      Derrickzegt

      14 dagen geleden

      Dat is niet zo heel positief dus aangaande de verdedigingslinies van desbetreffende clubs.

      • HAF

        HAFC1903zegt

        14 dagen geleden

        We geven geen hele grote kansen weg, maar rolletjes tegenhoyden telt wel als redding in de statistieken. Statistiek over reddingen zegt me dus niet zo veel over de keeper, maar ook niet over hoe het verdedigend staat.

  • Hsi

    HsideAlmelozegt

    14 dagen geleden

    https://www.facebook.com/profile.php?id=61566920311663

    H-Side nu ook actief of Facebook !

  • Joh

    Johanzegt

    15 dagen geleden

    Het is vooral aanvallend nog steeds bedroevend. Geen nummer 10, rechtsbuiten. En Engels een enorme harde werker, en ideale 12e man. Maar kwalitatief ook matig. Dat is ook het probleem voor BDK. Hij kan de bal niet kwijt. Alleen onze spits is erg nuttig.

    • HAF

      HAFC1903zegt

      15 dagen geleden

      De rechts of linksbuiten zit op de bank met Talvitie, duurt denk ik niet lang meer voor hij weer een basisplaats krijgt, en zodra Hornkamp in de basis komt kan ook Suf of Engels eruit dus dan heb je volgens mij een prima aanval. We hebben wel een nummer 10, maar T Zand is helaas in een dip beland.

      • Joh

        Johanzegt

        14 dagen geleden

        Een dip? Hij heeft nog geen goeie wedstrijd gespeeld.

  • Joh

    Johnzegt

    15 dagen geleden

    Overdreven positief stuk in de Tubantia. Beide overwinningen waren gelukkig, zonder die 4 bonuspunten had het verhaaltje er heel anders uit gezien. Zelfs over Podgoreanu was hij positief. Die heb ik nog nooit op een goede actie kunnen betrappen. Voor deze website echter het perfecte artikel, want we moeten hier vooral positief blijven, ook al valt er ook dit jaar weinig te genieten van mooi, aanvallend voetbal. Over een week of vier zullen we zien of we nog boven een degradatieplaats staan met tegenstanders als Ajax, Twente en Utrecht.

    -1

    • JHR

      JHRzegt

      15 dagen geleden

      azijn weer in de aanbieding?

    • Han

      Hanszegt

      15 dagen geleden

      John,ik blijf het een vreemd fenomeen vinden om op sites van andere clubs als een soort trol alles maar af te kraken.
      Maar goed…..zal wel stoer zijn.

      • Joh

        Johnzegt

        15 dagen geleden

        Voor de duidelijkheid: Ik heb inmiddels al 45 jaar op rij een seizoenkaart! En jij?

        -2

      • Dia

        Diannezegt

        15 dagen geleden

        @John

        Als je al 45 jaar een seizoenskaart hebt dan weet je als de beste dat we dit al zo vaak mee hebben gemaakt. Dus waarom altijd zo negatief. De ene keer spelen ze de sterren van de hemel en de andere keer bagger. Supporter in goede en slechte tijden.

      • Jes

        Jessezegt

        14 dagen geleden

        Als ik lees dat iemand zegt ‘dat hij al 45 jaar een seizoenkaart heeft’ moet ik lachen. Alsof het jaren hebben van een seizoenkaart is een maatstaf is dat je wat mag zeggen en denkt het te weten. Als je Heracles al zo lang volgt weet je ook dat er tijden zijn geweest dat we 650 tot 1000 betalende toeschouwers hadden, het armoe troef was aan de Bornsestraat en we de stroom- en gasrekening niet konden betalen. Man wat hebben we toch een luxe als je ziet waar we nu staan en maar zeuren en klagen………

    • Han

      Hanszegt

      15 dagen geleden

      Als jochie van 5 voor t eerst mee met m’n vader….50 jaar een kaart ondertussen,maar voor mij totaal niet interessant…..t is dat je t vraagt.
      Snap alleen niet waar dat negatieve altijd maar vandaan komt.
      Waarschijnlijk weer de ‘bezorgde supporter ‘……terwijl we toch een hele fijne selectie hebben.

      • Joh

        Johnzegt

        14 dagen geleden

        Het is maar wat je onder negatief verstaat. Feit is dat we in de laatste vier seizoenen nauwelijks echt goede wedstrijden hebben gezien. Vergelijk dat eens met de tijden onder bijvoorbeeld Stegeman en Bosz en ook nog wel het eerste seizoen onder Wormuth. Dat waren nog eens tijden, heerlijk aanvallend en herkenbaar voetbal werd er gespeeld. Nu is het thuis nog wel redelijk meestal, maar uitwedstrijden zijn niet om aan te zien. Alleen maar gebaseerd op tegenhouden en geen enkel initiatief. Weinig weggegeven wordt er dan steeds gezegd. Misschien, maar ook vrijwel helemaal niets gecreeerd! Waarom niet gewoon naar voren voetballen, toon eens lef! Als je dan verliest is dat prima, want ik ben realist genoeg om te weten dat een club als Heracles vaker verliest dan wint…

    • HAF

      HAFC1903zegt

      15 dagen geleden

      Gewoon 2 goede overwinningen waarin je op 25min na in de 1e helft tegen NEC vrij weinig weggeeft, en tegen Willem 2 en Almere doe je jezelf tekort en had je verdiend te winnen. Die 4 bonuspunten die jij vind dat we hebben zou je dus ook andersom kunnen redeneren dat we er juist 4 te weinig hebben. Dat positieve over Suf snap ik ook niet helemaal overigens, maar onze clubwatcher heeft er wel vaker een andere kijk op dan de meesten. En dat hier alleen positieve dingen gezegd mogen worden is natuurlijk je reinste onzin, maar het zure en negatieve wat een aantal hier bij elke wedstrijd heeft, of het nou 4-0 of 0-4 wordt, is gewoon niet nodig. Onderbouwd kritisch mag best, maar dat gebeurd vaak niet hier.

  • Han

    Hanszegt

    15 dagen geleden

    Aan alles merk je dat het helemaal goed komt…….spelen ook nog steeds zonder sterkhouders Hoogma,Zamburek en Hornkamp.
    Vond trouwens eindelijk Bruijn echt goed invallen.

    • SCH

      SCHzegt

      15 dagen geleden

      Hoogma was dramatisch vorig seizoen. De Tjech ken je niet eens en Hornkamp afwachten hoe die terug komt. Is ook te hopen dat het wat toevoegt want het is nu niet voldoende.

      -13

      • HAF

        HAFC1903zegt

        15 dagen geleden

        Hoe zuur kun je zijn man? Als je basisspelers van vorig seizoen nu op de bank zitten en je staat 12e dan is dat toch altijd een vooruitgang tov vorig seizoen? Ga je nu alsjeblieft niet bij de Henkjes van deze site voegen, gezeur heeft niemand wat aan.

      • her

        heraclassic1961zegt

        13 dagen geleden

        Hoezo Hoogma dramatisch. Natuurlijk had hij zijn mindere wedstrijden vorig seizoen maar over het algemeen was hij wel één van de betere spelers. Dus Van de Looi kon vorig seizeon niet om hem heen

  • Rob

    Robbiezegt

    15 dagen geleden

    Hier het hele artikel:
    Heracles staat er best goed op
    Almelose club staat na acht speelronden op verrassende plek in rechterrijtje
    Dolle vreugde bij Heracles als nieuwkomer Damon Mirani (midden) de ploeg op voorsprong heeft gezet tegen Heerenveen. Degene die het hoogst springt, is de andere centrale verdediger: Ivan Mesik uit Slowakije. ANP
    Dolle vreugde bij Heracles als nieuwkomer Damon Mirani (midden) de ploeg op voorsprong heeft gezet tegen Heerenveen. Degene die het hoogst springt, is de andere centrale verdediger: Ivan Mesik uit Slowakije. ANP
    Wie tijdens de voorbereiding had geroepen dat Heracles na acht competitiewedstrijden redelijk bovenaan in het rechterrijtje zou staan, die zou voor gek zijn verklaard. Toch is het spel van de Almelose club nog wisselvallig, hoewel daar wel een verklaring voor is.
    RALPH BLIJLEVENS
    Almelo

    Met dertien nieuwelingen en vijftien vertrokken spelers werd Heracles door velen als een van de degradatiekandidaten beschouwd. Voeg daaraan ook nog een goed gevulde ziekenboeg toe, waardoor trainer Erwin van de Looi in de eerste vier tot vijf competitiewedstrijden niet kon beschikken over onder meer Jizz Hornkamp (dé doelpuntenmaker van vorig seizoen) en de nieuwe spits Luka Kulenovic (de duurste aankoop in de geschiedenis van de club).

    Desondanks staat de Almelose club, die zich in de slotfase van het vorige seizoen met de hakken over de sloot veilig speelde, er na acht speelronden best goed op. Met negen punten (twee zeges en drie gelijke spelen) gaat Heracles de tweede interlandbreak in als twaalfde in het klassement. De 4-1 nederlaag, zondag in Deventer, doet een afstraffing vermoeden. Maar op twee persoonlijke fouten na was het spel in De Adelaarshorst niet eens zo slecht. Dat geldt alleen voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, waarin de ploeg geen schim van zichzelf was en ondermaats presteerde.

    Achterhoede
    De achterhoede is ten opzichte van vorig seizoen vrijwel geheel vernieuwd. Maar de verdedigers zijn al goed op elkaar ingespeeld. De eerste spelers die technisch directeur Nico-Jan Hoogma in een vroeg stadium presenteerde waren allemaal verdedigers. Daardoor speelt de huidige achterhoede eigenlijk al vanaf de eerste oefenwedstrijd met elkaar. In een ongewijzigde samenstelling.

    Met Fabian de Keijzer als meevoetballende doelman en nieuwkomers Damon Mirani en Ivan Mesik als het centrale verdedigende duo is alleen linksback Ruben Roosken een vertrouwd gezicht. Op rechts heeft Feyenoord-huurling Mimeirhel Benita zijn waarde voor het team al geëtaleerd.

    Daarbij komt dat Justin Hoogma eindelijk hersteld is van een knieoperatie en dat ook het jonge talent Stijn Bultman en Sava Cestic, twee centrale verdedigers, in de afrondende fase van hun revalidatie zitten. Zodra zij allemaal fit zijn heeft de technische staf voor achterin veel keuze.

    Middenveld
    De revelatie van vorig seizoen, Brian De Keersmaecker, is ook in de openingsfase van deze competitie weer de motor van het elftal. De Belg, die als eerste aanvoerder is aangesteld, is niet meer weg te denken uit de ploeg. Al zal dit zijn laatste jaar zijn in het shirt van Heracles, want de controlerende en sturende middenvelder gaat hoe dan ook een volgende stap in zijn carrière maken.

    Zijn vervanger heeft de club met Jan Zamburek al in huis. Vanwege een knieblessure, gevolgd door een operatie, is de Tsjech nog niet in actie geweest in de competitie. De in allerijl gehaalde vervanger, Daniël van Kaam, maakt tot nu toe een solide indruk. Die vlieger gaat nog niet op voor Shiloh ’t Zand, het felbegeerde talent van de Keuken Kampioen Divisie. De huurling van Feyenoord begon goed, maar oogt sinds enkele wedstrijden wat flets. Niet vreemd voor een speler van 21 jaar die bezig is aan zijn eerste jaar op het hoogste niveau.

    Aanval
    Nog steeds is het wachten op een volledig fitte en vanaf de eerste minuut inzetbare Hornkamp. Maar intussen vindt de andere aanvaller steeds meer zijn draai in het elftal. Met twee doelpunten heeft Kulenovic laten zien dat hij kan scoren, hoewel het proces van wederzijdse gewenning nog in volle gang is. Dat geldt ook voor huurling Suf Podgoreanu, die veel snelheid en power in zijn spel legt. De afstemming is nog wel een belangrijk punt van aandacht waaraan gewerkt moet worden.

    Conclusie
    Met een aangepaste opstelling, waarin duizendpoot Mario Engels fungeerde als tijdelijke spits, oogstte de Almelose club vooral lof en waardering voor de energieke speelstijl. Het hoge tempo en het afjagen leverden de ploeg drie puntjes op in de eerste vijf wedstrijden, waarna in het zesde duel de eerste zege van het seizoen werd geboekt. Heracles zit nog midden in het groeiproces. Op papier hebben de Almeloërs een overduidelijke kwaliteitsinjectie gekregen ten opzichte van vorig seizoen. Nu moet dat nog worden omgezet in meer punten.

  • rob

    robbiezegt

    15 dagen geleden

    Leuk stukje in de krant over Heracles. En Ralph Blijlevens is positief! Ik zal kijken of ik het hieronder geplakt krijg:

    Nog steeds is het wachten op een volledig fitte en vanaf de eerste minuut inzetbare Hornkamp. Maar intussen vindt de andere aanvaller steeds meer zijn draai in het elftal. Met twee doelpunten heeft Kulenovic laten zien dat hij kan scoren, hoewel het proces van wederzijdse gewenning nog in volle gang is. Dat geldt ook voor huurling Suf Podgoreanu, die veel snelheid en power in zijn spel legt. De afstemming is nog wel een belangrijk punt van aandacht waaraan gewerkt moet worden.

    Conclusie
    Met een aangepaste opstelling, waarin duizendpoot Mario Engels fungeerde als tijdelijke spits, oogstte de Almelose club vooral lof en waardering voor de energieke speelstijl. Het hoge tempo en het afjagen leverden de ploeg drie puntjes op in de eerste vijf wedstrijden, waarna in het zesde duel de eerste zege van het seizoen werd geboekt. Heracles zit nog midden in het groeiproces. Op papier hebben de Almeloërs een overduidelijke kwaliteitsinjectie gekregen ten opzichte van vorig seizoen. Nu moet dat nog worden omgezet in meer punten.

  • DAV

    DAVBADzegt

    15 dagen geleden

    Tijmen van Wissing die ons uitvak een compliment geeft in de Oosttribune. Gaat me niet stoppen om continu over hem te zeiken maar wordt wel gewaardeerd

  • Ren

    Renezegt

    15 dagen geleden

    Heracles moet meer de kapstok gebruiken, meer ballen op kulenovic, waarbij minimaal twee medespelers bij hem moeten staan en hun taak is het veroveren van de tweede bal. En van hieruit door voetballen. Daarom 4-4-2 hornkamp naast kulenovic en Engels of t zand die erbij komen.

  • Ren

    Rene vak rzegt

    15 dagen geleden

    Nou kkb gisteren voor de wedstrijd warming up gezien van onze doelmannen v.loo met de handjes op de rug stond erbij en keek ernaar .tijd voor iets nieuws.

  • Jan

    Janzegt

    15 dagen geleden

    Wat voor een soort speler is Zamburek? mensen hem zien voetballen in de voorbereiding? Is hij technisch? initiatief aan de bal? scorendvermogen? mannetje passeren, steekballen geven etc.? kan iemand die hem heeft zien voetballen dit vertellen?

    • hen

      henk1zegt

      15 dagen geleden

      Zamburek vind ik een sterke snelle en indicatieve speler op het middenveld. Ik ben fan van hem, fanatiek en naar voren gericht. Ik kan niet wachten tot hij terug is op het veld.

  • KKB

    KKBzegt

    15 dagen geleden

    Iedere wedstrijd geniet ik weer van de warming up van onze doelmannen.
    SLAAPVERWEKKEND.

  • Jan

    Janzegt

    15 dagen geleden

    Het is jammer dat Heracles het spel niet kan maken en het moet hebben van reactie voetbal. Zelfs het omschakelen en in de counter gevaarlijk zijn lukt vaak niet. Het middenveld is te passief vindt ik, BDK is goed in het veroveren van de bal, werkt hard en is sterk in de duels. Ook BDK speelt vaak de bal terug of breed en is niet aanvallend ingesteld. Dit kan, maar dan moet je wel 2 spelers hebben die het initiatief tonen aan de bal en voor creativiteit zorgen, dit ontbreekt vindt ik. Je mist spelers als een Duarte, Merkel, Osman, Bel Hassani etc. Dit is denk ik de oorzaak van het weinig scoren en het verdedigend veel goals tegen krijgen. Ondanks dat vindt ik dat de verdediging goed staat, maar als er geen verbinding is, krijgen de aanvallers geen ballen(toevoer) maar ook de verdediging komt onder druk te staan. Ook missen we buitenspelers met creativiteit, lef en initiatief aan de bal. Talvitie bij veel speeltijd komt er wel ben ik van overtuigd, snap alleen niet waarom Suf de voorkeur krijgt? op basis van wat? Engels werkt hard, maar komt te kort.

    -7

    • Joo

      Joopzegt

      15 dagen geleden

      Zamurek komt er aan. Hornkamp samen met kulenovic voor. Middenveld: de Keersmaecker, van kaam, zamurek en Engels.

    • Zwa

      Zwartwittezegt

      15 dagen geleden

      Als je geen afspeelpunten hebt vooraan of op 10 dan kan je niet vooruit spelen natuurlijk.

TopReacties

+21
HAFC190312 dagen geleden

Heb de 1e helft in z'n geheel teruggekeken omdat ik wel benieuwd was naar oa Zamburek en Hornkamp. 1e helft was niet echt hoogstaand, wij hadden voornamelijk de bal en waren het meest in de aanval maar zij stonden achterin goed dus het leidde niet tot hele grote kansen. Zamburek maakte een prima indruk vond ik, doet geen gekke dingen en zoekt de optie vooruit als het mogelijk is. Hij zag er overigens best fit uit, bij Hornkamp kon je tegen NEC en Heerenveen echt zien dat hij nog niet 100% was en dat was bij Zamburek anders. Hornkamp vond ik ook een stuk fitter ogen vergeleken met zijn invalbeurten tegen NEC en Heerenveen, wel is hij nog wat ongelukkig in zijn acties of het doorspelen van de bal, maar dat komt vanzelf wel weer. Bruijn ook weer een goede indruk, speelde op de positie van BDK en was veel aanwezig in balbezit. Centraal stond het met De Keijzer/Mirani/Mesik weer goed, zo goed als niks weggegeven.

+20
robbie16 dagen geleden

Knap hoe go ahead al 2 jaar met een mindere begroting ons de baas is, 2e keer kansloos eraf in Deventer. Hun scouten veel in Scandinavië. Ideetje voor Kolmschot om daar eens te kijken? Was niet best vandaag. De keijzer kan mij nog niet overtuigen, vind hem wisselend, zwak bij hoge ballen. Maar we van loo toch voor het trainen? Nu al voor 2e keer goal tegen door fout agv hoge bal. T zand is de spelverdeler. Hij heeft het nog niet laten zien. Leeftijd? Suf loopt zich suf maar elke voorzet mist doel. Zet Engels of talviti op die plek, haal die man eruit. Benita en DKM zijn altijd goed. Bruijn viel goed in. Over 2 weken Zamburek erbij. Met goede inzet zijn we zeker niet kansloos tegen Ajax. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

+20
Alex12 dagen geleden

Eindstand 0-1 . Doelpuntenmaker Kulenovic. Op het laatste kwartier na, had onze club steeds een overwicht. Ook het volledig nieuwe team na rust stond goed. En dat zonder De Keersemaeker. Jan Zamburek speelde eerste helft prima partij.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia